Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test markası nedirEki Görüntüle 3576430 Hamilelik olabilir mi ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Laboquick marka ben iki aydır ovulasyon testlerini kullanıyordum. Hiç bozuk çıkmamıştı lh testleri. Ama gebelik testini ilk defa kullanıyorum.Test markası nedir
Evet test markası sanırım Laboquik ve çizginiz pempe pembeEki Görüntüle 3576430 Hamilelik olabilir mi ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Evet test markası sanırım Laboquik ve çizginiz pempe pembeBence kan verin
![]()
Evet test markası sanırım Laboquik ve çizginiz pempe pembeBence kan verin
![]()
Sonuçları bizede yazınEvet verdim şuan sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı
Ya öyle mi diyorsunuz. Daha önceki testlerim böyle çıkmamıştı bende ümitlendim. Ama yanlış çıkmasından da korkuyorum açıkcasıBencede hamilesiniz![]()
Tabi hemen gönderirim umarım pozitiftirSonuçları bizede yazın![]()
2 gün gecikmeniz olmuş zaten kan sonucunda çıkacaktır sonucu paylaşın lütfenYa öyle mi diyorsunuz. Daha önceki testlerim böyle çıkmamıştı bende ümitlendim. Ama yanlış çıkmasından da korkuyorum açıkcası
Yüksek ihtimal pozitifdirTabi hemen gönderirim umarım pozitiftir![]()
teşekkür ederim sağolun inşallahYüksek ihtimal pozitifdirHakkınızda hayırlısı olsun
Ayy ne zaman çıkacak sonuçlarEvet verdim şuan sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı