Yeditepe üniversitesinin hastanesinin gazetede yazısını okudum. 3-4 kez tüp bbek denemiş ve olumsuz sonuç almışlar için 7 de 7 denilen bir uygulama ile tüp bebek yapıyorlarmış. 7 de tane şartı sağlıyorlarmış anne ve baba için. Rahim yapısından sperme kadar en ilginçci embriyyu anne rahminden alınan bir parça içindemi ne bekletiyorlarmış uyum sağlasın diye buna benzer bişey vardı. Oranın prof.u anlatmıştı. Nene hatunda bırak tüp bebeği poliklinik bile işkence.
............................................kESİNLİKLE UMUT TÜP BEBEK DERİM.BAHCECİ GRUBU ZATEN HERŞEYİN EN İYİSİ ORADA
iki başarısız aşılamamdan sonra bende tüp bebek tedavisine başlıcam bir iki ay sonra.aynı senin gibi bende çok kararsız kaldığım süreçte burdaki arkadaşların tavsiyesiyle geçen hafta umut tüp bebek merkezi dr.enver kurt'tan randevu aldım ve gittim.benim içime çok sindi çok samimi ve deneyimli bir doktor ve en önemlisi bu işi ticarete döken bir merkez olamaması.ben kesinlikle kararımı verdim sanada tereddütsüz tavsiye edebileceğim tek yer burasıdır.ve tüp bebek fiyatı ilaçlar dahil 4ooo ytl.buda bir artı tabi.çünkü ben iki aşılamamıda bilinen merkezlerde yaptırdım ilki eurofertil seda sayanın programına sürekli konuk olan dr hakan özörmek'di.ama inan çok kötü bir merkez ve doktor idi.suratına dahi bakmıyo aşılamamı bile başka doktora paslamıştı. ukalanın teki.diğer aşılamamı ise jinemedde yaptırdım orası çok iyi merkez ve doktorumdanda memnundum fakat çok pahalı bir merkez sırf aşılama ve ilaçlarım 2000 ytlyi geçmişti bir kan testi 100 küsür liraydı geçen sene bide.herneyse bence umut tüp bebek merkeziyle bir görüş derim.her şey gönlünce olsun, Allah'ım bu mubarek günlerde hepimizi bebişlerimize kavuştursun hayırlısıyla inşallah..
canım dediğin gibi euro fertıl berbat ve ilgisiz bi merkez sırf reklammmmm.. jinemed ten bende memnun kalmıştım doktorum çok ilgiliydı ama bebişlerimi kaybettım ama merkez guzel ilgide öyle umuttan çok kışi memnun ..ama herşey kısmett rabbım inş güzel haberler almayı nasıp eder herkeseeeeeeeeeeiki başarısız aşılamamdan sonra bende tüp bebek tedavisine başlıcam bir iki ay sonra.aynı senin gibi bende çok kararsız kaldığım süreçte burdaki arkadaşların tavsiyesiyle geçen hafta umut tüp bebek merkezi dr.enver kurt'tan randevu aldım ve gittim.benim içime çok sindi çok samimi ve deneyimli bir doktor ve en önemlisi bu işi ticarete döken bir merkez olamaması.ben kesinlikle kararımı verdim sanada tereddütsüz tavsiye edebileceğim tek yer burasıdır.ve tüp bebek fiyatı ilaçlar dahil 4ooo ytl.buda bir artı tabi.çünkü ben iki aşılamamıda bilinen merkezlerde yaptırdım ilki eurofertil seda sayanın programına sürekli konuk olan dr hakan özörmek'di.ama inan çok kötü bir merkez ve doktor idi.suratına dahi bakmıyo aşılamamı bile başka doktora paslamıştı. ukalanın teki.diğer aşılamamı ise jinemedde yaptırdım orası çok iyi merkez ve doktorumdanda memnundum fakat çok pahalı bir merkez sırf aşılama ve ilaçlarım 2000 ytlyi geçmişti bir kan testi 100 küsür liraydı geçen sene bide.herneyse bence umut tüp bebek merkeziyle bir görüş derim.her şey gönlünce olsun, Allah'ım bu mubarek günlerde hepimizi bebişlerimize kavuştursun hayırlısıyla inşallah..
nene hatunu tavsiye etmiyorum.ben orada denemedim. ama görüşmeye gittim. muayenede ettiler beni.hastane iyi değil. çalışanlar çok lakayt. aytuğ bey desen doğru düzgün muayene bile etmeden adetin ikinci günü gel dedi.hiç beğenmemiştim. ilgisiz alakasız bir yer. sonra memoriale gittim. orda ilk görüşmede beni baştan aşağı muayene ettiler benden birçok test istedler. iyice araştırıp öyle başladılar tedaviye. işlerini ciddiye alıyorlar yani.rahimde tutunamama sorunum var demişsin. memorialde birinin daha böyle sorunu vardı. yapay rahimle o da hamile kaldı. ve bildiğim bu yapay rahimide ilk memorial hastanesi bulmuş.
canım bana memorial çok ters geliyor ben anadolu yakasında yer arıyorum pazarteside umut tüp bebek evren beyle görüşeceğim bakalım onun yaklaşımı ne olacak
geçmiş olsun canım bu başına gelen tüp bebek ünitesinde değil değilmi . Çünkü Aytuğ bey nenehatunun bir katını kiraladıklarını orada işlem yaptıklarını söyledi hastahane ile bir ilgileri olmadığınınene hatun hastenesi pendikte. Tüp bebektte yapıyorlar. Çok kalabalık bir hastane. Pek tecrübeli değil hemşierleri falan. Üstelik hasta bakıcıla beni ameliyatta sedyeden düşürdü. 20 gün kolum askıda kaldı.
Su damlası merhaba ben 2 denememde gebe kaldım İlk denemem çok kötü geçti bu konuda uzman olmayan bir yerde denedim ve çok kötü embriyolarım oldu daha sonra çok araştırdım nerdeyse kafayı yedim sormadığım yer okumadığım yazı kalmadı ve en sonunda Umut tüp bebeğe karar verdim.Şimdi 15 hafta bitiyor.Bu nedenle gebeliğim boyunca benimle aynı durumda olan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.PCO dum.2 embriyo koydular tek gebelik elde ettik.Sormak istediğin bir şey olur ise seve seve yardımcı olurum.