- Konu Sahibi frtglsnfrt
-
canım geçmiş olsun öncelikle...saçların birçok aşamadan geçmiş ki benim kendi doğal saçımın rengi kızıldır ve herkezin çok imrendiği ama boyalarla tutturamadığı bir renge allah vergisi sahibim..bir çok kişinin yoldan çevirip saçının boyasının numarasını verirmisin dedği hatta kuaförlerin bile inanmakta güçlük çektiği bir renkte saçım..bende çok seviyorum ama sırf değişiklik olsun die bundan 2 sene önce bakıra boyattım ilk başta herşey güzel gözüksede 2 hafta geçmeden saçımın rengi aktı..kalan ne oldu saçımın kırıkları iğrenç bir renk ve saçımdaki o gitmeyen kuruluk..onca paraya rağmen..
şuan evde yapabiliceğin doğal maskeler biraz saçlarını toparlayabilir bence..
kuaförde yeniden boyatmayı düşünmemelisin..saçın boyalardan tamamen arınsın..senelrde alsa boyatma derim ben kendi rengin çıkana kadar..ki benim bu 2 senemi aldı ve hala uçlarda sarılık var..
allaha şükür kendi rengini buldu ama çok yıprandı dökülme var saçlarımda eskisi gibi canlı olucağınıda sanmıyorum...
cnm tşk ederm yorumun için.bide saçım her yıkanmada değişik bi renk alıyo hatta uç kısımlar açık sarımtrak bi renk alıyo...bu boyalardan mı yoksa saçmın renginin orial le açtırdığımdan dolayımı???artık evde zeytin yağı falan bi takım bakımlar yaparım...sence yararmı bu işe
satırı satırına aynı durumdayız.ben upuzun saclarımı kısacık kestırdım.kesende adamakıllı kemedı.gıttı guzelım saclarım.ilk defa kısa bı sacım ve igrenc bı goruntusu var.bişey bulurda işe yararsa ben denıyım keske.ama bıdaha oryalle actırmakmı asla asla....Çok üzgünüm çoook
Evet canım bana da iğrenç geliyor kokusu ama ben şampuanla yıkayınca geçiyor. Sadece saçımdayken kokuyor o kadar. Ama gerçekten saçlar daha çabuk uzuyor. Eğer o kokuya sabredebilirsen saçların daha hızlı uzar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?