neolur yardım edin

xoxzlems

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2007
137
0
ben 37 haftalık hamileyim. göz tansiyonum var. hamilelik ve emzirme döneminde kullanmamam gereken bir ilacım var. şuana kadar kullamadım. ama artık kullanmak zorundayım çünkü göz tansiyonu krizine girdim.Yani durumum düzelmezse bebeğimi hiç emziremeyeceğim. Öyle üzgün, öyle mutsuzumki. aranızda hiç emziremeyen var mı? Neyapcam ben. işin içinden çıkamıyorum. Bu konuda hiç bilgim yok. yazarsanız sevinirim.

ben hiç anne sütü emmeden büyümüşüm canım annemin hiç sütü olmamış.
benimde sütüm var ama bebeğim emmiyo mama veriyorum uykunun arasında da emziriyorum.anne sütü çok önemli ama seninde sağlığın söz konusuysa bukadar dert etme canım artık yapcak bişey yok mama verirsin sende.artık mamalar anne sütüne çok yakın kalitede.geçmiş olsun .

çok teşekkür ederim gamze. İnan öyle kötüyümki. hala şoktayım.ağlayarak yazıyorum bunları. Beni çok rahatlattın. tekrar teşekkür ederim.

canım benim saglıgın söz konusuysa emzirmmiyceksin tabi
mamayla büyüyen ve gayet saglıklı olan bir sürü cocuk var degil mi
kendini üzme sonucta saglık meselesi senin secimin degil

canım önce senin sağlığın sen sağlıklı oclaksın ki bebeğinin sana ihtiyacı var benim eşimde hiç anne sütü emmeden buyumus ve gayette sağlıklı delikanlı yani korma sen sağlıklı ol ki bebeğine iyi bakabilesin

bunu buraya bu şekilde yazman bile senin bu konuda ne kadar hassas olduğunu gösteriyor.Allah bebeğini sensiz bırakmasın tüm çocukları annesiz babasız bırakmasın. (amin) sonuçta keyfi yaptığın bir şey değil. sağlığın söz konusu. kendine ve bebeğine iyi bak. emmeden büyüyen o kadar çok insan varki. moralini bozma bebeğin bunu daha çok hisseder çünkü. Hepsi Allahın takdiri...a.s.

canim cok gecmisolsunnn
valla gecen gun drgie okudum jennifer lopez ikizlerini emzirmeme karari almis!yani demek istedigim keyfi bi karar almıs.
Ama senin saglıgın soz konusu
artik mamalar anne sutune cok yakın uzulme canim bebegin mamayla d asgalıkla buyur
ben de kucukken hic emmemisim
uzme kendini sne mutlu ol bebegin d emutlu olsun
bak hem cok az kalmıss sabret canimm guzel gunler snei beklio

hepinize çok teşekkür ederim. buraya yazmakla ne kadar iyi yapmışım şimdi daha iyi anlıyorum. destekleriniz çok güzel çok sağolun

ben de annemi hiç emmemişim 1 gün bile hep mamayla büyümüşüm 173 boyum var üzülme sağlığın da çok önemli bebeğini emzirmesen bile onu sen besleyeceksin yine de:)

çok teşekkür ederim gamze. İnan öyle kötüyümki. hala şoktayım.ağlayarak yazıyorum bunları. Beni çok rahatlattın. tekrar teşekkür ederim.

ahh canım benim hiç boşuna ağlayıpta bebişi ve kendini sitrese sokma .bak gördüğün gibi birçok kişi var türlü sebeplerden dolayı bebeğini emziremeyen.hem sen sağlığın için emziremeyeceksin .göğüslerim sarkmasın diye emzirmeyen okadar çok kadın varkii.dediğim gibi bende emziremiyorum çok isterdim 1 yaşına kadar emzirmeyi ama kısmet işte.ben kızım 4 buçuk aylık olduğunda ek gıdalara başlayacağım doktorumuz bebeğim emmediği için ve kilosu düşük olduğu için erken başlayalım ek gıdalara dedi.sende 4 buçuk aylık olana kadar mama ile idare edip ondan sonra doktor kontrolünde geçersin ek gıdalara..hiç kafana takıp dert etme..bak son haftaların kalmış doğuma son günlerinin tadını çıkart..yerimseniben

canım önce senin saglıgın önemli sen iyi olasınki bebeginede verimli bir anne olasın herbebek anne sütü ile büyüyor diye bir şey yokki bende oglumu 3,5 ay emzirdim ama sonra mama verdim 3,5 ay da çok fasla bişi deil saten bence önce kendi saglııgn

canım iilk bir haftanın o sarı sütü var ya ondan vermeye calışabilirsin sadece o aşı kadar degerliymiş cünkü
sonrasında mamayla sütün farkı yok
senin bu kadar hassas olman kafana takman bile ne kadar iyi anne olacagını gösteriyr zaten

X