• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar neolur ALLAH rızası için cevap

azmiram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
87
0
96
Amasya
ben araştırma hastanesine gittim 2kere karnımda bebegim öldü kan pırtılaşması ve romatizma varmış ama ne romatizması sormadım herhalde basit bişey dedim burdan okuduguma göre senelerce çeken var ben bir ilaç kulanıyorum 3ay sonra gel dedi göz muaynesi yaptı onu verdi benim 2 bacagımda eklemlerim agrıyo ve geceleri inanılmaz bacaklarım ateşleniyo ayaklarımı ısıtamıyorum gündüzleri geceleri yanıyorum sizce hangi romatizma lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmm

öncelikle çok geçmiş olsun. Benim çok yakın bir arkadaşımında senin gibi iki tane bebeği karnında öldü. Sonra işte araştırma yapıldı. Kan pıhtılaşması çıktı. Meğer hamilelik boyunca düzenli olarak kan sulandırıcı iğne olması gerekiyormuş. Şimdi tekrar hamile bu sefer her gün karnından veya bacağından iğnesini vuruluyor gebeliğinde bir sıkıntı yok. İğnelerini aksatmadığın sürece hamilelik gayet güzel devam ediyor bir sıkıntı olmuyor. Ama senin birde romatizma sorunun var. Böyle tahminlere dayanarak ne romatizması olduğunu bilmene imkan yok. Doktora gidip öğren detaylı bir şekilde ne olduğunu. Doğru bir tedavi ile üstesinden gelirsin inşallah hiç canını sıkma.

Back