- 31 Ocak 2009
- 1.116
- 0
- Konu Sahibi nehirnil111
zeynepcim ne iyi yapmışsın tatlım bundan sonra takipçinim bu arada yarın saray sarmasını yapmayı düşünüyorum sen bu güzel tariflerinden bizleri de haberdar et mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen atarsında begenmezmiyiz canım.bu arada bende nişanlım askerden gelene kadar öğrenim bişeyler.Bazı yemekleri biliyorum ama hiç tatlı yapamıyorum nişanlımda tatlı hastası buradaki tarifler harika canım tekrar çok teşekkür ederiz tatlım.
zeynepcim ne iyi yapmışsın tatlım bundan sonra takipçinim bu arada yarın saray sarmasını yapmayı düşünüyorum sen bu güzel tariflerinden bizleri de haberdar et mutlaka
Canım topiğin hayırlı olsun ben de yarından tezi yok patatesli çıtır böreği denemeliyim yani bu şart oldu çünkü çok lezzetli olduğu her halinden belli
Hayirli olsun zeynepciim yazark tarifleri karistrmak istemyrm ama takipteyim surekli haberin olsun:) ayrica teskr ederz kirmayip topigi actigin icin bekliyoruz artik butun denedigin tarifleri:) yemekte serpistirirsen arada cok daha fazla sevinirim(;
aa işte bu harika bir fikir canım daha önce bir çay bardağı dolusu sirkeyle kurabiye yapmıştım ben de o zaman acaba koku olur mu diye düşünmüştüm ama sirke tam bir mucize ve konulması gereken yerde, konmazsa yemekteki işlevi de kayboluyor, gerçekten çok gevrek yapıyor hamur işlerini evde ıspanak da vardı, iki çeşit deneyeyimDenerken tereddüte düşmüştüm canım sirke koku yaparmı tadını alırmıyım diye eser kalmıyor milföy gibi çıtır çıtır oluyor tatlım kahvaltının çayın yanında mükemmel olucaktır biz dün akşam ıspanaklısınıda denedik oda güzel oldu illa patates diye şartlandırmamak lazım
Teşekkür ederim canım benim evet hepsi denenmiş onaylanmış tarifler çokta nefisler deneyince hak vericeksinzeynepcimhayırlı olsun topic canım
bunların hepsini yapabiliomusun gerçekten eğer cevap evetse harikasın
klösör açtım hepsini alıorum canım ilerde çok işime yarıyacaklar inşallah
Teşekkür ederim kuzum ekle tabikide sizde yapın ekleyin birbirimizden ögrenicek daha çok şeyimiz varHayırlı olsun canım topiğinBende yaparsam eklerim bişeyler
Teşekkür ederim tatlımhayırlı uğurlu olsun sayfan..çok güzel paylaşımlarda bulunmuşun teşekkürlerr ............
Kesinlikle kullan sirkeyi tatlım çıtır çıtır yapmasını o sağlıyoraa işte bu harika bir fikir canım daha önce bir çay bardağı dolusu sirkeyle kurabiye yapmıştım ben de o zaman acaba koku olur mu diye düşünmüştüm ama sirke tam bir mucize ve konulması gereken yerde, konmazsa yemekteki işlevi de kayboluyor, gerçekten çok gevrek yapıyor hamur işlerini evde ıspanak da vardı, iki çeşit deneyeyim
Teşekkürederim kuzum dene tatlım o özellikle harika oluyor yorumlarını beklerim tariflerin olursa beklerim benimde öğreniceğim şeyler varCnm hayırlı olsun topiğin:) her tarifinde takibindeyimtatlıya bayılırım,saray sarması çok güzel görünüyor.eşim dönünce hemen yapıcam.nasıl olsa ikimizde zayıfladık,azıcık kilo almanın bir zararı olmaz
Ben yumurta kullanmıyorum normalde yumurtalı bu tarif ama hoş olmuyacağını düşündüm istersen 1yumurta ekleyebilirsin hamarat hatun seniBaşamel soslu makarnayı da çok merak ediyorum,hiç denemedim.eşim dönene kadar öğreneceğim çok şey var.dönünce çok sevinecek,askere gitmem hatuna yaramış diyecek
Teşekkür ederim canım çok sağolCanim hayirli olsun :) hepsi birbirinden guzel gozukuyo :)
Ricaederim canım nedemek benimde bildiklerimi paylaşmak hoşuma gidiyorzeynepciiimm bizi kırmadığın için teşekkürler takipteyim bende emeğine sağlıkk
Zeynebim ellerine sağlık kuzum.hepsi çok güzeller.bende burdan cok sey ogrenıcem.cunku hıc bılmıyorum ıyı gelıcek banada.burayı açmayı ıyı dusunmusun canım takıpteyiz..