Nejat İşler İstanbul yolunda

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
22 Ocak 2014 Çarşamba 08:40

Nejat İşler İstanbul yolunda

Bodrum'da tedavi gören oyuncu Nejat İşler, İstanbul'a sevk edildi. İşlerambulans uçakla bu sabah saat 09.30 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek..

nejat_isler_istanbul_yolunda_h5009.jpg

Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümüşlük beldesinde yaşayan Ünlü Oyuncu Nejat İşler yoğum bakımdaki hayat mücadelesi devam ediyor. Nejat İşler İstanbul’a sevk edilebileceği konuşurken, İşler'in bu sabah saat 09.30'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ineceği ve oradan Maslak Acıbadem Hastanesi'ne götürüleceği öğrenildi.

İŞTE UÇUŞ BİLGİLERİNİN DE YER ALDIĞI O BELGE

BELGEE.jpg

Bodrum'daki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören İşler'in son durumu ile ilgili son açıklama ise şu şekildeydi:

"Böbrekler çalışmıyordu ve vücut kirlenen kanı temizleyemiyordu. Yapılan tedaviye bugün akşam saatlerinde Nejat’tan yanıt geldi ve böbrek değerleri yükselmeye başladı. Aynı zamanda akciğerlerdeki suyun boşaltılması için de doktorlar yoğun çaba sarfediyor. Hastanın 48 saatlik kritik süreç içinde ailesi ile de mutabık kalınarak başka bir hastaneye sevk edilmemesi konusunda karar kılındı."

İSTANBUL'A SEVK EDİLEBİLİR

Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Ortakent Acıbadem Hastanesine gelerek Nejat İşler'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.Nejat İşler'i ziyarete gelen başkan Kocadon, hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.Başkan Kocadon Nejat İşler'in ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirterek şunları söyledi;"Şu anda tabi ki Nejat Bey'in rahatsızlığı devam ediyor. Şu anda yoğun bakımda. Doktor arkadaşların yapmış olacağı bir ortak karar ile belki sevk edilebilir veya tedavisine burada devam edilebilir. Şu anda tedavisi devam ediyor. Durumu hepimizin duyduğu gibi yoğun bakımda devam ediyor. Fakat doktor arkadaşlar bu durumu atlatacağına inanıyor. Ben de inanıyorum. Ailesi ile de görüştüm. Ailesi de inanıyor. Birlik beraberlik içinde, manevi desteklerimiz ile Nejat kardeşimizin bu hastalığı yeneceğine inanıyorum".

Basın mensuplarının Nejat İşler'in ailesinin durumu hakkında sorulan soruya Başkan Kocadon şu şekilde yanıt verdi; " Tabi bu gibi durumlarda hepimiz üzgünüz. Sonuçta bir evlat biliyorsunuz. Anne, baba üzgün, birazda şaşırmış durumdalar aniden böyle bir haber alınca. Ama sakinliğini koruyor aile. Zaten ailede de doktor bir üye var. Doktor olması da çok güzel bir durum bir ailede. Artık hep beraber, doktor arkadaşlar ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar"dedi.

http://www.haberartibir.com.tr/gundem/nejat-isler-istanbul-yolunda-h5009.html

dualarım seninle güzel insan, rabbim seni sevenlerine bağışlasın. Sen çok güçlüsün ve başarabilecek gücün var. Dirennejat:KK43:

Gitmek için daha çok erken :KK50: Dualarımız seninle..
Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur..

Umarım bir an önce sağlıgına kavuşur:KK43::KK43:

dilerim en kısa sürede sağlığına ve sevenlerine kavuşursun nejat işler...........................

Rabbim şifa versin inş. sevdiklerine bağışlasın.
yeni öğrendim ve inanılmaz derecede üzüldüm :KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
Nejat iyileşeceksin ve aramıza döneceksin buna inanıyorum.Seni o asi ve cool tavırlarınla yine izleyeceğiz.Dayan lütfen:KK43:

[video=youtube;J8__jSskxyc]http://www.youtube.com/watch?v=J8__jSskxyc[/video]

Lütfen gitme çok özleriz..

Klebsiella ile savaşıyor

Bodrum'dan İstanbul'a sevkedilen Nejat İşler'in doktorundan açıklama: Nejat İşler'de Klebsiella mikrobu üremesi var!..

klebsiella_ile_savasiyor_h5128.jpg

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, ünlü oyuncu Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Çağlar Çuhadaroğlu "Nejat beyin tanısı ne dersiniz, zatürre nedeniyle şu andaki duruma gelmiştir. Bu yüzden yoğun bakımda izleniyor. Aldığımız kültürde de Klebsiella mikrop üremesi var" dedi.

