- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi SaskinAnne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunben kullanmistim canim. adetime 2 gun kala pozitif sonuc vermisti ama ben zaten 4 gun kala silik cizgiyle normal gebelik testinde de gormustum
ilk resim 4 gun kala ikinci 2 gun kala sabah yaptiim digital olanda 2 gun kala aksam yaptiim
bende bu kadar erken ogrenceimi hic dusunmuodum hicbi belirtim yoktu cnk belki sende daa gec belli olucakta olabilir umutsuzlua kapilma ama kesin hamileyim die de sartlamamaya calis olur mu
dur canim hemen umutsuzluga kapilma hayirlisi olsun insallaHayırlı olsun
zaten tüp bebek yaptircaz canim keşke kendiliğinden olsaydı da o ilaçları ihtiyacı olan birine verseydim napalım nasip
Valla canım keşke testlerde problem olsaBende aynı testi dün yaptım 4 gun kala ama sonuç negatif maalesef pazar gunu olmam lazım benımde hayırlısı Hakkımızda
hayırlısı işin garibi ovulasyon testi poz çıktığı için yapmıştım bunu daduzeltme yapiorm ilki 5 gun kala ikinci 3 gun kala sonuncusu da 2 gun kalaymis tarih
dur canim hemen umutsuzluga kapilma hayirlisi olsun insalla
canim o zaman sen gec yumurtluo olabilir misin acaba???Valla canım keşke testlerde problem olsa
hayırlısı işin garibi ovulasyon testi poz çıktığı için yapmıştım bunu da
Geç yumurtlama dim inanması güç ama 2 defa yumurtladim ikisini de dijital test ile dogruladimcanim o zaman sen gec yumurtluo olabilir misin acaba???
Olabilio canim o zaman iyi degerlendirmek lazimGeç yumurtlama dim inanması güç ama 2 defa yumurtladim ikisini de dijital test ile dogruladim
Her türlü deerlendirme yapıldıOlabilio canim o zaman iyi degerlendirmek lazim
Belkide gebelik belirtisidir CNm hayırlısı olsun inşHer türlü deerlendirme yapıldı
☺☺☺☺
ama benim adet ağrım basladi
Zannetmem canimBelkide gebelik belirtisidir CNm hayırlısı olsun inş
Benim ogrendiim ilk hafta sanki adet olcak misim gb hep agrim olmustu hatta ilk ay o hep oluyo rahim genislio die bakalim insalla hayirlisi olsun senin icnde :)Her türlü deerlendirme yapıldı
☺☺☺☺
ama benim adet ağrım basladi
hayırlısı olsun inşaallah canimBenim ogrendiim ilk hafta sanki adet olcak misim gb hep agrim olmustu hatta ilk ay o hep oluyo rahim genislio die bakalim insalla hayirlisi olsun senin icnde :)