Neo-Penotran Kullananlar

ilişki sırasında ağrı hissettim sonrada şişlik oluştu vajina girişi tamamen kapandı balon gibi görünüyordu. Doktorum neopenotran ve biteral verdi. 7 gün ilişki yasak dedi. Yoğun enfeksiyondan şişmiş. Dün akşam ilk fitili kullandım sabah kalktığımda biraz geri gelmişti. İnşalah faydalı olur.

ben bu fitili kullandım fakat hamile olabilirim, doktor vermişti bu fitili gebelik düşündüğümü de biliyordu, sizce bir zararı olur mu?

doktora sormadan aldım bende bu fitili arkadasım kullanmıs ondan duyarak bende de yeşil renk akıntı var ılthap sanırım oda böle olmuş fitille düzelmiş bende şimdi kullanıcam bi yan etkisi vs olmaz dimi ayrıca size ne ıcın verdı doktor neyın tedavisi için

ben bu fitili kullandım fakat hamile olabilirim, doktor vermişti bu fitili gebelik düşündüğümü de biliyordu, sizce bir zararı olur mu?

3 doktora gittim ilki bu fitili verdi hamileyimdir die kullanmadım ikinci doktor nasıl verir bunu ya kullansaydın dedi, üçüncüsü kan aldı hamile olmadığıma emin oldu bunu verdı 7 gun +antibiyotık kullan dedi cok fazla enfeksiyon var ama geçer dedi. Şimdi duyduguma göre eşiminde antibiyotik alması gerekiyormuş tekrarlamaması için.. 2 gün oldu başlayalı.. bakalım görecez etkili olup olmayacağını.

kızlarr. bu ilacı bende kullanıyorm su an. akıntı yapıyor bende de . doktorum bunu bi antibiyotikle verdi iltihap oldugunu soyledi. ama ben antibiyotigi kullanmadım cunku zaten mantar ve iltihabı antibiyotik yapıyormus. uzun bir sure diş hastalıgım için 1 ay boyunca araya 20 gun girecek sekılde antibyotk kullanmıstm onlardan sonra iltihaplanma yasadım surekli ustelikte vajinismusum vardı. smdı bundan 7 tane kullansam bittikten kac gun sonra ilişkiye girmeyi deneyebiliyoruz ?

zararı oluyor mu yada acaba bu hastalık partnerimizden de bulaşıyor olabilir mi ?

canım geçmiş olsun bende kullandım dışarıya atılıyo mutlaka sorun etme faydasını görürsün
Sizde iltihap tekrarı oldu mu peki, fitil bittikten sonra geçer gibi oluyor ama bir iki hafta sonra yine başlıyor o kadar su içiyorum ama hiç geçmiyor

Merhaba neopenotran ilacı nasıl kullaniliyor.fitilin icinde sivi var fitille beraber kullandim bugun ama hiç akintim olmadi.kullananlar yardimci olabilir mi

Kizlar gecenlerde doktor verdi sari akintidan dolayi. Adet olduktan sonra kullan dedi ben daha adet olamadim duzensizlikten 2 aydir yaa heralde dogum kontrol biraktim ondan cunku hamile olamam korundm.. simdi kullansam olur heralde adet olmadan demi?

Kizlar bunu ben kullandım gerçekten cok ise yarıyor çok güzel fakat bunu attıktan sonra yarım saat kadar yatar pozisyonda beklemeniz gerekiyor . . Çünkü geri kalan sivi akacak ise yaramasi için gerekli iç bölgeye ulaşması gerekiyor yarım saat kadar beklersiniz ise yaradığını göreceksiniz geçmiş olsun

Bana da doktorum verdi bu ilacı. Antibiyotiklerle birlikte kullandım. Şimdi 1 kapsül kaldı. Ama zaten çoktu akıntım, bu fitili kullanmaya başladığımdan beri aşırılaştı iyice. Anlamadım yani. 7 adet yetti mi acaba, 1 kutu daha alıp kullansam mı ki? Acaba oradaki iltihapı mı söküyor?

Mrb bu ilaci kullandiğimız zaman ilişkiye girilmiyor mu?birde cocuk düşunenler icin zararlı mi yardimci olursanuz mutlu olurum

Mrb bu ilaci kullandiğimız zaman ilişkiye girilmiyor mu?birde cocuk düşunenler icin zararlı mi yardimci olursanuz mutlu olurum

merhaba, ilişkiye girmemek lazım tabi tedavi bitene kadar. yoksa tahriş olabilir ve hastalık geçmeyebilir. kullanırken hamileliğe engel olabilir diye düşünüyorum ama bittikten sonra bir engeli yoktur herhalde eğer başka bir sorun yoksa.

Kullanan arkadaşlar bu ilaç adet gecikmesi yapıyor mu kullanırken ilişki olmadı içimi rahatlatın

Enfeksiyon için bende kullanmıştım gece yatmadan. Önce atıyodum uyuyodum sabah ilk idrarla birazı çıkıyordu ama bende işe yaradı o yuzdn evde her zaman bulundururum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…