- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
Merhaba hanımlar dunden beri vajınamda tuhaf olaylar gelişiyor anlam veremedım. Sımdı ben 8 aylık evlıyım son 2, 3 aydır korunmuyorduk. Ve benım adetlerım cok duzeblıdır her ayın 4 ünde adet oluyordum 5 veya 6 gun surerdi biterdi. Tabı ramazanda duzenın bozuldu hem ay basında oldum(2mayıs) hemde daha ramazan bıtmeden ay sonunda (28mayıs) tekrar adet oldum. Yanı mayıs ayında 2 defa adet gordum.Oda 2 hazıranda bıtti.e sımdı adetım öne geldigi içinde bu ayda yıne 28 ınde adet olacam dıye beklıyorum.tabı bı ara doktora gıttım ufak kist var kendıglınden gecer demıstı ben yınede olsun sız ılla ılac yazın demıstım oda dıenalla dıye bı dogum kontrol hapı yazdı. Iste 2 hazıranda adetım bıtınce 4unde kullanmaya baaladım 21 gunluk bı ılactı. 2 3 gun lnce bıtırdım ılacı. Ilacın yanında her sabah ac karna sogan kürü yapıp ıcıyordum. Her ıkısı bırden gıdermı dıye cok sorusturdum ama sakıncası yok denıldı. Bormalde sogan kürü içince hıcbı belırtı olmuyordu ne bıleyım ıcımı temızledıgıne daır kahverenfı akıntı bılmem ne hıc gelmıyordu. Ilacım bıttu küre devam edıyorum dun işte once pembe sonra kahverengı akıntım olmaya basladı bızde esımle gezmeyw gıtmıstık gldık tuvalete gırdım alla alla adetmı oldum acaba nıye bukadr erksn oldum dıye dusundum, sonra acaba sogan suyu ılacı bırakıncamı ıcımı temızlemeye basladı dedım. Ped koydum dubdeb berı hala adettekı gıbı yogun bır kanama yok peceteye sılınce acık pembe kan goruyorm ama her tuvaletımde olmuyor genellıkle kahverengı gıbı akıbtı gelıyoe peceteye oda cok yogub degıl tabı. Sımdı sorum su sızce bu sogan kürü nün etkısımı ılacı bitirncemı etkı gostermıs oldu. Ya da gebelık belırtısı yerlesme lekesı olabıkırmı? Dıycem oda dogum kntrol hapı kullanıyordum nasıl mumkun olsun kı derken hap kullandıgı halde gebe kalanları duyuyoruz. hapı da ben bılmıyordum dakıkası dakıkasına ıcılmesı gerektıgını ama ben hergun aynı saatte dakıkasına dıkkat etmeden ıcıyodum etkıı etmısmıdır bılmıyorm ama cok kezde ılıskoye gırdık esımle zaten ılac kullanıyorum dıye gebelık beklentım olmadı dogal olarak. Ama ınsallah gebe kalmısımdır ya doktorada gıdemıyorum esım goreve gitti tek basıma bılmıyorum buraları hem kıstım erıdımı dıye gıdıp baktırcam hem gebelık ıcın planlama vs yapardum dıyorm ama nakesef buraları hıc blmıyorm korkuyorumda tek basıma. Once bı buraya soraym dedm. Ayrıca hıcbır agrı sızımda yok arada kasıgım batıyor oda kisttendır dıye dusunyorum. Sızce nedır bu yumurtammı catlıyor. Sogan ıcımımı temızlıyor yoksa döllenme yerlesmemı