Aslında bilmiyorum. Testler hatalı da olabilir, çünkü yumurtalama günümü bilmiyorum tahmin ediyorum. Bakalım ne diyecek?
mız mız sen nerelere kayboldun ya topiği bıraktın ne alemdesin bu iki ay boyunca üç hamilemizoldu topikte sen neler yapıyosun...
uzun zaman olmuş konu açılalı ama kimse görünmüyo bende aynı sorun içerisindeyim bugün itibariyle adetim 12 gün gecikti idrar testlerim negatif çıktı 2 gün önce kan testi o da negatif şaşırdım kaldım hiç bu kadar gecikmemişti dr adetin 3. günü gel dedi adet olmazsan da 10 gün sonra tekrar gel dedi adet söktürücü vercekmiş ama kasıklarımda ağrılar oluyo adet olacakmışım gibi ama olmuyoooo benim yaşadıklarımı yaşayan tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen
uzun zaman olmuş konu açılalı ama kimse görünmüyo bende aynı sorun içerisindeyim bugün itibariyle adetim 12 gün gecikti idrar testlerim negatif çıktı 2 gün önce kan testi o da negatif şaşırdım kaldım hiç bu kadar gecikmemişti dr adetin 3. günü gel dedi adet olmazsan da 10 gün sonra tekrar gel dedi adet söktürücü vercekmiş ama kasıklarımda ağrılar oluyo adet olacakmışım gibi ama olmuyoooo benim yaşadıklarımı yaşayan tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?