Merhaba kızlar
adetim 1 hafta gecikince kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün gecikmemim 11.günü hala adet olmadım adet günümde ve gecikmeden 2 gün sonrada idrar testi yaptmıştım evde olarda negatifti. Ama ben hamile gibi hissediyorum kendimi bu durumu yaşayanlar yazın lütfen
Merhaba kızlar
adetim 1 hafta gecikince kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün gecikmemim 11.günü hala adet olmadım adet günümde ve gecikmeden 2 gün sonrada idrar testi yaptmıştım evde olarda negatifti. Ama ben hamile gibi hissediyorum kendimi bu durumu yaşayanlar yazın lütfen
benim iki arkadaşımdada oldu.birisinin ne testte çıktı hamile olduğu ne de kanamaları kesildi.kaç sefer kanamaya rağmen sırf bulantı ve şişlik için test yaptı ama negatifti.sonunda hasta mıyım diye dr a gitti de 4 aylık hamiş olduğunu öğrendi.9 ayda kanaması adet gibi sürdü.şimdi oğlumuz 3 yaşında.
diğeride 2 ay boyunca test yaptı regl olmuyor diye ama hep negatifti.taa 2. ayın sonunda öğrenebildi.senin de böyle istisnai bir durumdur inşallah
Bazen uygun olmayan gebelikleri veya bozuk gebelikleri adetle atildigini okumustum arkadasim seni üzmek istemem amabenimde tam tersi 4 tane test yaptim hepsinde positif cikti doktora gittim kan testi yapmadi ama hamilesin dedi. ama malesef bugün adet oldum kizlar yerlesme kanamasi sandim ama degil resmen normal adet oldum cok üzgünüm cok kötüyüm.. doktorda hamile degilmisin demek dedi anlamiyorum ki noldu.. hafta baska doktora gidicem...
Yerleşme kanaması olabilir sizinki beklemeniz lazımdı bence çünkü bazılarında yerleşme kanaması adet gibi oluyomuş yakın çevremde gördüm yani öyle olduğunu biraz daha bekleyip testi tekrarlasaydin bebek varsa bile tehlikeye atmış oldun çocuğuarkadaşım moralini bende bozmak istemem ama benim başımada geldi adetim normalde hiç gecikmezdi bu sefer 14 gün gecikti ilk hafta test yaptım çıkmadı bekle dediler bekledim sonra dün 14 gün oldu yine test yaptım çıkmadı doktor ultrasonda baktı rahimde gebelik yok ve hiç bir problemde yok dedi stresten ve sıcaklardan oluyormuş bende 5 yıllık evliyim sebepsiz infertilite bizimki hiçbir sorun bulamıyorlar.nasıl takmıyacaksın stres yapmıyacasın hergünün onu düşünmekle hayalleriyle geçiyor .
ben 1defa tüp negatif 2. tedavim iptal oldu
kızlar geçen ay adet gelmeden test yaptım 8.16 çıktı hemşire 1 haftalık dedi ertesi gün adet gördüm bu ayda 14 gün geçti ilaç kullanıyorum söktürücü olmadı bazıları diyorki bazen rahim kendini gebeliğe hazırlayınca böyle oluyormuş siz hiç etrafınızda duydunuzmu böyle şey......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?