Selam kızlar, 5 gün önce salı günü kasık ağrısı ve ateşle acile gittim gebelik şüphesiyle, 2,30 çıktı betam ama 10 gündür feci kasık ağrım vardı. Bat çarşambaydı, şimdi pazar olacak 4.gün gecikmem ve hala adet olmadım. İdrar testi negatif. Spesifik bir nokta sol kasığım sızlıyordu 10 gündür çok ağrıdan ağlıyordum resmen ama düşük yaşıyorum sandım.
Şu an ağrı geçti ama belime iğne batması yaşıyorum şu an, rahim ağzımı kontrol ettiğimde oldukça yukarıda ve çok çok yumuşak.
İdrar negatif çıktı 5 gün önce kan negatif ama hala regl yok belirtisi yok. Anlamadım gitti.
Benzer durum yaşadınız mı, geç tutunma mı oldu?
Bir de doktor ultrasonla bakınca endometriumum gerektiğinden kalınmış, bebek varsa tutunması zor bu şartlarda. Acaba geç mi tuttu. Kan vermeye gitmeme gerek var mı bebek olmayadabilir?
Şu an ağrı geçti ama belime iğne batması yaşıyorum şu an, rahim ağzımı kontrol ettiğimde oldukça yukarıda ve çok çok yumuşak.
İdrar negatif çıktı 5 gün önce kan negatif ama hala regl yok belirtisi yok. Anlamadım gitti.
Benzer durum yaşadınız mı, geç tutunma mı oldu?
Bir de doktor ultrasonla bakınca endometriumum gerektiğinden kalınmış, bebek varsa tutunması zor bu şartlarda. Acaba geç mi tuttu. Kan vermeye gitmeme gerek var mı bebek olmayadabilir?