Negatif Test - Geciken Belirtisiz Adet

elif_tuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
4
0
36
Ankara
Arkadaşlar Merhaba,
Burda çare bulmak isteyen, derdini anlatan ve en nihayetinde sağlıklı, hayırlı bir bebek isteyen herkese en kısa sürede isteklerine ulaşmalarını Hak'tan diliyorum.
29 yaşındayım. 3 senelik evliyim. Artık bebek istiyoruz. Mart 14 mens dönemimdi. Sonrasında korunmadık. Daha önce de eşim korunuyordu zaten.
Doktornevra.com'dan öğrendiğime göre ben 34 günde mens oluyormuşum ve 28 mart ile 2 nisan arası yumurtlama dönemimmiş. Şimdi Nisan'ın 16 sında mens olmam gerekirken olamadım. Tabi heyecanla hemen test adım ama o da negatif çıktı. İşin garip tarafı mens belirtileri de yok. Ne karnımda şişlik ne göğüslerde hassasiyet.
Aynı dertten muzdarip olanlar varsa diye paylaşmak istedim. Gebe olduğumu zannetmiyorum ama mens de olmayacağım kesin en azından belirtileri yok. Sizce neden olabilir??

Canım geç döllenme olduysa daha idrar testinde çıkmayabilir...Birkaçgün daha bekle eğer adetin gelmezse ya idrar testini tekrarla yada kan testi yaptır...Bu aşamalar sonucundada testlerin negatifse bir doktora görünmeni tavsiye ederim...

WELCQME cevabınız için çok teşekkür ederim.
ıki gün sonra doktordan randevu aldım. Ben aslında kist vs. şüpeleniyorum mens siklusum 30-35 gün olduğu için. Doktora ultrasona girmem gerekebilir dedim nasıl geleyimm bol bol su içerek mi dedim, doktor da evli olup olmadığımı sordu. Evliyim diyince yok sıkışık gelmenize gerek yok dedi. Sonradan aklıma geldi. Şimdi beni alttan mı muayne edecek yoksa ultrasonlar ben görmeyeli gelişti mi?

Aslında bilmiyorum. Testler hatalı da olabilir, çünkü yumurtalama günümü bilmiyorum tahmin ediyorum. Bakalım ne diyecek?

Aslında bilmiyorum. Testler hatalı da olabilir, çünkü yumurtalama günümü bilmiyorum tahmin ediyorum. Bakalım ne diyecek?

cnm adetlerın duzenlımı duzenlıyse stresden gecıkmıs olabılır

eger duzensızse dedıgım gıbı yumurtan catlamamıs buda kıste cevırmıs olabılır

gec yumurtlamısda olabılırsın eger oyleyse adetın en az bır hafta gecıkmesı lazım cıkması ıcın

Stress olabilir bebek için değilde bu ay iş fena yorucuydu. Fakat anlamadığım nokta adet belirtisi yok. Bu kafamı karıştırıyor. Her ay olurdu karın şişliği, göğüs hassasiyeti filan

mız mız sen nerelere kayboldun ya topiği bıraktın ne alemdesin bu iki ay boyunca üç hamilemizoldu topikte sen neler yapıyosun...

mız mız sen nerelere kayboldun ya topiği bıraktın ne alemdesin bu iki ay boyunca üç hamilemizoldu topikte sen neler yapıyosun...

datlum bebek ısındne vaz gectım ama gene deeprestı of ne bılıyım cnm uzaklasıyım dedım ama bırakamıom ıste

ben de iki saattir bu tarz bi konu araştırıyorum topicte...ben de aynı senin durumundayım...adet belirtim yok idrar testim de negatif çıktı((arada sancı gibi bişey geliyo kasıklarıma ama hafif ve kısa sürede geçiyo...konuyu açalı epeyce olmuş ama senin sonucun ne oldu merak ettim ... patesi olmam gerekiyodu reglimi bugün cuma hala bişay yok test negatif...üfff deliricem yaaaa....yarın sabah mı tekrarlasam testi acaba dişimi sıkıp 1 hafta gecikmeyi mi beklesem karar veremedim..bu konuda fikri olna var mı arkadaşlar?CADIARZU

uzun zaman olmuş konu açılalı ama kimse görünmüyo bende aynı sorun içerisindeyim bugün itibariyle adetim 12 gün gecikti idrar testlerim negatif çıktı 2 gün önce kan testi o da negatif şaşırdım kaldım hiç bu kadar gecikmemişti dr adetin 3. günü gel dedi adet olmazsan da 10 gün sonra tekrar gel dedi adet söktürücü vercekmiş ama kasıklarımda ağrılar oluyo adet olacakmışım gibi ama olmuyoooo benim yaşadıklarımı yaşayan tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen

