Negatif sonrası adet ne zaman

Merhabalar, sebepsiz infertilitede birinci tüp bebek denemem.negatif sonuçlandi. Ne zaman adet olurum ve ikinci deneme ne zaman olur bilgisi olan var mıdır?
Merhaba canım bende sebepsiz inferliteyim 24 kasımda ilk tüp bebek yaptırdım fakat kimyasal oldu 8 aralık tamamen negatif oldu 12 aralıkta adet oldum tam 4 gün sonra daha bugün bitti adetim 9 gün sürdü doktor uzun sürer demişti. Ve geçen hafta görüşmeye gittim doktorla 2.tüp bebek daha detaylı olucağı için uzun sürer dedi yani 2 ay falan dinlenmen lazım doktor hemen ertesi ay tüp bebek yapmıyor bana dedi şimdi başlarsak dedi eşili gen testi yapıcaz dedi sonucu 1.5 2 aya çıkar dedi daha sonra büyütücü ilaçlar kullanıcaksın dedi osüreçte vitaminlerde kullanıcaksın dedi kan pıhtı testi yapılcak dedi daha sonra yumurtan toplancak o süreçte eşinin sperlerini daha detaylı seçicez dedi eliyerek mikroçip ile döllenicek dedi sonra tekrar 2 adet bekletirim dedi beklerken histeroskopi (rahim çiziği) gebelik şansını arttırsın diye dedi ondan 1 ay sonra tranfer yaparız dedi yani kuzum kısacası 8 aylık bir süreç kromozom sayılarına bakılcak herşeyin en ince ayrıntısına kadar ilerlencek benim doktorum bunları dedi tabi her doktorun ilerlemesi farklı olur

Hangi şehirdesiniz yaşınız kac bilmiyorum ama çok yoruldum çok korkuyorum ve niye diye sormaktan kendimi alamiyorum. Ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı.

Ben ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra adet oldum. Transfer içinde 2.adet bekleniyor

Merhabalar, sebepsiz infertilitede birinci tüp bebek denemem.negatif sonuçlandi. Ne zaman adet olurum ve ikinci deneme ne zaman olur bilgisi olan var mıdır?
Selam bende 19 aralıkda negatıf aldım ilaçları bırakınca 4-5 gün içinde olursun gecıken olur 7-9 gün içinde olursun dedıler beklıyorum ama doktor regl ağrılı ve normalda uzun sürcek kanamalı olur dedı gazırlıklı olu bır diğer reglınde tarnsfer yaparız dedı dınmuş embryonlarım var

Boş dedıyınız kımyasal yanı? Sizde sorun neydi pekı? Şimdi 2 ay sora bende 2 cı denemeyı yapdrıcam dondrulmuş 5 embyonım var
Hayır kimyasal değil. Bebek var kalp atışı ve yolk kesesi yok. Sebepsiz infertilite. Rabbim çok uğraştırmadan nasip etsin

Hayır kimyasal değil. Bebek var kalp atışı ve yolk kesesi yok. Sebepsiz infertilite. Rabbim çok uğraştırmadan nasip etsin
Yaaaa bize de nasip eyler mi ben çok kötü durumdayım. Bilmiyorum konuşurken isyan da etmiş oluyor muyum. Ama dayanamıyorum mucize oldunuz bana şuan

Yaaaa bize de nasip eyler mi ben çok kötü durumdayım. Bilmiyorum konuşurken isyan da etmiş oluyor muyum. Ama dayanamıyorum mucize oldunuz bana şuan
Keşke tevekkül edip sabredebilsek ama insanız çaresizlikten isyanda edebiliyoruz. Nasip te varsa Rabbim veriyor elbet bi gün

Böyle olma ben 2 gündür negatıf aldım ama moral ı salmıyorum 2 cıye odaklnadım Allahın bır bıldıyı vardır , bu defa olcak umudlıyum ısyan etme iyi düşün olcak

Böyle olma ben 2 gündür negatıf aldım ama moral ı salmıyorum 2 cıye odaklnadım Allahın bır bıldıyı vardır , bu defa olcak umudlıyum ısyan etme iyi düşün olcak
İnşallah sürekli niye diye düşünmekten kendimi alamıyorum ki eşim de ben de çok çok istiyoruz herkes gibi. Ama dayanmak çok zor. Dayanamıyorum

İnşallah sürekli niye diye düşünmekten kendimi alamıyorum ki eşim de ben de çok çok istiyoruz herkes gibi. Ama dayanmak çok zor. Dayanamıyorum
Bende il dedim niye ama eşimde işde morfoloji bozukluğu var dedım ondadır kımysal olması , ama isyan etmedim inshAllah 2 vı olur dıye duşundum kaç senler deneyeler var onlara bakdım bende ilk düşsem ne olur , agladım faalan ne kazancam

Hangi şehirdesiniz yaşınız kac bilmiyorum ama çok yoruldum çok korkuyorum ve niye diye sormaktan kendimi alamiyorum. Ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı.
Muğlada yaşıyorum doktorum milas ta transferi ve yumurta toplama işlemini izmir irenbe de yaptı yaşım 30 6 senelik evliyim sen? Seni çok iyi anlıyorum 6 sene içinde hep bende her ay acaba hamilemiyim demekten sonra hüsran olmasından hep kötü oldum psikolojim altüst oldu bu tüp bebekte çok heycanlıydım oldu bu sefer dedim değerim düşük çıktı ama ihtimal vardı ilk 2 katına arttı sonra düşüşe geçti doktorum kimyasal oldu dedi bi kaç gün kendime gelemedim ama hiçbir zaman allaha şirk koşmadım bi şekilde toparladım toparlamaya çalışıyorumda şuan kendime zaman ayırdım düşünmek istemiyorum kayınvalidem bi şifacı gibi bi kadın buldu gittim kasığım yani göbeğim düşükmüş bana dediki kaç yıldır iatiyorsun dedi 5 buçuk senedir uğraşıyoruz çabalıyoruz dedim sonra bana dediki boşuna uğraşmışsın dedi bu ay yada öbür ay hamile kalıcaksın dedi ben şaşırdım allahtan başka kimse bilemez dedim oda ben ilk kez yapmıyorum dedi kasığımı yani göbeğimi taktı ve senin rahmin çok zayıf dedi macun gibi bişi sürdü ve sardı karnımı 2 gün dursun sonra çıkar duş al dedi adetin bitincede eşinle denemeye başla dedi bu ay olmazsa sıradaki ilk adet gününde tekrar gel dedi aynısını yapıcam dedi 2 ay içinde haberini alıcaksın inşallah dedi pek inanmadım oyüzden saldım bakalım eğer olursada haklıymış dicem kusura bakma uzun yazdım

X