• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neler yapmam lazım 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asobjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
121
42
98
Merhabalar kızlar. Ben bı konuda cok doluyum sızden akıl almak ıstıyorum. Anne olmayı cok ıstıyorum. Ikı senedır evlıyım hıc korunmadım. Bu arada Cok doktor degıstırdım hepsı farklı seyler soyledı Once kılolusun dedı doktor. Bı sure dıktora gıtmeyı bıraktım bı kac ay gıtmedım baska doktorlara gıttım en son rahım fılmı cektırdım perde cıktı amelıyat oldum. Bı ay oldu adetım duzelmedı. Korunmamama ragmen bu ayda hamıle kalamadım. Esımden test ıstedı doktor tekrar rahım fılmı cektır ameloyat basarılı oldumu dıye bakalım dedı. O testlerı yapıp gıdıcem ama ınanın kafam cok dolu cok mutsuzum arkadaslarım cevrem herkes cocuk sahıbı. Ben olamadım dıye her aksam aglıyorum 😕 allahtan umıdımı kesmıyorum. Hangı duaları okumam lazım. Sızde bu kardesınıze dua edermısınız 🙏🏽 Bana da bı evlat nasıp etsın 🙏🏽🙏🏽😔❤️ Kafanızı sısırdım hakkınızı helal edın olurmu ??

Merhabalar kızlar. Ben bı konuda cok doluyum sızden akıl almak ıstıyorum. Anne olmayı cok ıstıyorum. Ikı senedır evlıyım hıc korunmadım. Bu arada Cok doktor degıstırdım hepsı farklı seyler soyledı Once kılolusun dedı doktor. Bı sure dıktora gıtmeyı bıraktım bı kac ay gıtmedım baska doktorlara gıttım en son rahım fılmı cektırdım perde cıktı amelıyat oldum. Bı ay oldu adetım duzelmedı. Korunmamama ragmen bu ayda hamıle kalamadım. Esımden test ıstedı doktor tekrar rahım fılmı cektır ameloyat basarılı oldumu dıye bakalım dedı. O testlerı yapıp gıdıcem ama ınanın kafam cok dolu cok mutsuzum arkadaslarım cevrem herkes cocuk sahıbı. Ben olamadım dıye her aksam aglıyorum 😕 allahtan umıdımı kesmıyorum. Hangı duaları okumam lazım. Sızde bu kardesınıze dua edermısınız 🙏🏽 Bana da bı evlat nasıp etsın 🙏🏽🙏🏽😔❤️ Kafanızı sısırdım hakkınızı helal edın olurmu ??
Rabbin en en kısa sürede hayırlısıyla beraber karnınızı kucagınızı doldursun insaAllah.
Fiili olarak dualarınızı yapıyorsunuz zaten elinizden geldiğince tedavi oluyorsunuz kavli olarak da gece teheccüd namazlarına kalkıp dua edebilirsiniz.
Allah namaz kılarak sabırla isteyiniz diyor insaAllah Rabbin tez zamanda karsılık verir bende size edecegim insaAllah. Rabbim bütün tedavilerinizi hayırla olumlu bir şekilde aonuçlandırsın insaAllah 🥰💞

Rabb'im hayırlısi ile hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah.. normalde adet düzenin nasıldı? Kilon boyuna göre fazla mi ? Ovulasyon takibi yaptın mı canım hiç?

Rabb'im hayırlısi ile hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah.. normalde adet düzenin nasıldı? Kilon boyuna göre fazla mi ? Ovulasyon takibi yaptın mı canım hiç?
Kılom bıraz fazla malesef 😔 ovulasyon testı nedir daha once hıc yapmadım 😟 adet duzensızlıgım de var kılodan dolayı. Butun testlerım normal ama amelıyattan sonra bı fılm daha cekmem lazımmıs perde duzeldımk dıye bakıcaz dedı doktor. Cok aglıyorum ınan hergece dua ederek uyuyorum o duyguyu yasamadan canımı alma doye. Anne olmayı cok ıstıyorım cunku 😑😑😑

Canim ovulasyon testi yumurtlamani catlamani takip etmene yariyor instagramda birgebeningunlugu sayfasi var orayi bi incele istersen Rabbim hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin insaAllah cumlemize🤲

Kılom bıraz fazla malesef 😔 ovulasyon testı nedir daha once hıc yapmadım 😟 adet duzensızlıgım de var kılodan dolayı. Butun testlerım normal ama amelıyattan sonra bı fılm daha cekmem lazımmıs perde duzeldımk dıye bakıcaz dedı doktor. Cok aglıyorum ınan hergece dua ederek uyuyorum o duyguyu yasamadan canımı alma doye. Anne olmayı cok ıstıyorım cunku 😑😑😑
Canım kilo vermekle sağlıklı yaşama geçmekle ve sporla başla işe..o zaman herşey daha kolay ve yolunda gider Allah'ın izniyle..

Allah isteyen herkese nasib etsin. Ben 20 ay sonra sadece 4 ay tada bildim o guzel duyguyu. Yeniden hamilr kalmak istiyorum. Allah hepimize nasib etsin. Dualari içtenlikle edersen Allah kabul eder InsaAllah. Ismi azam duasini oku. Ama içten. Bwn dua okudum Allah da versin diyerek değil. Gonlundwn koparak samimi şekilde ettiyin her dua Allah katinda çok değerlidir.
Hamile kalmak konusuna gelirsek perde varken bu zamana kadar hamile kalmaman bir lutuf bence. Çunki devam etmeye bilirdi hamileliyin. Ve çocuk doğurup kucağin boş kalmasi inanilmaz aci veriyor. O yuzden ilk once sukretki sorunhnu çozmuşsun. Rahim filmi cekdir her şey yolundaysa doktor kaliteli yumurta geliştirmek için klomen, femara gibi ilaçlara başlatacakdir. Belki de denemişsindir. Ama doğal yollar her zaman daha iyidir bence. Mesela ari sutu bal polen, soğan kuru, gune 5 km yuruyus, bol su, vitamin desteği, ozellikle omega 3, folik asit, d vitamini. Bunlari denediyin ve sabirla beklediyin zaman gelicekdir. Sorun yoksa sadece zamanini bekliyordur

Back