nehir'in çeyizleri

nehirde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
256
0
96
39
Bursa
umarım beğenirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum. $560.webpEki Görüntüle 337285 $448.webpEki Görüntüle 337287 Eki Görüntüle 337288 $taç n.webp$PORLAND-KAYA-amp-MAYA-TEPSI__43375443_0.webp$polo nevresim.webpEki Görüntüle 337292 $nevresim takımı.webpEki Görüntüle 337294 Eki Görüntüle 337295 $kahvaltılık.webp$kahvaltılık 2.webpEki Görüntüle 337298 $180927_KMA-tile.webp$6800cayseti 12 kişilik.webp$561.webp

şimdilik bi sorun yok ben beğendim :P hepsi çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin maşallah :))

canım çok beğendim herşeyini pasta takımın filan bernardo demi :emir_bebek: bende çok beğeniyorum bu seriyi :51: iyi günlerde kullan tatlım

canım çok zevklisin :nazar: rabbim sevdiğinle huzurla kullanmayı nasip etsin :34:

bu arada kaya&maya setine aşığım bunları daha uyguna alabileceğimiz yer var mı çok pahalııııı :(((

Güle güle kullan tatlım.. Kırmızı benimde favorimmm.. Kaya mayaa iyi ki almışsınnn çok güzellerrr :nazar:

Hepsi de hoş,güle güle kullanın.

canım çok beğendim herşeyini pasta takımın filan bernardo demi :emir_bebek: bende çok beğeniyorum bu seriyi :51: iyi günlerde kullan tatlım

güle güle kullan canım cicişlerini,çok şirinleeeer:nazar:

canım çok zevklisin :nazar: rabbim sevdiğinle huzurla kullanmayı nasip etsin :34:

bu arada kaya&maya setine aşığım bunları daha uyguna alabileceğimiz yer var mı çok pahalııııı :(((

Güle güle kullan tatlım.. Kırmızı benimde favorimmm.. Kaya mayaa iyi ki almışsınnn çok güzellerrr :nazar:

hepinize teşekkür ederim inş güzel günlerde kullanmak nasip olur. Ben kaya&maya serisini iki kişilik yaptım nişanlımla bana, hatta bunlar nişanlımın hediyesi :):)

ay çok beğendim canım kırmızı kırmızı ne kadar güzel kahvaltılığın çok güzel güle güle kullan :):)

nevresim takımların çok güzel cnm hepsi çok güzel güle güle kullan inş:nazar::nazar:

Kaya&Maya Aşığım bunlara :16:
ama çok pahalı :31:
bende Paşa&Sultan Seti yapıcam ama bakalım nasıl olacak :31:
Çeyizlerin Mükemmel Ağız tadıyla Kullanırsın inşallah:16:

Yani kendi takımımı oluşturcam canım :34:
benim nişanlım koyu bursasporlu yeşil beyaz olucak sanırım ama kaya&maya aşkı gibi bişiler bulmaya çalışcam :31:

ay çok beğendim canım kırmızı kırmızı ne kadar güzel kahvaltılığın çok güzel güle güle kullan :):)

Kaya&Maya Aşığım bunlara :16:
ama çok pahalı :31:
bende Paşa&Sultan Seti yapıcam ama bakalım nasıl olacak :31:
Çeyizlerin Mükemmel Ağız tadıyla Kullanırsın inşallah:16:

anlaşıldı tamam :)

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :42: pakize bursada kapalı çarşıda bi ev var orda yeşil beyaz kombine yapabileceğin şık şeyler var umarım gönlüne göre bir şeyler bulursun

Back
X