Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Negatif bütün testlere rağmen hamile olduğunu öğrenen var mı?
- Konu Sahibi dbs
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba kızlar
adetim 1 hafta gecikince kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün gecikmemim 11.günü hala adet olmadım adet günümde ve gecikmeden 2 gün sonrada idrar testi yaptmıştım evde olarda negatifti. Ama ben hamile gibi hissediyorum kendimi bu durumu yaşayanlar yazın lütfen
canım üzmek istemem ama böyle durum yaşayan kimseyi görmedim duymadım... sen dr git bi canım ya başka bir şey olmasın... inşallah bebiştir amaaa... kan testi yaptırmasaydın umut vardı ama sen kan testi yaptırmışsın o güvenilir... :Saruboceq:
arkadaşım moralini bende bozmak istemem ama benim başımada geldi adetim normalde hiç gecikmezdi bu sefer 14 gün gecikti ilk hafta test yaptım çıkmadı bekle dediler bekledim sonra dün 14 gün oldu yine test yaptım çıkmadı doktor ultrasonda baktı rahimde gebelik yok ve hiç bir problemde yok dedi stresten ve sıcaklardan oluyormuş bende 5 yıllık evliyim sebepsiz infertilite bizimki hiçbir sorun bulamıyorlar.nasıl takmıyacaksın stres yapmıyacasın hergünün onu düşünmekle hayalleriyle geçiyor .
ben 1defa tüp negatif 2. tedavim iptal oldu
kızlar geçen ay adet gelmeden test yaptım 8.16 çıktı hemşire 1 haftalık dedi ertesi gün adet gördüm bu ayda 14 gün geçti ilaç kullanıyorum söktürücü olmadı bazıları diyorki bazen rahim kendini gebeliğe hazırlayınca böyle oluyormuş siz hiç etrafınızda duydunuzmu böyle şey......
kızlar geçen ay adet gelmeden test yaptım 8.16 çıktı hemşire 1 haftalık dedi ertesi gün adet gördüm bu ayda 14 gün geçti ilaç kullanıyorum söktürücü olmadı bazıları diyorki bazen rahim kendini gebeliğe hazırlayınca böyle oluyormuş siz hiç etrafınızda duydunuzmu böyle şey......
benim iki arkadaşımdada oldu.birisinin ne testte çıktı hamile olduğu ne de kanamaları kesildi.kaç sefer kanamaya rağmen sırf bulantı ve şişlik için test yaptı ama negatifti.sonunda hasta mıyım diye dr a gitti de 4 aylık hamiş olduğunu öğrendi.9 ayda kanaması adet gibi sürdü.şimdi oğlumuz 3 yaşında.
diğeride 2 ay boyunca test yaptı regl olmuyor diye ama hep negatifti.taa 2. ayın sonunda öğrenebildi.senin de böyle istisnai bir durumdur inşallah
diğeride 2 ay boyunca test yaptı regl olmuyor diye ama hep negatifti.taa 2. ayın sonunda öğrenebildi.senin de böyle istisnai bir durumdur inşallah
benimde tam tersi 4 tane test yaptim hepsinde positif cikti doktora gittim kan testi yapmadi ama hamilesin dedi. ama malesef bugün adet oldum kizlar yerlesme kanamasi sandim ama degil resmen normal adet oldum cok üzgünüm cok kötüyüm.. doktorda hamile degilmisin demek dedi anlamiyorum ki noldu.. hafta baska doktora gidicem...
Merhaba kızlar
adetim 1 hafta gecikince kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün gecikmemim 11.günü hala adet olmadım adet günümde ve gecikmeden 2 gün sonrada idrar testi yaptmıştım evde olarda negatifti. Ama ben hamile gibi hissediyorum kendimi bu durumu yaşayanlar yazın lütfen
olabilir böyle şeyler benimde adetim hep düzenlidir bu ay 10 gün geç geldi.bende 5 gün geçince test yaptım çıkmadı.sonra adet oldum.ilaç falan kullandıysan etkilemiş olabilir canım geçmiş olsun...
- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
- 163
benim iki arkadaşımdada oldu.birisinin ne testte çıktı hamile olduğu ne de kanamaları kesildi.kaç sefer kanamaya rağmen sırf bulantı ve şişlik için test yaptı ama negatifti.sonunda hasta mıyım diye dr a gitti de 4 aylık hamiş olduğunu öğrendi.9 ayda kanaması adet gibi sürdü.şimdi oğlumuz 3 yaşında.
peki tmmda bebk rahimde tutunmaya başladığı anda bthcg iki günde bir katlayarak artarken nasıl oluyoda bebek kanda çıkmıyor bnde bunu anlamadım bu şey gibi mantığa sığmıyor yani o zaman yeni bi akım başlasın eskiye dönelim ve kanda demekki görünmeyebiliyor diyebilirmiyiz. kafam çoookk karışıyooooo offffffff offfffffff deliricem bi taraftan da umut oluyo valla napcamı bilemiyorum takmıyım diyorum ama maalesef hayırlısı olsun nediyelim.
Arkadaşlar merhaba.Foruma yeni üye oldum ve yazıları yeni yeni okuyorum. Bthcg testinin yapılma zamanları ile ilgili birçok yorum var ama unutmayın ki en doğru olan regl niz geciktikten en erken 5 gün sonra test yaptırmak.Moralinizi erken test yaptırıp bozmayın.
