Merhaba kizlar. Sivas cumhuriyet universitesinde ilk tup bebek denememi yaptim malesef olumsuz oldu. Tek tupüm kapalı ve yasima gore amh degerim düşükmuş.(31 yaş/1.72amh) embryolog o kadar umutluyduki hic bu kadar guzel bir embryo fotografi gormedik texbooksa koyup tip ogrencilerine gosterebilecegimiz kadar iyi demisti. Olumsuz sonucu ogrendikten sonra arastirdimki bircok yontem varmis. Yapistirma yontemi, serum kullanma, rahme
prp, embryoyu genetige yollama gibi. Bir doktordan fikir sordum o bana amh degerimin prplik kadar kotu olmadigini soylemisti. Neyse uzatmıyim. Bu hastanede bu yontemler yok. Sadece ikincide tutmazsa genetige yollariz dediler. Ogrendimki dondurulmus embryo genetige kolay kola gitmiyormus zaten çok pahali bir işlemmiş. Size sormak istedigim şu. Çoğu kisi bana dondurulmus embryolarinida transfer ettir ziyan olmasin diyor. Sizce birebir ayni islemleri ayni hastanede yapirip muhtemelen olumsuz sonucu beklemek ne kadar mantikli. Baska hastaneler arastiyordum ama cevremde gidebilecegim malesef yoktur. Samsun gibi yerlere gidersem en az 4 ay beklemem lazim maddi durum acisindan. Eşimde istiyorsan 2 ay sonra git onlarida dene dedi ama o da bende bu surecten cok yorulduk. Cok kararsız kaldım. Ne önerirsiniz tekrar ayni hastaneye gitmek ne kadar mantikli