• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nem böcekleriyle başım dertte

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Biz nemli bir şehirde yaşıyoruz şimdiye kadar görmediğim beyaz uzun evdeki gümüş böceklerinin aynısı ama rengi beyaz bazanin altında gördüm nasıl kurtulurum acaba birde evde kedimiz var ilaçlamadan korkuyorum ona zarar verir diye daha doğal yolu varmı kurtulmamin

Maalesef ilaçlamadan başka çözüm olmuyor. Eğer mümkünse ilaçlayıp evden bir kaç gün gidin.

Maalesef ilaçlamadan başka çözüm olmuyor. Eğer mümkünse ilaçlayıp evden bir kaç gün gidin.
Yaaa bazayi havalandırsam.camasie suyuyla silsem de fayda etmez mi ki çok canım sıkılıyor sanki temiz değilmişim gibi hissediyorum daha çok canım sıkılıyor

Yaaa bazayi havalandırsam.camasie suyuyla silsem de fayda etmez mi ki çok canım sıkılıyor sanki temiz değilmişim gibi hissediyorum daha çok canım sıkılıyor
Hayır ilaçlamadan kurtulamazsınız çok çabuk ürüyorlar benim de başıma geldi 😞

Sormayın bende de fobi var çok uğraştım zamanında ilaçsız halledeyim alerjim var diye ama çoğalıyorlar daha çok. Geçen akşam da havalar ısındı diye heralde hamam böceği çıktı tertemiz evimde. Delirdim ertesi sabah ilaçladık evi çıktık.

Sormayın bende de fobi var çok uğraştım zamanında ilaçsız halledeyim alerjim var diye ama çoğalıyorlar daha çok. Geçen akşam da havalar ısındı diye heralde hamam böceği çıktı tertemiz evimde. Delirdim ertesi sabah ilaçladık evi çıktık.
Ayy o da ayrı bir dert ama bu böcekler minik minik ya delirdim görünce veterinerle konusuyum bi kedi için ne yapabiliriz

Back