Bende aynı durumu yaşıyorum şuan.Doğum kontrol hapı kullanırken 21.gününde hap bittikten 4 gün sonra yanı 25.günde regl olurdm10 temmuz son regl tarihim.Bu ay hapı bıraktım ve ilk kez hamile kalmayı denedim.şu anda 29.günümdeyim ve hala regl olmadım.27.günümde doktora gittim ve bthcg testim 0.10 yani negatif cıktı.Doktor daha çok erken 5 gün daha bekleyeceğiz dedi.Pazartesi hala regl olmamışsam test tekrar edilecek .Bu arada ne hamile olduğuma dair nede regl olacağıma dair bir belirti yok. Aslıda kendimi ümitlendirmek te istemiyorum:)Normalde regl olacağım zaman göğüs uçlarıma dokunamam bile ama şimdi en ufak bir acı yok.birde çok sık idrara çıkıyorum.
Hep birlikte pazartesiyi bekliyoruz:))umarım pozitiftir ama Negatif çıkarsa uzulmeyeceğim denemeye devam:)sonuçları sizinle paylaşırım bolece ornek bır durum daha olur hepimiz için.Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.moral en önemli unsur sakın moralinizi bozmayın.hepinizi opuyprum.
Bende aynı durumu yaşıyorum şuan.Doğum kontrol hapı kullanırken 21.gününde hap bittikten 4 gün sonra yanı 25.günde regl olurdm10 temmuz son regl tarihim.Bu ay hapı bıraktım ve ilk kez hamile kalmayı denedim.şu anda 29.günümdeyim ve hala regl olmadım.27.günümde doktora gittim ve bthcg testim 0.10 yani negatif cıktı.Doktor daha çok erken 5 gün daha bekleyeceğiz dedi.Pazartesi hala regl olmamışsam test tekrar edilecek .Bu arada ne hamile olduğuma dair nede regl olacağıma dair bir belirti yok. Aslıda kendimi ümitlendirmek te istemiyorum:)Normalde regl olacağım zaman göğüs uçlarıma dokunamam bile ama şimdi en ufak bir acı yok.birde çok sık idrara çıkıyorum.
Hep birlikte pazartesiyi bekliyoruz:))umarım pozitiftir ama Negatif çıkarsa uzulmeyeceğim denemeye devam:)sonuçları sizinle paylaşırım bolece ornek bır durum daha olur hepimiz için.Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.moral en önemli unsur sakın moralinizi bozmayın.hepinizi opuyprum.
- 20 Mart 2014
- 341
- 516
- 123
- 33
Bazen uygun olmayan gebelikleri veya bozuk gebelikleri adetle atildigini okumustum arkadasim seni üzmek istemem amabenimde tam tersi 4 tane test yaptim hepsinde positif cikti doktora gittim kan testi yapmadi ama hamilesin dedi. ama malesef bugün adet oldum kizlar yerlesme kanamasi sandim ama degil resmen normal adet oldum cok üzgünüm cok kötüyüm.. doktorda hamile degilmisin demek dedi anlamiyorum ki noldu.. hafta baska doktora gidicem...
- 15 Temmuz 2017
- 4
- 0
- 1
- 27
Merhaba yaklasik bir haftadir bel agrim mide yanmam var ve karnimda ara ara agrilarim oluyor karin bolgemin altinda sislik var surekli yemek yemek istiyirum ve hep yorgun oluyorum uyuyorum surekli idrara cikiyorum 2 gun once test yaptim ama negatif cikti dun ise idrar icin tualete gittigimde ic camasirimda 1 2 damla kan gordum ama adetime daha 1 hafta var nerdeyse acaba hamile olabilir miyimm ???
- 21 Şubat 2017
- 9
- 38
- 18
- 31
Benim de adetim duzenlidir ama bu ay yibe gununde geldi yarim gun surdu kesildi doktora gittim kan testi vs. Yapildi negatif cikti bir hafta sonra tekrar gel dedi test icin yine negatif ama hala hastalanamadim iki gundr de kasik agrisi ve gaz sancisi cekiyorum adetime 15 gun kaldi hic belirtim de yok
Yerleşme kanaması olabilir sizinki beklemeniz lazımdı bence çünkü bazılarında yerleşme kanaması adet gibi oluyomuş yakın çevremde gördüm yani öyle olduğunu biraz daha bekleyip testi tekrarlasaydin bebek varsa bile tehlikeye atmış oldun çocuğuarkadaşım moralini bende bozmak istemem ama benim başımada geldi adetim normalde hiç gecikmezdi bu sefer 14 gün gecikti ilk hafta test yaptım çıkmadı bekle dediler bekledim sonra dün 14 gün oldu yine test yaptım çıkmadı doktor ultrasonda baktı rahimde gebelik yok ve hiç bir problemde yok dedi stresten ve sıcaklardan oluyormuş bende 5 yıllık evliyim sebepsiz infertilite bizimki hiçbir sorun bulamıyorlar.nasıl takmıyacaksın stres yapmıyacasın hergünün onu düşünmekle hayalleriyle geçiyor .