• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon NEO LAZER (AEROLESE LAZER)YUZ İCİN YAPTİRAN YAPTİRACAK OLAN VAR Mİ?

Ozzgeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
11.403
12.732
498
Ben yuze lazer magduruyum alex degdirmisti bir iki kalin cene kili icin sonrasi facia neyse 1,5 yili bulan igneli epilasyonla sorunu hallettim ha cebimde canimda yandi

E bittiyse Simdi bu baslik ne diyeceksiniz ?Efenim evde yuzde kil sorunu olup igneliye yanasamayanim var hakda veriyorum evet kesin net cozum ama eziyet niye mi belli muddet su degdirme bekle kabuk baglasin o kabuklara asla dis mudahle gelmesin surekli aklinda yuzumu yavas yikayayim vb gibi tutma cabasi nemlendirici kullanamiyorsun kabuklar yumusamasin diye (distan etki ile dusunce iz kalma orani yuksek cunku)hassas ciltsen donem donem sivilce derken gercekten hormon sorunu veya lazer magduru olmayanin asla bulasacagi is degil bana gore

Benim ciddi sikintim olmustu alexten deli artisla sabrettim sebat ettim (simdi olsa hayatta edemem o ayri) yaptirdim)
E yil oldu 2018 kimse buna bir isik gelistirmedimi meraktayim son donem soprano ice lazer ve bu basligini attigim neo lazer cok cikiyor onume bu neo bacak vs olmuyomus sadece ince tuy icinmis birde sivilce izi tedavisi

Yuzunde tuyune care bulan varmi bitmesede hicbir sekilde cogaltmadi kalinlastirmadi diyeceginiz lazer turu bir el atinda bizim kizada cozum bulayim be En Büyük KK

Back