canım aynı şey banada oldu.bende normalde 30 günde bir düzenli adet olanlardandım.o ay tam adet olacağım günde ağrım oldu ama sonra geçti adetimde geçti 1 hafta falan.bende doktora gittim kesin hamileyim sanıyodum çünkü daha önce hiç gecikmemişti.ama malesef testler hep negatif diyordu.daha sonra doktora gittiğimde söktürücü verdi.söktürücü bittikten 1 hafta sonra falan adet oldum ama çok az oldum.ondan sonraki ay yine adet olmadım yine söktürücüyle oldum.ama oda oldum sayılmaz çünkü sadece kahverengi geldi.3.günü hormon testleri istedi yaptırdım.ve pko olduğum ortaya çıktı.polikistik over yani sonra laparoskopi oldum.3 ay oldu olalı şimdi normal adet oluyorum yine ama az oluyorum çok değil.28-29 günde bir adet oluyorum artık.sende adet olduğunda bence git hormon testlerini yaptır.pko çıkabilir sendede ve ona göre önlemini alırsın.

slm, bende korunmayı hap ile mart ayında bıraktım, o zamandan beri eşim korunuyordu. mayısta tamamen korunmayı bıraktık. 8 mayıs son adetimi gördüm ve 5 haz gibi olmam gerekirken olmadım. geçen hafta artık iki negatif testten sonra doktora gittik eşimle ve bana adet söktürücü verdi kullandım ve su an adet belirten bazı sancılar şişkinlik hissediyorum inşallah adet olurum artık. haziran başında da aynı böyle hissettim ama olmadım. ondan sonra da bana yumurtlamam için adet olursam tabi, adetin 3. gününden sonra bir başka ilaç verdi onu kullanacağım ve adetten sonra bir ay boyunca bir takvim çizdi hangi günlerde ilişkiye girip girmeyeceğimize dair.

takvim yöntemi güvenilir bi yöntem değil sadece onu baz alarak korunmak riskli..cünkü gerek yumurtlama gerek de regli dönemi için her seyin beyinde bittiği bir gerçek. psikolojimiz her seyi etkiliyor. o yüzden de herhangi bir problem olmamasına rağmen regli günlerimiz gecikebiliyo erken de olabiliyor. takvim yöntemi insan psikolojisini hesaba katmadığı için asla tek başına sağlıklı bir sonuç elde etmenizi sağlamaz. ayrıca siz stres yaptıkça regliniz daha da gecikiyo..bu konuyu bi kenara atıp aklınızdan cıkarabilirseniz eminim ki gebelik ya da herhengi bir rahatsızlık yoksa adetiniz gerçekleşecektir. umarım kısa zamanda adet olurusnuz da kafanızdaki soru işaretleri cevaplarını bulur ..

boncukmiskin
bende aynı senin gibi hissettim, adet olacakmışım gibi hisler ve ağrılar 3 negatif test ( biri 5 gün digerleri de 10-13 gün gecikmeden sonra). doktora gittim bana adet söktürücü verdi ama yine temmuzda adet olmadım. bu hafta doktorumu arayıp bir kutu adet söktürücü daha alıp kullanayım mı diye sorduğumda benden test yapmamı istedi ve çok sükür allahıma şu an hamileyim. iki test yaptım emin olmak için ve o iki çizgiyi gördüğüme çok mutluyum. bugün doktora gidip ayrıntıları öğreneceğiz hayırlısı artık inşallah. şimdi tek anlamadığım acaba mayıstan beri mi hamileyim yoksa daha yeni mi adet söktürücüden sonra onu da bu akşam öğrenirim.

senin için de inşallah hayırlısı olur canım. ümidini kaybetme.

benimde regim 3 gün gecikti..test yaptım çıkmadı da ....ne hamileyim ne de regi olabiliyorum..pazartesi doktora gidicem artık..bilemiyorum artık...

stress, mevsim değişimi, aldığımız gıdalar sebebiyle vücuttaki şeker oranı değişimi falan yumurtlamayı geciktirebilir..... gecikme tekrar etmediği sürece sıkıntı yok
korunmak içinse yumurtlama tarihi hesaplama bu yüzden biraz riskli olur ona güvenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…