• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neo-penotran kanama yaptı!

Sheila80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
3
0
86
İstanbul
Merhaba,
Akıntı sebebiyle doktor Neo-Penotran fitil verdi. Geçen çarşamba kullanmaya başladım. Son 2 gündür hafif bir kanama başladı. Aslında 2.gün biraz daha arttı. Yumurtalılarımda hafif bir ağrı da var gibi. Doktora 2 gün daha ulaşamayacağım:( Ne yapacağımı bilemiyorum:(. Doktora sormadan yarıda kesmek istemiyorum da. Offfff:(

Merhaba,
Akıntı sebebiyle doktor Neo-Penotran fitil verdi. Geçen çarşamba kullanmaya başladım. Son 2 gündür hafif bir kanama başladı. Aslında 2.gün biraz daha arttı. Yumurtalılarımda hafif bir ağrı da var gibi. Doktora 2 gün daha ulaşamayacağım:KK43: Ne yapacağımı bilemiyorum:KK43:. Doktora sormadan yarıda kesmek istemiyorum da. Offfff:KK43:
Baya olmus ama birseyvsormak istiyorum neo penotran neopenotran neden kanama yaparmis

Merhaba,
Akıntı sebebiyle doktor Neo-Penotran fitil verdi. Geçen çarşamba kullanmaya başladım. Son 2 gündür hafif bir kanama başladı. Aslında 2.gün biraz daha arttı. Yumurtalılarımda hafif bir ağrı da var gibi. Doktora 2 gün daha ulaşamayacağım:KK43: Ne yapacağımı bilemiyorum:KK43:. Doktora sormadan yarıda kesmek istemiyorum da. Offfff:KK43:
adetiniz yaklaşmış olabilir mi? Bazen fitiller kanama yapıyor ama bitmesine yakın yapıyor tahrişten vs dolayı. Ya da hamilelik şüpheniz var mı?

Back