• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif enerjiyi yok etme

melek elif

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
170
13
643
42
ORTAMDAKİ,KENDİMDEKİ,EVİMDEKİ KISACASI HERYERDEKİ NEGATİF ENERJİYİ NASIL YOK EDEBİLİRİM.POZİTİF ENERJİYE NASIL KAVUŞABİLİRM. NELER YAPMAM GEREK NAZAR ,GÖZ DEĞMESİ BUNLARDA DAHİL NASIL ENGELLEYEBİLRİM,NAZARIN VERDİĞİ NEGATİF LİĞİ KALDIRABİLİRİM,ENERJİ BİLİMİ İLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ÖZELDEN SİTE ADIDA ALABİLİRİM.TUZLA İLGİLİ BİRŞEYLER YAPIYORLAR AMA NE OLDUĞUNU TAM BİLMİYOM DAHA DOĞRUSU HİÇ BİLMİYOM.:CüvCüv:

bende çok merak ediyorum araştırdımda pek mantıklı birşeyler bulamadım.Sadece ametis taşı aldım kolye ucu olarak takıyorum birde bilekliğini yaptım gece yatarken saksıya beze sarıp gömüyorum sabah yıkıyorum.Faydasını görmdümmü emin değilim ama inanıp yinede yapıyorum en azından manevi güç veriyor.Ama ev için olanları bende merek ediyorum inşallah birileri yanıtlar

Negatif enerjiyi pozitife dönüştürmek için ametist taşını bende kullandım ama bir sonuç alabildinmi derseniz hayır diyeceğim.Kullanırken inanmakta gerekiyor sanırım ben inanarak kullanmadığım için faydasını göremedim:(

Ben taşlara falan inanmam..

Bol bol dua edin, manevi hayatınızı güçlendirin..

Sorunlu muhabbetlerden , ortamlardan uzaklaşın..

Stress içeren TV programları izlemeyin..

Doğa ile iç içe olun..

Bunlar benden tavsiyeler arkadaşlar.

ORTAMDAKİ,KENDİMDEKİ,EVİMDEKİ KISACASI HERYERDEKİ NEGATİF ENERJİYİ NASIL YOK EDEBİLİRİM.POZİTİF ENERJİYE NASIL KAVUŞABİLİRM. NELER YAPMAM GEREK NAZAR ,GÖZ DEĞMESİ BUNLARDA DAHİL NASIL ENGELLEYEBİLRİM,NAZARIN VERDİĞİ NEGATİF LİĞİ KALDIRABİLİRİM,ENERJİ BİLİMİ İLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ÖZELDEN SİTE ADIDA ALABİLİRİM.TUZLA İLGİLİ BİRŞEYLER YAPIYORLAR AMA NE OLDUĞUNU TAM BİLMİYOM DAHA DOĞRUSU HİÇ BİLMİYOM.:CüvCüv:

merhabalar melek hanım
bu tarz - enerjıden kurtulmak yada korunmak ıcın Reıkı enerjısını kullanmanızı onerebılırım. Tuzla yapılan ıslem buyuk ıhtımalle kaya yada denız tuzuzın ılık su ole dolu bır kova yada legen ıcerısınde ayaklarınızı 10 15 dakıka suda tutmak olabılır. - enerjı cogunlukla ayak bolgelerınde oldugu ıcın bu uygulamayı onerebılıyoruz cogu zaman .
gorusmek dılegı ıle
sevgıler
ırem

Back
X