NEGANS FELİXON KULLANANLAR

tupbabyyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
230
110
23
Arkadaşlar Bahçeci de başlayacağım Agustos ayında. Sanırım tüm Bahçeci grubu Felixon öneriyor sitede okuduğum kadarıyla. Faydası olduğunu düşünen biirileri var mı. Benim embriyolarım 5.güne gitmiyor. bU 3.denemem olacak ve ilk kez Bahçecide olacak. Bahçecinin fiyatları her yerden daha yüksek geldi bana. Bir de bu verdiği vitamınler eşli olarak aylık 8bini buluyor. Bazı 3-4 yıl önceki yorumlarda kadında kıllanma ,erkekte saç dökülmesi falan yaptığnı okudum bu vitamınlerin o nedenle yakın zaman kullanıcıları varsa yorumlarssa sevinirim

Arkadaşlar Bahçeci de başlayacağım Agustos ayında. Sanırım tüm Bahçeci grubu Felixon öneriyor sitede okuduğum kadarıyla. Faydası olduğunu düşünen biirileri var mı. Benim embriyolarım 5.güne gitmiyor. bU 3.denemem olacak ve ilk kez Bahçecide olacak. Bahçecinin fiyatları her yerden daha yüksek geldi bana. Bir de bu verdiği vitamınler eşli olarak aylık 8bini buluyor. Bazı 3-4 yıl önceki yorumlarda kadında kıllanma ,erkekte saç dökülmesi falan yaptığnı okudum bu vitamınlerin o nedenle yakın zaman kullanıcıları varsa yorumlarssa sevinirim
Merhaba benmde embriyolarım 5.ci güne gitmiyor 6 deneme yaptık hepsi 3.gün ve hücresi pek iyi değil. Bize iyi kalite deselerde 8 hücreli olması gereken embriyo 6 hücreli olıyor hepsi negatf oldu. Sperm DNA hasarına baktırcaz ondan kaynaklı olabileceğini söylediler embriyonun ilerlemeyişi siz yaptırdınız mı sperm DNA hasarı. Vitamin konusunda bilgim yok malesef.

Benim 2 denemede 1 kez 6.gün blast olan embriyom transfer edildi oda negatif sonuçlandı. Yumurta sayım idealmiş ama 5.güne daha fazla kalması gerekiyor labaratuvar değişikliği öneriyorum dedi doktorum. Bahçecinin labaratuvarının iyi olduğnu duyup bir de burada denemek istedik. Temmuz ayında muayene için çağırdı yeni doktorumuz sperm testi yapıcaz eğer gerekirse Sperm DNA testi isteyeceğim dedi. Gerekirse antioksidan tedavisi de yapacağız dedi. Siz bu süreçte hiç vitamin kullanmadınzmı peki 6 deneme de aynı yerdemi oldu

Anladım gecmıs olsun umarım son olur. Ama size tavsiyem bir deneme daha yapmadan sperm DNA hasarı ve Ros testi yaptırmanız. Benm eşim saçma bir inada girdiğinden biz 6 deneme boyınca yaptıramadık. 3 deneme özelde yaptırdık 3 deneme devlette memorialin de labaratuvarı iyi ama bizim embriyomuz dene aynıydı. O yüzden önce testleri yapın sonra labaratuvar değerlendirin derim. Evet vitamin olarak ben prowomen ve teatrio kullandım eşimde proxeed kullandı. Ama embriyolarımız 3.günden sonra ilerlemiyor. Bizde acımadem maslak Hastanesi'nde gittik genetik için 10 embriyo dan bir embriyo genetik teste gitti anomalili geldi onun üzerine bülent traş sperö DNA hasarı bakılmasını önerdi 3.güne kadar yumurta kalitesi 3.günden sonra da sperm kalitesi belirler dediler

Sonuç kötü çıkarsa nasıl bir tedavi yontem varmış peki onu da merak ettim açıkçası. Ne yapmak gerekiyor yani. Bu arada 3.gunden sonrası sperm sebepli dediniz ya. Ben bunu doktoruma sormuştum hayır demişti. Eğer sperm sebepli olsa döllenme olmaz zaten demişti

Sonuç kötü çıkarsa nasıl bir tedavi yontem varmış peki onu da merak ettim açıkçası. Ne yapmak gerekiyor yani. Bu arada 3.gunden sonrası sperm sebepli dediniz ya. Ben bunu doktoruma sormuştum hayır demişti. Eğer sperm sebepli olsa döllenme olmaz zaten demişti
Antioksidan vitamin değere göre FSH tedavisi vs. Sonuca değere göre bi tedavi oluyormuş. İlaç tedavisi yani. Ben 6 deneme yaptım embriyom genetiğe gidip geldikten sonra bana bunu söylediler sizin doktorunuzu bilemiyorum. Hatta başka bi doktorla görüşüp durumumu anlattım bana aynısını dedi sperm DNA hasarına baktırtınız mı diye sordu hayır dedim önceliğiniz o olsun ozaman çünkü 3.günden sonra sperm devreye giriyor dedi. Bilimsel olarak kanıtını vs bilemem her Doktor'un görüşü de farklı olabilir. Bana bunu diyen biri bülent traş biride Ankara'da Kubilay vicdan iki doktor dedi.

