- Konu Sahibi frtglsnfrt
mrb kızlar daha önce açtığım konulardan hatırlayanınız vardır belki.bende kuaför magduru olanlardanım.güzelim saçlarımı gittim kuaföre boyattım.tabi önce açtı saçlarımın rengini ve yaktı kafa derimi sonuç güzel olsa hadi neyse iğrençççççççç bi renk aldı.dışarı çıkamaz duruma geldim ertesi gün bi başka kuaföre gidip boyattım saçlarımı ((( nemi oldu dersiniz ???sonuç yine hüsran.bu sefer yine beğenmediğim bi renk.her neyse ik boyattığım renkten iidir dedim 15 gün kadar idare ettim.ama baktım olmuyo bu sefer gittim marketten kendim aldım botamı ve boyadım.renkk süper oldu.bu sefer tutturdum.amaa saçlarım ...... normalde kıvırcıktır benm saçlarım.bukle bukle çok hoş durur.bu boyama işlemlerinden sonra gitti o kıvırcıklık mısır püskülü bibi oldu saçlarım ne yapcam ben ne zaman geçecek bu ????sizce ne zaman kendine gelir saçlarım.daha yeni boyandı ve bu boyaların akmasını beklersem aradan seneler geçmesi lazım sabırla okuyanlara çok tşk ederm... yorumlarınızı bekliyorum kızlar boshayallersmile