• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler oluyor yardim

Rosesoulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
48
Merhabalar cumartesi regl günümdü olmadım test yaptım ikinci cizgi silik bugün kan verdim 8.79 hastaneden çıktıktan sonra kanamam oldu biraz su gibi akışkan rengi turuncu kahve arası bi renk.Eve gelince tekrar kaset test yaptım yine silik cizgi var.Kanama yaşayıp gebeliği devam eden var mı bu kanama ne olabilir acaba

Merhabalar cumartesi regl günümdü olmadım test yaptım ikinci cizgi silik bugün kan verdim 8.79 hastaneden çıktıktan sonra kanamam oldu biraz su gibi akışkan rengi turuncu kahve arası bi renk.Eve gelince tekrar kaset test yaptım yine silik cizgi var.Kanama yaşayıp gebeliği devam eden var mı bu kanama ne olabilir acaba
Doktora git bi istersen

Yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz

Doktorlar uygun görürse ilaç veriyor kanama durumunda onun için dedim, 2 gün sonra kan testi yenile diyeceklerdir
İnşallah durur yaa daha önce de kimyasal gebelik geçirdim de çok teşekkür ederim cevabınız icin

Merhaba naptınız acaba bende benzer durumdayım

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz, yerlesme kanamaniz nasıl oldu peki

Bel agrısı ne zaman başlar acaba benim reglime nerden baksanız on gün var

Back
X