• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neolur yardım edin.. heyet raporu ve adaylık..

pakoje

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
98
64
288
Ankara
arkadaşlar ben bir köyde öğretmenim ve hamileyim evime gitmem lazım ve doktor 45 günlük rapor verecek.. bu rapor adaylık süremi uzatırmı? bilginize çok ihtiyacım var.. teşekkürler...

arkadaşlar ben bir köyde öğretmenim ve hamileyim evime gitmem lazım ve doktor 45 günlük rapor verecek.. bu rapor adaylık süremi uzatırmı? bilginize çok ihtiyacım var.. teşekkürler...

hayır canım adaylık süreni uzatmaz merak etme. heyet raporu verecek sana. maaşından da her hangi bir kesinti yapılmaz.bebeğini sağ salim kucağına alman dileğimle.

ben de aldım canım heyet raporu,ve bitiyor bu hafta,adaylığa da bişey olmaz merak etme,maaaşını almaya da devam edersin..hadi bakalım bbeğini hayırlısıyla kucağına al cnm..

arkadaşlar siz rapor almışsınız bilginiz vardır, heyet raporu kaç güne kadar alınabiliyor.benim iznim bu ay sonunda bitiyor iki aylık rapora ihtiyacım var bilgi sahbi olan biri bana yardımcı olursa sevinirim.

Back