arzu hanım
tarifiniz için teşekkür ederim. yarın bu çorbayı bebeğime yapmayı düşünüyorum. midesini rahatsız etmeyeceğinden eminsiniz değil mi? en azından sizin bebeğiniz kaç aylıkken bu çorbayı içti ve bir problem yaşadımı? bunu bilirsem , çorbayı daha rahat yapabilirim? bebeğimin sindirim problemi olduğu için bunu soruyorum:)
ay şekerim yavaşı mı kaldı bunların herşey yemesi lazım vall kızıyorum artık haaaaa hiçbişey yemiyo tutturmuş mam mam milupa biarada meme ye sarmıştı birde yemeğe sarsalar bizde kurtuluruz
canım benimkide öyle mama bile almadı çok uğraşı ve sabır gerkiyo sürekli deniceksin ama ısrar yok teklif et alırsa alır birgün pes edip alıyor ben hala uğraşıyorum hemen hemen hiçbişey yemiyo gibi 6 .aydan sonra geçsen daha iyiydi diliyle itme hareketi henüz hazır olmadığı anlamına geliyor.Ya arkadaşlar bizim bebekte ne mama, ne meyve suyu, ne sebze püresi hiçbirşey yemiyorrrgünlerdir evde çıldırıyorum. Diliyle geri itiyor herşeyi. 3 saatte bir mama veriyorum mamadan 20-30 cc içiyor gerisi çöpe bazen ayakta kandırıyorum 100 ancak buluyoruz ama olmuyor işte.. Oturup ağlıyorum sinirden. 5 ay doldu artık ve hala 4800 gr. Tavsiyeleriniz varsa yapabilirim...
canım benimkide öyle mama bile almadı çok uğraşı ve sabır gerkiyo sürekli deniceksin ama ısrar yok teklif et alırsa alır birgün pes edip alıyor ben hala uğraşıyorum hemen hemen hiçbişey yemiyo gibi 6 .aydan sonra geçsen daha iyiydi diliyle itme hareketi henüz hazır olmadığı anlamına geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?