halloo nikii iyi gidiyor çalişmalar sadece bu sayfaya gelemiyorum zaman ayirsam iyi olacak aslındaMerhaba nasıl gidiyor çalışmalar? Türkiye'de mi yasıyorsunuz Hollanda mı? :)
Bende belcikada dogup buyudum ve kaliyorum eger bir sorun olursa sorabilirsin herzamanhalloo nikii iyi gidiyor çalişmalar sadece bu sayfaya gelemiyorum zaman ayirsam iyi olacak aslındaBelcika da yaşiyorum Hollandaca ögreniyoruz.. bu ulkede 3 resmi dil var bizde hollandaca konusulan bölgedeyiz
sende durumlar nedir ? nasılsın ?
amannn allahimmmBende belcikada dogup buyudum ve kaliyorum eger bir sorun olursa sorabilirsin herzaman
aangenaamIk heet Nilmeseker. Takıp etmek istedim sizi...
Evet sonradan ögrenmek icin zor ama ogrenince ingilizceyide cok cabuk kavrayabiliyorsun :) almanca bile benziyor zamanla onuda anliyabiliyorsunamannn allahimmm
cok naziksiniz cok tesekkur ederimm
bu dil biraz zor
ing turkiyede yds icin calismistim sinav tekniklerine gore .. malesef konusma yokEvet sonradan ögrenmek icin zor ama ogrenince ingilizceyide cok cabuk kavrayabiliyorsun :) almanca bile benziyor zamanla onuda anliyabiliyorsunDoe zo verder!!!
Evet boyle devam et yazdiming turkiyede yds icin calismistim sinav tekniklerine gore .. malesef konusma yok
gramer var konusma yokaslinda dil konusmaktan geciyor yillarca gordugumuz ing derslerinin faydasız olmasinın sebebide bu
burda 5 aydir yasiyorum hemen bulundugum belediyeye ait kutuohaneye kaydoldum kızima ordan kitaplar alip okumaya calistim bu sure zarfinda 1.1 kursunu bitirdim insa 1.2 ye baslayacagim pazartesi
dil kocu icin basvuruda bulundum ..
anlayacgın baya çırpıniyorum
"doe zo verder "hemen translate yaptimmalesef translt iyi olmayabiliyor
iyi calismaya devam et dogru mu
cok tesekkur ederim
çok tesekkür ederimEvet boyle devam et yazdimazmine hayran kaldim benimde cevremde turkiyeden gelen bir kac kisi var ama boyle azimli goremedim onlari :)) insan istedimi herseyi basarir
Ik woon in Istanbulaangenaamwaar woon jij ?
jaa heel mooi stadIk woon in Istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?