Bilim kurgu neresinde anlamadım açıkçası aynı kızdan copy paste yapmışlar hepsinin meslekleri farklı kızıl saçlı vardı hasta olan o gitti öldürüldüBilim kurgu sevdiğim için ben çok beğenmiştim
Klonlanmışlar çünküBilim kurgu neresinde anlamadım açıkçası aynı kızdan copy paste yapmışlar hepsinin meslekleri farklı kızıl saçlı vardı hasta olan o gitti öldürüldü
Heh evet ama yani konu buradan gidiyordu ama bilim kurgu olarak bi aksiyon göremedim ilerleyen bölümlerde mi acabaKlonlanmışlar çünkü
Evet ilerleyen bölümlerde hep aksiyon varHeh evet ama yani konu buradan gidiyordu ama bilim kurgu olarak bi aksiyon göremedim ilerleyen bölümlerde mi acaba
Tamam devam o zaman :)Evet ilerleyen bölümlerde hep aksiyon var
Quenss şu santraç olan diziydi sanırım yavaşGinny& Georgia (Anne Kız ilişkisi anlatıyor)
Emily in Paris
Queen’s Gambit
Evet o. Dizi sonuçta. Film kadar sürükleyici olamaz.Quenss şu santraç olan diziydi sanırım yavaş
İşte mesela %3 dizisi fena değildi ilk 2,3 bölüm sıktı ama sonrasında ne olacak diye merak ettim 2 farklı dünyayı konu olan bir diziydi ..Evet o. Dizi sonuçta. Film kadar sürükleyici olamaz.
Tşkler hepsi aksiyon musweet home
love alarm
Alice İn Borderland
the 100
Evet lütfen bana bi dizi önerin lütfen . İzlediklerim
Var tabi ama mesela gözlerinin ardından pek beğenmedim açıkçası değişik evet ama fazla yavaş ..
%3 dizini beğendim ilk 2,3 bölüm sıkıcı geliyor ama sonrasında baya iyi akıyo 4.sezonu nasıl bitirdim anlamadım..
Klasık lacasa nın yeni sezonunu bekliyorum.
Dark ı izledim güzeldi.
Robotlu bi dizi vardı beğenmedim açıkçası..
Sizin önerebileceğiniz neler var ??
The walking dead izledim yani 7.sezondan snra bıraktım zombilerden çıkıp hayatta kalma savaşına dönünce..merhaba, izlediğim ve çok sevdiklerimden önereyim.
the walking dead
lost
black mirror
breaking bad
queen’s gambit
prison break
fringe
Evet orası öyle hep kadın göğsü. Ama eşimle beni inanılmaz sardı, ki biz hiç dizi izleyen insanlar değiliz. Her bölümü film gibi. Çok sürükleyici. Her akşam 2 bölüm izliyoruz.Vis a vis e baktım sürekli meme görmekehh fena değildi
Güzelmiş sevindim ben bi türlü bulamadım bi dizi sarmıyor bi türlüEvet orası öyle hep kadın göğsü. Ama eşimle beni inanılmaz sardı, ki biz hiç dizi izleyen insanlar değiliz. Her bölümü film gibi. Çok sürükleyici. Her akşam 2 bölüm izliyoruz.
Breaking bad herkes beğenmiş ama ben çok yavaş buldum açıkçası evet konusu var ama 2 sezon 5 bölüm izledim pek bir şey göremedim uyuşturucu yapıyo ailesi için satmaya çalışıyo fln sürekli konusmamerhaba, izlediğim ve çok sevdiklerimden önereyim.
the walking dead
lost
black mirror
breaking bad
queen’s gambit
prison break
fringe