Arkadaşlar 2008 in güzel temmuz anneleri herkese merhaba,geçen yaz bebişlerimiz söyle böyle,şukadar diye konuşuyorduk bilmem hatırlayanlar varsa benide hatırlamışlardır belki. ama kader bana temmuzda değilde haziranda bana doğum yapmayı nasip etti,bir gece suyumun gelmesiyle kuzum bir ay erken doğmuş oldu.minicik minnacık kızım nehirim 1900kilo olarak doğduve vir hafta küvezde kaldı kucağıma aldığımda ufacık el kadardı,nasıl bakarım nasıl ederim derken Allahım öyle bir güç kuvvet veriyorki herkes anlayabiliyordur.kuzum iki ay anne sütü alabildi,emecek gücü yoktu pompalarla sağıp veriyodum ama oda olmadı ama Allaha şükürler olsunki sağlığı herşeyi çok iyi,biliyosunuzdur erkendoğanların bazı sorunları olabiliyor.şuandada iyi sadece üşütmüşüz biraz öksürüyo kuru kuru.sizleri okudukça hala burda birşeyler paylaştığınızı görünce dayanamadım bende kendimden bahsediyim dedim, bundan sonrada sizlerin arasında olucm inş kızlar.hikaye daha cok uzun ama bukadar yeter sizleride sıkmamışımdır umarım. sevgilera.s.