Saç Rengi ve Saç Boyama neler oldu saçıma böyle :(((((((((((((

frtglsnfrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
244
1
96
Çorum
mrb kızlar daha önce açtığım konulardan hatırlayanınız vardır belki.bende kuaför magduru olanlardanım.güzelim saçlarımı gittim kuaföre boyattım.tabi önce açtı saçlarımın rengini ve yaktı kafa derimi sonuç güzel olsa hadi neyse iğrençççççççç bi renk aldı.dışarı çıkamaz duruma geldim ertesi gün bi başka kuaföre gidip boyattım saçlarımı ((( nemi oldu dersiniz ???sonuç yine hüsran.bu sefer yine beğenmediğim bi renk.her neyse ik boyattığım renkten iidir dedim 15 gün kadar idare ettim.ama baktım olmuyo bu sefer gittim marketten kendim aldım botamı ve boyadım.renkk süper oldu.bu sefer tutturdum.amaa saçlarım ...... normalde kıvırcıktır benm saçlarım.bukle bukle çok hoş durur.bu boyama işlemlerinden sonra gitti o kıvırcıklık mısır püskülü bibi oldu saçlarım ne yapcam ben ne zaman geçecek bu ????sizce ne zaman kendine gelir saçlarım.daha yeni boyandı ve bu boyaların akmasını beklersem aradan seneler geçmesi lazım sabırla okuyanlara çok tşk ederm... yorumlarınızı bekliyorum kızlar boshayallersmile

canım bakım yapacaksın ,uzadıkça kestireceksin ...
benimde başıma geldi geçen kış ,belimdeki saçlarımı gidip kısacık kestirdim yanmıştı ve kötüydü halleri,,şuan uzadı bile saçlarım hemde sağlıklılar ,kendi saçım şuan henüz boyamadım..

boyalar saçı yıpratıyor gerçekten...zamana ihtiyacınız var bence birde bakım falan yapın..

tşk ederm kızlar.ne tür bi bakım önerirsiniz ve saçımın toparlanması ne kadar sürer sizce..ayrıca çok geç uzar benm saçlarım :off yaaa

canım geçmiş olsun öncelikle...saçların birçok aşamadan geçmiş ki benim kendi doğal saçımın rengi kızıldır ve herkezin çok imrendiği ama boyalarla tutturamadığı bir renge allah vergisi sahibim..bir çok kişinin yoldan çevirip saçının boyasının numarasını verirmisin dedği hatta kuaförlerin bile inanmakta güçlük çektiği bir renkte saçım..bende çok seviyorum ama sırf değişiklik olsun die bundan 2 sene önce bakıra boyattım ilk başta herşey güzel gözüksede 2 hafta geçmeden saçımın rengi aktı..kalan ne oldu saçımın kırıkları iğrenç bir renk ve saçımdaki o gitmeyen kuruluk..onca paraya rağmen..
şuan evde yapabiliceğin doğal maskeler biraz saçlarını toparlayabilir bence..
kuaförde yeniden boyatmayı düşünmemelisin..saçın boyalardan tamamen arınsın..senelrde alsa boyatma derim ben kendi rengin çıkana kadar..ki benim bu 2 senemi aldı ve hala uçlarda sarılık var..
allaha şükür kendi rengini buldu ama çok yıprandı dökülme var saçlarımda eskisi gibi canlı olucağınıda sanmıyorum...

cnm tşk ederm yorumun için.bide saçım her yıkanmada değişik bi renk alıyo hatta uç kısımlar açık sarımtrak bi renk alıyo...bu boyalardan mı yoksa saçmın renginin orial le açtırdığımdan dolayımı???artık evde zeytin yağı falan bi takım bakımlar yaparım...sence yararmı bu işe

işe yarar canım zeytinyağını cezvede hafif ısıt ve pamukla saçlarına yedir..
yakma kendini sakın hafif ısıt oldumu...badem yağıda önerebilirm..
saçından hala boya akıyo..ondan canım..zamanla bi renkte kalır die düşünüyorum

önemli olmaz olurmuuuuuuu ne yapsam die kara kara düşünüyordum.yalnız benm saçımda mı 2 senede atar o boyayı acaba senin öyle olmuş ya

canım tabi kendi rengini kazmanması zaman alır 2 seneyide bulur benim hala uçlarında sarılık var mesela uçlarında kaldı sadece..boyatmaman yararına olur canım..

satırı satırına aynı durumdayız.ben upuzun saclarımı kısacık kestırdım.kesende adamakıllı kemedı.gıttı guzelım saclarım.ilk defa kısa bı sacım ve igrenc bı goruntusu var.bişey bulurda işe yararsa ben denıyım keske.ama bıdaha oryalle actırmakmı asla asla....Çok üzgünüm çoook

sanada çok geçiş olsun cnmyok ben kestirmem saçlarımı.güvenebileceğim bi kuaför yok etrafımda.artık bakım falan yaparak toparlamaya çalışcam.