Peki neden 5.ci güne ilerlemiyor üçte kalıyor bu yumurta iyi sperm iyi ama ilerlemiyor. Bi sorun var demek ki çünkü bizde aynı durumdayız şuan. Karyotip analizi yaptırdık eşimde bende sorun çıkmadı iki defa histereskobi oldum temiz herşey hormonlar vs. Hiç bi sıkıntı yok ama embriyolarımız 3.den öteye gidemiyor malesef benm durumuma düşmeyin diye bilgi verdim sadece yaptırmak yaptırmamak sizin tercihiniz. Ben 6 deneme sonra eşimi ikna edebildim bayramdan sonra yaptırcaz bu testi bakalım nasıl olur artık bilemiyorum zaten yaptırmadgımız bi tek o kaldı

Peki neden 5.ci güne ilerlemiyor üçte kalıyor bu yumurta iyi sperm iyi ama ilerlemiyor. Bi sorun var demek ki çünkü bizde aynı durumdayız şuan. Karyotip analizi yaptırdık eşimde bende sorun çıkmadı iki defa histereskobi oldum temiz herşey hormonlar vs. Hiç bi sıkıntı yok ama embriyolarımız 3.den öteye gidemiyor malesef benm durumuma düşmeyin diye bilgi verdim sadece yaptırmak yaptırmamak sizin tercihiniz. Ben 6 deneme sonra eşimi ikna edebildim bayramdan sonra yaptırcaz bu testi bakalım nasıl olur artık bilemiyorum zaten yaptırmadgımız bi tek o kaldı
Benim doktorumun yorumu şöyle oldu. Kadınlar daha doğduğunda binlerce yumurta ile doğarlar bunların bazıları normal bazıları anormaldir. Kimi kadının anomalili yumurtası daha fazladır ama bu demek değildir ki normal yumurta ile karsilasamayiz. Hayır karşılaşabiliriz . 5.gune gideni yakalayana kadar devam edeceksin dedi. Ekstra koenzim Q10 kullandım ben 3 ayda bir yumurtalar yenileniyormus. Tabiki her doktorun görüşü farklıdır. Çok yorucu bir süreç ne yazikki Allah yardımcimiz olsun. Peki test sonucu çabuk çıkıyor muymuş. Biz genetik test yaptırmıştık epey bekledik de o yüzden soruyorum. Bize de gerekebilir bu testten önümüzdeki ay belli olacak

Benim doktorumun yorumu şöyle oldu. Kadınlar daha doğduğunda binlerce yumurta ile doğarlar bunların bazıları normal bazıları anormaldir. Kimi kadının anomalili yumurtası daha fazladır ama bu demek değildir ki normal yumurta ile karsilasamayiz. Hayır karşılaşabiliriz . 5.gune gideni yakalayana kadar devam edeceksin dedi. Ekstra koenzim Q10 kullandım ben 3 ayda bir yumurtalar yenileniyormus. Tabiki her doktorun görüşü farklıdır. Çok yorucu bir süreç ne yazikki Allah yardımcimiz olsun. Peki test sonucu çabuk çıkıyor muymuş. Biz genetik test yaptırmıştık epey bekledik de o yüzden soruyorum. Bize de gerekebilir bu testten önümüzdeki ay belli olacak
Labaratuvarla telefonda konusmustum sperm DNA hasarı 15 günde çıkıyor denildi ros testini sormamıstım. Doktorunuzun bu söylediği sperm içinde geçerli işte sadeceye yumurtaya bağlayamayız bunu yani. AMİN hepimizin yardımcısı olsun çok zor.

Labaratuvarla telefonda konusmustum sperm DNA hasarı 15 günde çıkıyor denildi ros testini sormamıstım. Doktorunuzun bu söylediği sperm içinde geçerli işte sadeceye yumurtaya bağlayamayız bunu yani. AMİN hepimizin yardımcısı olsun çok zor.
Merhaba sonucunuz çıktı mı bizde yaptiracaz bizimde üçüncü günden ileri gitmedi malesef 😔

Merhaba
Hikayenizi okudum. Sizinle durumumuz birebir aynı. Şuan ne durumdasınız?

Merhaba
Hikayenizi okudum. Sizinle durumumuz birebir aynı. Şuan ne durumdasınız?
Merhaba şuan beklemedeyim iki tane dondurulmuş 3.gün embriyom var biri iyi biri çok iyi değil. Henüz sperm DNA hasarına baktırmadık büyük ihtimal eylül gibi ona baktırır sonra bi plan yaparız

Back
X