• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nerde hata yapıyorum. .....

Bebisinin kilosu az diye uzulme.Onemli olan kaliteli yemesi.yumurtasini,peynirini,yogurdunu,etini ve bakliyatini mutlaka hergun vermeye calis.gunun sonunda bunlari basarabilmissen icin rahat eder.zaten o zaman kendiliginden kilo alir.

selam ayni dert bendede vardi 3 kilo dogmusdu oglum 12 aylikken 10 kiloydu ve tabii herkes zayif zayif diyodu bi yere gidince eve gelince cicuga yesin diye yukleniyodum yemeyince oturup agladigimi cok bilirim cocugu zorlardim bu sefer cocuk kusardi oda aglardi falan isde sorun bittimi hayir hala zayif ama ben cocugumuda kendimide yipratmiyorum artik insanlarin nasil zayifi sismani uzunu kisasi varsa cocuklarinda oyle olur diye dusunuyorum zayif diyenede ya hiic cevap vermiyorum yada cani sag olsun zayif olsun nolcak yaipusi oyle diyorum smdi 2. bebisim var onun kilosu iyi anne sutu aliyo sen beslenmene dikkat et emziriyosan kendinde guzel besken bebek sutunden vitamin alsin hergun 1 yumurta ye etini baligini sutunu ihmal etme benimkide 7 bucuk aylik dogru duzgun bisey yemiyo ama sutten kilo aliyobide benim ilk bebegimde yaptigim hata gece gec yatiyodu sabahda gec kalkiyodu yani uyku duzeni dolayisiyla yemek duzeni yanlis oldu sende bebisini aksam erken uyut hatta gecede 1 kere biberonla mama ver uyutmadan once kasik mamalarindan ver muhallebi tarzi corbalarina kemik suyu tavuk suyu katabilirsin 1 yumurta sarisi yemeli gunde 1 kahvalti1 kere corba 1kere pure dolma ici yada ezilmis yemeklerden 1 kere meyve ve yigurt 1kerede yatarken muhallebi yedimi supeet 1 ay dene toparlandigini farketceksin

Back