Nemlendirici kullanıyor musunuz? Karma cilt için

EloraViolet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
4.011
16.898
Benim cildim karma, 25 yaşındayım kullandığım nemlendiriciler cildim de hep aşırı yağlanma yaptı. Nemlendirici kullanılmazsa cilt çabuk kırışır fikri var. Sizce doğru mu bu? Nemlendirici olmazsa olmaz mı?

Cerave kullanıyorum indirimden almştım köpüklü temizleme suyuyla beraber 400 dü. Normal fiyatları bana göre biraz pahalı ama bence güzel. Hylüronik ve seramik içeriyor. Karma ciltliyim ve memnunum.

Cerave kullanıyorum indirimden almştım köpüklü temizleme suyuyla beraber 400 dü. Normal fiyatları bana göre biraz pahalı ama bence güzel. Hylüronik ve seramik içeriyor. Karma ciltliyim ve memnunum.
Köpüren temizleyici değil mi? Cildi iyi temizliyor mu? Temizleyicide sonra nemlendirici mi sürüyorsunuz?

Benim cildim karma, 25 yaşındayım kullandığım nemlendiriciler cildim de hep aşırı yağlanma yaptı. Nemlendirici kullanılmazsa cilt çabuk kırışır fikri var. Sizce doğru mu bu? Nemlendirici olmazsa olmaz mı?
Cilt için hiç bsey olmasa dahi nemlendirici ve güneş kreminin kesinlikle şart olduğu düşüncesindeyim. The ordinary nin nemlendiricisini kullanıyorum. Güneş kremi olarak da shiseido spf 50. Ayrıca the ordinary nin hyalüronik asit sonrası nemlendirici sürünce ortaya çıkan cilt mükemmel 👌🏻👌🏻 kısacası nemlendirici kesinlikle olmalı

Valla şiddetle önereceğim yves rocher den karma cilt için nemlendirici var hem yumuşatıyor hem de yağlandırmıyor tam karma cilt için amma velakin zam gelmiş ya :KK70: bütçenizi aşmazsa alın derim zira ben artık alamıyorum asdfg.

Köpüren temizleyici değil mi? Cildi iyi temizliyor mu? Temizleyicide sonra nemlendirici mi sürüyorsunuz?
Ya onu hiç kullanmadım henüz. Ben bide the purestin sarı serumunu, toniğini ve göz çevresi serumunu, bide kırmızı peeling serumu aldım. Napıyoeum biliyo musun, önce tonikle siliyorum. Sonra yüz serumunu ve göz çevresi serumunu kullanıyorum yatmadan. Sabah kalkınca, makyaj yaparsam öncesi veya banyodan sonra cerave nemlendirici sürüyorum. Peelingi kullandığım günde göz ve yüz serumunu sürüyorum. O gün tonik kullanmamak gerekiyormuş. Bunları yatmadan kullanınca asidik olduğu için sabah çıkmadan da güneş kremini sürüyorum. Karışık anlatmış olabilirim daha tam düzenli değil ama bende geçen ay aldım indirimden bunları. Ama 1 ayda tam düzenli yapmadan bile çok sevdim. Benim alnım yağlı yanaklarım vs kuru iyi geldiğini düşünüyorum.

Yani özetle nemlendirici olarak cerave
The purest göz çevresi serum kafein ve c vitamini içeriyor
The purest sarı serum renk eşitlemek lekeli görünmesin diye
The purest tonik siyah nokta temizlik vs için
The purest kırmızı peeling
The purest güneş kremi
Benim bütçeme göre pahalıydı fakat 1 ay aldım baya bi gider artık cildime güzel bişeylerle bakmam gerektiğini düşündüm. Genelde serum nemlendirici ve göz çevresini düzenli kullanıyorum sayılır. Öncesinde normal nemlendiricilerden kullanıyordum. Himalaya gündüz kremi neutgerena nemlendirici Himalaya göz çevresi kremi ama pek etkili olmuyordu artık alnım sahada yağlanıp sivilce oluyordu ki hala oluyor serumlar baya etkili yağlı alında

X