• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif test

Mltmblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
64
10
3
30
Kızlar adetin 1.günü yapılan test negatif. Yanılma payı olduğunu düşünmüyorum ya 24 ünde yumurtlama vardı çünkü 15 gün geçti üzerinden olsa belli olmaz mıydı yaşayan var mı acaba böyle bir durum

Silik bir çizgi de olsa belli olabilir olmayada bilir canım sen gecikmeni bekle bir iki gün daha olmadı kan ver
Ay çok teşekkür ederim frelly marka aldım çoğu kişi o test yanlış sonuç çıkarıyor diyor. Pozitif yanlışı gördüm de negatif yanlış biraz uzak bir ihtimal değil mi

Ay çok teşekkür ederim frelly marka aldım çoğu kişi o test yanlış sonuç çıkarıyor diyor. Pozitif yanlışı gördüm de negatif yanlış biraz uzak bir ihtimal değil mi
Kuzenim hamileymiş ona rağmen ne testte ne kanda çıkmamıştı dikkatli olmanda fayda var canım

Kuzenim hamileymiş ona rağmen ne testte ne kanda çıkmamıştı dikkatli olmanda fayda var canım
Sağol kuzucum adetim gelmedi beklemedeyim 🧚🏻‍♀️ göğüslerim adet öncesi deli gibi ağrırdı şu an tık yok 0 ağrı. Karnımda gaz sancısı gibi ağrı vurup geçiyor. Enterasan şeyler oluyor da bakalım açıkçası bugün yaptığım testten sonra negatif çıkması ümidimi kırmıştı

Back
X