Kızlar negatif sonucu aldım. adetim 3 gün sonra geldi çok şükür. bugün 4. günüm sanki tam sökülemediğini hissediyorum. sol kasığım ağrıyor devamlı. şimdi adette benden parça falan gelirdi. onlarda gelmedi. en geç üçüncü gün gelirdi bu parçalar.sonra ağrım geçerdi kasıklarımda. dondurulmuşlar ile tedaviye nisan adeti gibi düşünüyorum. o zamana kadarda doktora gitmeyi düşünmüyordum. ne yapacağımı bilemiyorum. söktürücü falan kullansam sökülür mü acaba? kist falan oluşmuş olabilirmi? Kızlar çok huzursuzum. tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?
Kızlar negatif sonucu aldım. adetim 3 gün sonra geldi çok şükür. bugün 4. günüm sanki tam sökülemediğini hissediyorum. sol kasığım ağrıyor devamlı. şimdi adette benden parça falan gelirdi. onlarda gelmedi. en geç üçüncü gün gelirdi bu parçalar.sonra ağrım geçerdi kasıklarımda. dondurulmuşlar ile tedaviye nisan adeti gibi düşünüyorum. o zamana kadarda doktora gitmeyi düşünmüyordum. ne yapacağımı bilemiyorum. söktürücü falan kullansam sökülür mü acaba? kist falan oluşmuş olabilirmi? Kızlar çok huzursuzum. tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?
merhaba..daha yenice açmışsın hemen yazayım dedim..bende başarısız oldum yine..2.denememdi..tekrar hsg çekelim dediler sanırım mayıs gibide dondurulmuşları denicez.tedaviden sonraki adet her zamankinden farklı oldu benimde.normalde 4-5 gün ve çok az miktarda olurum bu sefer 7.gün bile lekelenmem oldu..ve hala sol kasığım aynen dediğin gibi ağrıyo.sertlik hissediyorum.ama kist olması ihtimali pek ypk bence çünkü yumurtaların hepsini topluyolar ya..kist olacak bişey kalmıyo.yinede doktorunla bi görüş ama tedaviden dolayı ill bi fark oluyo..inşallah bu bahar yarar bize..
öncelikle yazın için teşekkür ederim canım. Allah bu bahar bize de bebeklerimize gebe kalmayı nasip etsin inşallah. benim solda 2 cm lik bi kistim varmış. o mu büyüdü acaba diyorum. hala sol kasığım ağrıyo. delirecem artık. negatif sonuca mı yanayım, geçmeyen adet ağrı ma mı, yoksa kistime mi bilemedim. bebek tutmasa bile en azından çok ta bi problem yok diye avunuyorduk. şimdi gel gör halimizi. doktoru aramaya utanıyorum artık. hala devam ederse öğleden sonra arayım bari.
canım burdan gördüm söktürücü demişin.. adetsin niye söktürücü içicen sakın içme gerek yok..yukardaki arkadaşın dediği gibi kistini yumurta toplmada almışlardır zaten kist yoktur büyük ihtimal ama sen yine de bi muayene ol sağlık ocağına falan git adetin bitmeden kist varsa doğum kontrol hapı verir doktor beni de haberdar et öptüm..
adet ağrım geçti esracım şükür. ama hala sol kasığımda hafif bi ağrı hissediyorum. dün doktoru aradım ağrın adet ağrısıdır dedi. kist öyle hemen büyümez dedi. nasip olursa mart adetinde gidecem. doktor gel, muayene falan edelim demedi. eğer ağrın geçmezse o zaman konuşuruz dedi.öyle işte canım.
adet ağrım geçti esracım şükür. ama hala sol kasığımda hafif bi ağrı hissediyorum. dün doktoru aradım ağrın adet ağrısıdır dedi. kist öyle hemen büyümez dedi. nasip olursa mart adetinde gidecem. doktor gel, muayene falan edelim demedi. eğer ağrın geçmezse o zaman konuşuruz dedi.öyle işte canım.
canım kist derken çikolata kistimi?bak o olabilir..bende ilk başta 1,5 cm olup tedavilerimde büyüyen çikolata kistim var.ilk tedavimin sonunda(geçen yaz) 2,5 cm.di..bu tedavim sonunda ne kadar olduğunu doktorum söylemedi.sadece tedaviye etkisi yok deyip geçti..aynı durumdayım seninle..sebepsiz grupta falan olsamda şu ağrıları çekmesem kendimi sağlıklı hissetsem daha kolay olacak belkide bunları yaşamak..gerçi benim çocukluğumdan beri yaşadığım hastalığım var ve geçen sene teşhis edildi..fmf...
ve karın içindeki yapışıklıklarımın sebebi buymuş..laparoskopiyle temizlenmesine rağmen tekrarlıyo ve hergün karnım acıyarak güne başlıyorum..kistin ağrısı bi taraftan...
bakalım hayırlısı...