Nehir çatal kaşık önerirmisiniz?

ykyy

veee inşALLAH...(:
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.813
0
116
37
Kızlar merhaba, fikrinize ihtiyacım var. Nehirin çatal kaşık bıcak takımından günlük kullanım için almak istiyorum. işten dolayı satış mağazasına gidemiyorum ters bir yerde kalıyor. internet sitesinden almayı düşünüyorum ama bugün sabah bir arkadaştan fikir alayım dedim kafam karıştı. aramızda nehirin internet sitesinden alışveriş yapan varmı? nehir markasını kullanan varmı? önerirmisiniz? sizce ne yapayım?

nehirin internet sitesinden alışveriş yapmadım ama forumda minikçiçek'in çeyizinde gördüğümde ben de ona sorup viyana modelini internetten satın aldım. geldiğinde tek tek kontrol ettim. bazı bıçakların desenlerinde siyahlık vardı. aldığım yerle görüştüm. bugün gidip değiştirdim. nehirin bıçaklarının bulaşık makinesinde yıkanmaması gerektiğini söyledi satıcı. yalnızca bıçaklar için geçerliymiş. onun yerine yetkinin eftalya modelini aldım ben de. bıçaklar dahil bulaşık makinesi garantisi var. ekimden itibaren kullanmaya başlayacağım. bıçaklarımı elde yıkarım diyorsan sorun yok. gayet şık ve kaliteli görünüyor.

kuzenım kullanıyor gunluk olarak nehırın catal bıcak takımalrını cok memnun herhangı bır sorun olduğunu da duymadım. bende cok begenıyorum nehırın modellerını , günlük için ideal bence..

canım bende günlük kullanım için nehir aldım çeyizime bende kısmet olursa temmuzda kullanmaya başlııcam ama annem yıllardır nehir kullanıyor. hem bulaşık makinesinde hemde elde bulaşıklarda hiç bi sorun yaşamadık.

bilmiyorum arkadaşlar, satıcı bana öyle dediği için aktardım. yoksa ben de çok beğenerek almştım nehir takımımı, siyahlıklar olduğu için mecbur değiştirecektim, adam da öle deyince başka marka aldım. kullananlar da yıkıyoruz makinede diyor. kafam karıştı şimdi. hoş arada fiyat farkı yoktu. pahalısını satsın diye demedi adam ama. alla alla:26:

teşekkür ediyorum arkadaşlar alacağım umarım sıkıntı yaşamam..

Şimdiye kadar çoktan almışsınızdır da ben yine de söyleyeyim dedim. :34:
Ben nehir saray aldım çeyizime, günlük kullanım değil,misafir seti olarak. Sandıksız ve gereksiz tatlı bıçaklarını da çıkartarak (77 parça) 210lira.

Babam kaliteden anlar ve özellikle o seçti.

$NEHIR-SARAY-KUTULU-89-PARCA-CATAL-KASIK-TAKIMI__30905767_0.webp

İçime sindi,gereksiz parçalarını çıkarttırmak ta ayrı güzel oldu. Sandıklı mı olsaydı iyiydi diye düşündüm bir ara ama bunun daha iyi olduğuna karar verdim. Mutfak çekmecelerimden birinin içine bir kaşıklık koyup bunları da oraya yerleştiririm.

$D4001.webp

Gereksiz ve fazla eşyadan kurtulmuş olurum böylece.

:9:

sanırım 15 senede fazla oldu evimizde hala nehirin kaşık çatalları kullanılıyor düşünün kendimiz bu işi yapıyoruz 15 yıldır ufak tefek ekleme takımlar hariç hala nehirin kaşıkları evimizde bulunur :) yani sonuç olarak tavsiye ederim eğer beğendiğiniz bir model var ise :)

Dugunume bir yil kala annem almisti sandikli nehirin takimini. Kullanmak icin actigimda sok oldum bazi urunlerin uzerinde siyah noktalar, bazilarinda pasli yuvarlakliklar. Yikadim dahada artti. Nasil pisman oldum aldigima. O sinirle mail attim. Bir haftasonra aradilar ucretsiz kargoyla gonderdim. Ayni takimla degistirdiler. Bu surec bir ayi buldu. Ama yasadigim paramla rezil olma stresi feciydi.

Suan cevremdekilere aldirmiyorum. İyi bir markada olmamali bunlar.

bende çeyize günlük kullanmak için parça parça aldım hepsini değil bakalım artık kullanınca ne olduğu çıkacak :))

Son düzenleme:
bende çeyize günlük kullanmak için parça parça aldım hepsini değil bakalım artık kullanınca ne olduğu çıkacak :))

Diğer tüm markalar uzun süre garanti veremiyor ama bu marka ömür boyu garanti veriyor. Dokununca kaliteyi hissediyorsunuz.Ben zaten misafir takımını bundan almıştım, günlük kullanım için de 6 kaşık 6 çatal daha aldım.

Kızlar merhaba, fikrinize ihtiyacım var. Nehirin çatal kaşık bıcak takımından günlük kullanım için almak istiyorum. işten dolayı satış mağazasına gidemiyorum ters bir yerde kalıyor. internet sitesinden almayı düşünüyorum ama bugün sabah bir arkadaştan fikir alayım dedim kafam karıştı. aramızda nehirin internet sitesinden alışveriş yapan varmı? nehir markasını kullanan varmı? önerirmisiniz? sizce ne yapayım?

ben çay takımını aldım, şimdilik memnunum. özellikle çay kaşıkları sürekli makinada yıkanıyo, diğer parçaları sık kullanmıyorum, bişey yok. bu tarz takımlar çok pahalı olduğu için nehiri tercih etmiştim ben, fiyatı uygundu. bi de adını şu an hatırlayamadığım bir markayla aynı ürünlerdi, ona güvenmiştim.

Back
X