Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetin 1.günü yapılan test negatif. Yanılma payı olduğunu düşünmüyorum ya 24 ünde yumurtlama vardı çünkü 15 gün geçti üzerinden olsa belli olmaz mıydı yaşayan var mı acaba böyle bir durum
Kızlar adetin 1.günü yapılan test negatif. Yanılma payı olduğunu düşünmüyorum ya 24 ünde yumurtlama vardı çünkü 15 gün geçti üzerinden olsa belli olmaz mıydı yaşayan var mı acaba böyle bir durum
Ay çok teşekkür ederim frelly marka aldım çoğu kişi o test yanlış sonuç çıkarıyor diyor. Pozitif yanlışı gördüm de negatif yanlış biraz uzak bir ihtimal değil mi
Ay çok teşekkür ederim frelly marka aldım çoğu kişi o test yanlış sonuç çıkarıyor diyor. Pozitif yanlışı gördüm de negatif yanlış biraz uzak bir ihtimal değil mi
Sağol kuzucum adetim gelmedi beklemedeyim göğüslerim adet öncesi deli gibi ağrırdı şu an tık yok 0 ağrı. Karnımda gaz sancısı gibi ağrı vurup geçiyor. Enterasan şeyler oluyor da bakalım açıkçası bugün yaptığım testten sonra negatif çıkması ümidimi kırmıştı