Cilt Bakımı Ürünleri Nemlendirici ve yüz temizleme jeli önerisi istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Arkadaşlar benim cildim karma; t bölgem çok yağlı, yanaklarım kuru sayılır. Ayrıca cildim çok hassas ve alın bölgemde sürekli sık sık akne sorunu yaşıyorum ve bu sorun bana uzun süre geçmeyen koyu kahverengi lekeler hediye ediyor. Ergenlik döneminde de değilim, yaşım 27. Akne için çeşitli çözüm yolları denemeye çalışıyorum. Ama cildimin nemlendirici ihtiyacı da olduğunu düşünüyorum, ancak tamamen yağsız bir nemlendirici kullanabilirim. Kullanmak istediğim ürün hem non-komodojenik (sivilce yapmayan) hem de nem ihtiyacını tamamen karşılayan su bazlı ama yeterince etkili bir krem olmalı. Çok mu fazla şey istiyorum acaba Bana hangi ürünü tavsiye edersiniz? Lütfen yardımcı olun, cevaplarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:

ben sivilce tedavisi görürken avene kullanıyordum nemlendirici olarak çok etkili canım doktorum onu vermişti zaten kesinlikle sivilce yapmıyor.

beba92 senin kullandığın avene'nin hangi kremiydi? Kremin üzerinde ne yazıyordu? Nereden ve kaça aldın?

buydu eczaneden 40 liraya almıştım, fakat sivilce tedavim bitince doktor buna artık gerek yok dedi. sivilceler geçtikten sonra başka bi ürüne geçmelisin bence :)

mrb ben bıotherm yıkama jelini ve ve nemlendirici ayrıyaten serumuna başladım ve çok memnunum şimdilik. yüzüme bi parlaklık geldi tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…