• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif gebelik testi

Canangl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
35
20
3
Merhaba hanımlar..
Yardımlarınızı bekliyorum. BAT 6 ARALIKTI fakat 8 Aralıkta regl oldum normalde 5 gün süren reglim 3 gün sürdü bunun ilk günü kahve Rengi akıntı durumundaydı. Fakat Göğüslerim de hala sislik ve dokununca sızlama var bel ağrım kasik ağrım ve şeffaf akintim oluyor. 2 gün önce iki kez evde gebelik testi yaptım fakat negatif sonuç çıktı acaba test için erken mi ? Hamile olabilir miyim? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🙏🙏🙏

Kan ver istersen varsa kesin sonuç belki de geç döllenmedir ama regl kanamalarının yoğunluğu da değişebilir bebek istiyorsan ve sürekli düşünüyorsan onun stresliyle az kanaman olmuş olabilir

Kan ver istersen varsa kesin sonuç belki de geç döllenmedir ama regl kanamalarının yoğunluğu da değişebilir bebek istiyorsan ve sürekli düşünüyorsan onun stresliyle az kanaman olmuş olabilir
Geç döllenme tam olrak nasıl oluyor canım yani adetten hemen önce mi hamile kalmış olunuyor?

Sanırım.. tama olarak bilmiyorum ama adete yakın yada adet zamanında olabiliyormuş

Back