HASTALIĞIN NEDENİ "KLEBSİELLA" VİRÜSÜNÜN NEDEN OLDUĞU ZATÜRRE
Tedavi sürecinin ortak alınan kararla düzenlendiğini ifade eden Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Çağlar Çuhadaroğlu,, "Zaten olumlu yanıt veriyor. Zaten olumlu yanıt verdiği için nakli gerçekleştirebildik. Oradaki tedaviye aynen devam ediyoruz. Dikkat ederseniz son iki ayda kuzey yarım kürede çok ciddi bir infeksiyon salgını var. Şu anda bütün hastanelerde neredeyse onlarca zatürre hastası yatmakta. Benzeri durum. Özellikle hava değişiminin olduğu durumlarda şu anda Kuzey yarım kürede kış var. Aynı iş Kanada, ABD ve İngiltere'de de söz konusu. Böyle bir solunum yolu infeksiyonu. Nejat beyin tanısı ne dersiniz; Zatürre nedeniyle şu andaki duruma gelmiştir. Bu yüzden yoğun bakımda izleniyor. Aldığımız kültürde de Klebsiella mikrop üremesi var. İlk anda verilen antibiyotiğin Klebsiella üzerinde etkili olduğunu gördük. Bu da sevindirici. Demek ki doğru bir ilaç tedavisi yapılıyor. Virüsler hepimizin bağışıklığını düşürür. Dünyanın her yerinde aşağı inme dediğimiz olay budur. Yani yukarıda bir sorununuz olur. Birkaç gün sonra aşağı iner. Ne yazık ki çoğumuz nezledir, griptir, geçer diye düşünüyoruz. Üstünde durmadığımız durumda aşağıya inecek bir durum oluşuyor" şeklinde konuştu.

ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ
Çuhadaroğlu, İşler'de çoklu organ yetmezliği olup olmadığıyla ilgili bir soruya " Bir infeksiyon çok güçlü olduğunu zaman septik şok dediğimiz tabloya yol açabilir. İlk başta var olan çoklu organ yetmezliği, bazı organlar etkilenmişti. Her geçen gün çoğunun düzeldiğini görüyoruz" diye yanıt verdi.

"UYUTMAZSAK KONTROLÜ KAYBETMİŞ OLURUZ"
Çuhadaroğlu, İşler'in ne zaman yoğun bakımdan çıkacağıyla ilgili bir soruya ise" Şu anda belli oranda oksijen ve basınç desteği veriyoruz. Bu destekler her geçen gün azalacak. Bu azalma olduğu zaman rahatlıkla çıkartabiliriz ama bunun için gün vermem söz konusu değil. Her geçen gün biz bu basıncı düştükçe kendisi soluyabilir hale gelir. Böyle olunca önce makineden ayırır sonra normal kata alırız. Yoğun bakımda olduğu sürece sadece hastamız değil diğer hastalarımız da riskli dönemdedir. Katı aldığımız zaman risk azalır. Hastaneden çıkardığımız da risk en aza iner. Yoğun bakımda olduğu sürece risk herkes de vardır. Ventilatör dediğimiz solunum destek makinesine bağladığımız hastalarımızı bir anda uyutuyoruz. Uyutmazsak kontrolü kaybetmiş oluruz. Kontrol şu anda bizde. Bu bizim oluşturduğumuz uykululuktur. Yoksa hastalığa bağlı şuur kaybı gibi bir durum söz konusu değil" yanıtını verdi.

http://www.haberartibir.com.tr/gundem/klebsiella-ile-savasiyor-h5128.html

bazı insanlar neyin peşinde anlamadım ben gerçekten : adam canıyla cebelleşiyo bazı sözüm ona temiz pak insanlar sirozmu alkoldenmi oldu alkol sigara gibi yaşam tarzındanmı oldu buyüzden hasta bak yatağa düştü gibi şeylerin peşinde ya neolursa olsun size ne yaaa sen alkol almıyosun sigara içmiyosun çokta temiz masum yaşıyosun ne mutlu sana bırak alkol alanda kendine almayanda kendine yani bu sorularrın peşinde olmaları şunu gösteriyo ""bak görüyomusun kötü yaşadı alkol aldı şunu bunu yaşadı günah falan dinlemedi bu hale geldi bak hımmm """

allah şifa versin demek çokmu zor size ne aldığı alkolden yaşadığı hayattan. onun alkol alması ayıp günah ama sizin sevinir gibi bak böyle oldu işte demeniz ayıp değil bak sen yaa

Doktor beyin yaptığı açıklama beni çok mutlu etti. İnşallah kısa zamanda tekrar aramızda göreceğiz.

Yeni ve güzel haberler var :KK66:

Nejat İşler konuşmaya başlamış :21: çoklu organ yetmezliği de şu anda ortandan kalkmış..baya düzeliyor yani.. Aramıza dönemden kesin konuşmayayım da nazar değmesin. :nazar:

X