Negatif test ve gecikme

• Konu Sahibi Konu Sahibi fbtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fbtl

Bir hayal
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
8.292
15.637
448
34
Kızlar burayı takip ediyorum ve okuyorum güzel haberleri de.

Size bir sorum olacak, Perşembe adet günümde akşam test yapıştım negatif ve hala olmadım, pazar yani 4. Günüm.

Sanki adet olacak gibi kasık ağrım oluyor ve akıntım oldum diyorum gidiyorum yok.

Hala hamile olma ihtimalim var mıdır yoksa psikolojik mi?

Bu arada bu ay diyet yaptım bir haftadır o mu gecikme yaptı bu kadar acaba diyorum birde, adetlerim her çok düzenlidir tam 28 gün yıllardır şaşmadı. Daha önce zayıfladığımda da şaşmazdı.

Bir akıl verin bana.

Son düzenleme:
canim benim bir daha test yaptonmi? yapmadiysan yap... adet gecikmesi psikolojikde ola bilir ama hep duzenli adet goruyorsan hamile olma shansin var INSALLAH hamilesindir

canim benim bir daha test yaptonmi? yapmadiysan yap... adet gecikmesi psikolojikde ola bilir ama hep duzenli adet goruyorsan hamile olma shansin var INSALLAH hamilesindir

yarin tekrar test yapayim o zaman cok sagol yaa:)) insan birinden az da olsa ümit duymak istiyor:)

Canım benim benim de 5günüm geçtiğinde idrar testim negatif çıkmıştı ertesi gün kan testinde çıkmıştı hamile olduğum.regl olmazsan bence git kan testi yaptır...o kesin sonucu veriyor...

Canım benim benim de 5günüm geçtiğinde idrar testim negatif çıkmıştı ertesi gün kan testinde çıkmıştı hamile olduğum.regl olmazsan bence git kan testi yaptır...o kesin sonucu veriyor...

cok sagol cevabin icin bende bugunde olmazsa en iyisi test yaptirayim. umarim hayirlisi olur.

ALLAH bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin.... tum anne olmak isteyenlerede rabbim bu duyquyu yasatsin.. kendine cok dikkat et

canım adetin gecikmiş umarım bebişten dolayıdır bence biran önce kan testi yaptır idrarda bazen bir hafta bile çıkmayabiliyor

Benimde dokuz gun gecti 6.gun test yapmistim negstifti yarin bi daha yapicam kizlar on aylik bi bebisim var zaten.puf(

kızlar ben bir ay önce aşılama yaptırdım hamile kalamayınca bir ay ara vermek istedim öyle de yaptım.Bir ay yedi gün geçti iki defa test yaptım birincisi bozukmuydu anlamadım birinci çizgi ne vardı ne yoktu ikincisi netti.bugün tekrar yaptım farklı markadan net bir şekilde negatif çıktı ama belim çok şiddetli ağrıyor bi kaç gündür.Başkada hiç bir belirti yooook kan testide yapılmıyor bulunduğum yerde.

Aklımdan çıkmıyor aşılama için yapılan iğneler kist mi topladı diye de düşünüyorum.Offff ne yapayım kızlarr :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…