Gelinlik Modelleri Nerden Alacağıım??

kozalakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
79
42
98
merhaba.. yaza düğünüm var ve gelinliğimi de bulunduğum şehir ve yakın yerlerden alabilirim. Ama şık gelinlik modelleri ve çok tercihlerimin olabileceği yada DİKTİREBİLECEĞİM satış yerleri bilmiyorum.. Sizden bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.. Giresun da oturuyorum.. yakın il ve ilçelerden (Trabzon özellikle) bildiğiniz mağazaların adreslerini yazarsanız çok mutlu olacak ve size çok dua edeceğim.. Yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler

Merhaba.Ben moda tasarımcıyım ankarada yaşıyorum.sana şoyle bi tavsiye verebilirim once model araştır begendiklerini bi dosyaya topla daha sonra diktirecegin yerde hangi modelin vücut tıpıne uygun olduguna karar vermende yardımcı olurlar.eger vücut olculerın standart olculere uyuyorsa (mesela magazada aldıgın s, m, l ... şut diye ustune oturuyorsa ) ben m ve ya l bedenim tam olarak diyebiliyorsan hazır da alabilirsin.şimdiden mutluluklar dilerim

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. gelinlik modelimi kafamda tasarladım dediğiniz gibi bi dosyada topladım hatta aynı modelde arkadaşımın gelinliği de var ancak kapalı olduğum için istediğim modelde hazır gelinlik bulmam zor olur diye düşünüyorum bundan dolayı diktirmeyi istiyorum.

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…