• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif sonuç pozitif’e dönüşebilir mi?

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Merhaba arkadaşlar

Temmuz ayında düşük nedeniyle kürtaj oldum ve şu an tekrar hamile kalmak için eşimle uğraşıyoruz. Kürtajdan sonra adetim geç gelmeye başladı (32-33 gün). Daha önce 28-29 gündü ve düzenliydi. Birkaç gündür kasıklarımda iğne batması şeklinde ağrılar var ve sürekli beyaz sıvı geliyor. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. En son yaklaşık 10 gün önce ilişkiye girdik. Bu 10 gün içinde döllenme olmuş olması gerekmiyor mu? Sizce hâlâ bir ümit varmı?

Durmadan hastaneye koşup kan vermek istemiyorum, eşim de kızmayabaşladı artık psikopata bağladın diye:KK45: Bu hafta regl olmazsam haftaya gidip kan vereceğim. 10 gün sonra test negatif çıktıysa pozitif’e dönüşme şansı var mıdır?

(En son 10-15 ekim arası regl oldum)

Yok mu bu konu hakkında fikri olan? Belki regl olurum diye bu hafta bekleyeyim diyorum, gelmezse haftaya direk hastaneye kan testi!

Merhaba arkadaşlar

Temmuz ayında düşük nedeniyle kürtaj oldum ve şu an tekrar hamile kalmak için eşimle uğraşıyoruz. Kürtajdan sonra adetim geç gelmeye başladı (32-33 gün). Daha önce 28-29 gündü ve düzenliydi. Birkaç gündür kasıklarımda iğne batması şeklinde ağrılar var ve sürekli beyaz sıvı geliyor. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. En son yaklaşık 10 gün önce ilişkiye girdik. Bu 10 gün içinde döllenme olmuş olması gerekmiyor mu? Sizce hâlâ bir ümit varmı?

Durmadan hastaneye koşup kan vermek istemiyorum, eşim de kızmayabaşladı artık psikopata bağladın diye:KK45: Bu hafta regl olmazsam haftaya gidip kan vereceğim. 10 gün sonra test negatif çıktıysa pozitif’e dönüşme şansı var mıdır?

(En son 10-15 ekim arası regl oldum)
idrar testi yaptiysaniz cikmamis olabilir cok erken zaten bence bu haftayi bitirin regliniz gelmezse ptesi kan testi yada idrar testi yaptirin
insallah vardir

Bence idrarda pozitif gormeden kan verme canım. Bu arada başlığa cevabım evet benim de 45. Gün 0.5 çıkan değer 70. Gün 13888 çıkmıştı :)

idrar testi yaptiysaniz cikmamis olabilir cok erken zaten bence bu haftayi bitirin regliniz gelmezse ptesi kan testi yada idrar testi yaptirin
insallah vardir

Şu an Kasıklarıma dokununca ağrı hissediyorum. Hani cildiniz morarır da dokununca ağırır ya oun gibi. Bu belirsizlik çok yoruyor insanı gerçekten:KK43: Ufacık bir şeyi kafama takıyorum yanlış olduğunu bile bile. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin. Benşm içimden var gibi geçiyor nedense.

Nasıl yani? 45 gün reglin gecikti mi?:KK57: Yoksa ilişkiden 45 gün sonra mı?

Son adetin ilk gününden itibaren 45. Gün test yapmıştım gecikti diye. Sonra doktor dedi kendi kendine adet olacak gibi görünüyorsun ilaç vermeyelim. Sonra yine adet olmadım meğer hamileymisim :)

Acile bile gitmeyi düşündüm apandist olabilir mi acaba diye türlü türlü senaryolar kurdum kafamda. Yok böyle bir ağrı:KK43:

Son adetimin üzerinden 35 gün geçti ve hala regl olmadım:KK43: olacak gibi de değilim sanki hiçbir belirti hissetmiyorum. Daha önce hiç bu kadar gecikmemişti.
Cuma günü kan testi yaptırdım nefatif çıktı. İyice korkmaya başladım acaba başka birşey mi var diye. Erken menapoz bile aklımdan geçmiyor değil. Allahım sen yardım et:KK61:

Back