ben bu fitili kullandım fakat hamile olabilirim, doktor vermişti bu fitili gebelik düşündüğümü de biliyordu, sizce bir zararı olur mu?
zararı oluyor mu yada acaba bu hastalık partnerimizden de bulaşıyor olabilir mi ?kızlarr. bu ilacı bende kullanıyorm su an. akıntı yapıyor bende de . doktorum bunu bi antibiyotikle verdi iltihap oldugunu soyledi. ama ben antibiyotigi kullanmadım cunku zaten mantar ve iltihabı antibiyotik yapıyormus. uzun bir sure diş hastalıgım için 1 ay boyunca araya 20 gun girecek sekılde antibyotk kullanmıstm onlardan sonra iltihaplanma yasadım surekli ustelikte vajinismusum vardı. smdı bundan 7 tane kullansam bittikten kac gun sonra ilişkiye girmeyi deneyebiliyoruz ?
Sizde iltihap tekrarı oldu mu peki, fitil bittikten sonra geçer gibi oluyor ama bir iki hafta sonra yine başlıyor o kadar su içiyorum ama hiç geçmiyorcanım geçmiş olsun bende kullandım dışarıya atılıyo mutlaka sorun etme faydasını görürsün
Ben de kullandım ve ne kadar derine yerleştirisen yerleştir sürekli akıntı oluyor, gün içerisinde 4-5 kere çamaşır değiştirdiğim oluyordu.
Mrb bu ilaci kullandiğimız zaman ilişkiye girilmiyor mu?birde cocuk düşunenler icin zararlı mi yardimci olursanuz mutlu olurum
Bu ilaç yapmaz gecikme.Kullanan arkadaşlar bu ilaç adet gecikmesi yapıyor mu kullanırken ilişki olmadı içimi rahatlatın
Ondan mıdır bilmiyorum ama benim 1 gün gecikmisti kullanimi biraktiktan sonra ama bir gunde pek gecikmeden sayilmaz sanirimKullanan arkadaşlar bu ilaç adet gecikmesi yapıyor mu kullanırken ilişki olmadı içimi rahatlatın