Canım bundan 3 sene önce benim başıma da öyle bir şey geldi. Saçıma sarı röfle yaptırıyordum hep çok güzeldi rengi. tabi bir defa boyamakla elde edilmedi o renk. önce röfle yaptırdım sonra tekrar boyası geldiğinde kuaförüm koyu kısımları paketledi. çok güzeldi. Birgün yine boyanma zamanı geldi kuaföre gittim ve orada çalışan birisi boyadı boyayı saçımda fazla bekletti ve saçlarım lastik gibi uzuyordu ıslakken :S kısa kestirmek zorunda kalmıştım güzelim saçlarımı Çok fazla açık olmuştu beyaza yakın platin. Anneme koyu kahve boya aldırdım ve kardeşim boyamıştı. Koyu yapınca saç tellerim daha kalın gözüküyordu. Zeytinyağı maskesi yaptım saçlarıma. birde aktardan aldığım yağ karışımları iyi geliyordu. her hafta bakım yaptım. Uzadıkca kestirdim saçlarımı ve birdaha asla boya sürmedim. Şimdi kendi rengi ve cok sağlıklı. hala zeytinyağı bakımı yapiyorum hiç kırılmadan uzadı saçlarım. Birde canım son zamanlarda sinameki,badem yağı,bemiks karışımını uyguluyorum. forumda çok kişi kullanıyor ve gerçekten işe yarıyor saçlar çabuk uzuyor. Hatta şuan saçımda o maske var =) tavsiye ederim. bu kürü kullanıp 1.5 ayda saçlarını 10cm uzatanlar olmuş inanıyorum çünkü benim saçlarımda çok çabuk uzadı hatta kankim bile farketti çok uzamış saçların dedi. ona da söyledim şimdi o da uyguluyor bu maskeleri. Hiç üzülme maske yapmaya başla zamanla farketceksin saçların güzel olcak. Çok zarar görmüş kısımları uzadıkca kestirirsin :)

sanki beni anlatmışsın arkadaşım.geçen sene haziranda simsiyah-orjinal rengi- saçlarımı sarı röfle yaptırdım.ekime kadar iki-üç defa röfle attırdım üst üste,saçlarım mısır püskülene döndü.ekimde de dayanamayıp siyaha boyattıma ama kuaför boyayı saçımda fazla tuttuğu için saçlarım tam olarak yandı ve kulak hizasında küt kestirmek zorunda kaldım upuzun saçlarımı ama buna rağmen saçımdaki yanık hal gitmedi ve maalesef çok gurur duyduğum o dalgalı saçlarım gitti,dümdüz oldu resmen.başka bir kuaföre sordum saçımın dalgası neden kayboldu diye,saç rengim açılırken kullanılan ilaç saçı dümdüz yaparmış,ben de yandı diye düzleşti sanmıştım.bu olayın üzerine bir sene geçti ama saçımın dalgası hala yerine gelmedi.inan kestirdiğimden çok dalgası gitti diye üzülüyorum ben.

kızlar hepinize çok tşk ederm yorumlarınız ve yardımlarınız için.ewet bende en çok buna üzülüyorum.saçımın o güzelim dalgası gitti.herkes imrenirdi saçlarıma helede annem çok beğenirdi.oda çok üzülüyor.saçlarımı kestirmek istemiyorum artık sizinde söylediğiniz gibi bakımlarla falan toparlamaya çalışcam...yalnız bi durum ver..bende bemix sinameke uygulamasını yaptım fakat bir defa yaptım çünkü bemixin kokusundan inanılmaz derecede rahatsız oldum iğrenç bi koku.günlerce geçmedi kokusu..çok rahatsız edici nasıl dayanabiliyorsunuz :S

Evet canım bana da iğrenç geliyor kokusu ama ben şampuanla yıkayınca geçiyor. Sadece saçımdayken kokuyor o kadar. Ama gerçekten saçlar daha çabuk uzuyor. Eğer o kokuya sabredebilirsen saçların daha hızlı uzar :)

cnm senin yine saçındayken kokuyormuş sadece.benm defalarca yıkanmasına rağmen günlerce haftalarca kokuyo

kizlar bakim çok onemli hatta saçiniz çok yiprandiysa haftada 3 kere yapin. Yagin içine evigen bemiks veya bephanten katabilirsiniz. Ben 1 ayda saçlarimi 5 defa falan boyamistim :S ama tesadufen aldigim hint yagini haftada 3 kere saçlarima uygulayip ustune sicak havlu tutuyodum ve saçlarim hem inanilmaz guçlendi hemde çok çabuk uzamaya basladi o zamandan beri bir daha saçimin kirildigini grmedim simdi formulumu daha da gelistirdim ama tararken bile dikkat et saçlarina gliss in sivi saç kremleri olabilir çok ise yarar. Saça uygun bi bakim çok yipranmis saç uçlari için bakim birde gliss çok hizli ve mukemmel bir sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…