neleri yiyelim içelim

çiğ sütü anladım tamam çiğ etide anladımda çiğ peynir nasıl oluyo orda takıldım ben yaa :uhm:

bende bulantılar yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum ne yersem gidiyor helee sabah bulantıları mahvediyor gecen gün kan geldi o kadar zorlandımki

çiğ sütü anladım tamam çiğ etide anladımda çiğ peynir nasıl oluyo orda takıldım ben yaa :uhm:

kızlar ben ekim annesiyim çiğ sütten yapılan peynirler de var ben alırken sorarım yani kaynatılmadan mayalanıyo o yüzden maliyeti de düşük oluyo ben salamura peynir alırken güvenilir yerlerden almayı tercih ederim ama marketteki beyz peynirler pastörize olduğundan sakıncası olduğunu zannetmem tabi bu şişedeki ve kutudaki sütler de pastörizedir yani mikroptan arındaırılmıştır onlarda bişey olmaz

Arkadaşlar, bir kaç gündür ilaç tedavisi görüyordum iltihaplanma yüzünden. Sizlere de sıkı giyinmenizi önermiştim, dikkat edin demiştim şimdi bir kaç şey daha eklemek istiyorum. Zira bu hamilelik sürecinde çok sık rastlanan bir sorunmuş
* Günlük su miktarına dikkat edin 6-8 bardağın altına düşmeyin
* Çamaşırlarınızı ya da günlük pedinizi sık sık değiştirmeyi ihmal etmeyin
* Bunun için yapılan özel sabunlar ve temizleyiciler dışındaki ürünleri, jenital bölge temizliğinde kullanmayın
* Badem içinin iltihaplanma üzerinde bariz bir etkisi olduğu söyleniyor. Aşırıya kaçmadan arada bir bir kaç tane yiyin.
* Şekerli meyve sularından uzak durun, şeker enfeksiyon riskini çoğaltıyormuş.
* Özellikle C vitamini takviyesini aksatmayın. Bu ayrıca genel olarak vücut direncinizi yükseltecektir.
* Bu da çok önemli : Tuvalet ihtiyacınız geldiğinde mümkünse hemen yapın, tutmaya çalışmayın.
* Sıkı pantolon ve çamaşırlar kullanmayın, Çamaşırınızın pamuklu olması da yararınıza.

Son olarak çoğunuz idrar testleri de yaptırıyorsunuz elbet, bende olduğu gibi doktorunuzun gözünden kaçabilir, siz biraz paranoyak olun da özellikle
sorun, kontrol edip emin olun.
Benden şimdilik bu kadar , hepinizi kucaklıyorum kader arkadaşlarım yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…