Nefret Ettiğimiz Ünlüler

ibrahim tatlıses, şahan gökbakar, yeşim salkım, funda arar, demet akalın, kıraç, ebru gündeş.. ve daha niceleri :1ninca:

ya gercekten bide erkkler büyük göğüs sever derler bunda göğüs möğüste yok neresini beğeniyolar anlamıyorum ben daha güzelim ondan kaydirigubbakcemile2

Bergüzar Korel-- O çirkin suratını görmeye tahammülüm yok.
Cidden nefret ediyorum. Hatta suratına feci şekilde çakasım var bi tane.:mymeka:

Gülşen--Iyyykkk, böğğkkk Çok ama çok itici. Bazı insanlara soğukkanlı olmak çok yakışıyor ama bu kadın çok itici o konuda.lmaz:

Seda Sayan (Erkeklere yavşayan tavırları,insanları dövecek gibi bağırıp çağırması ve göbeği içeri çekili bir şekilde ayakta durmaya çalışması...Herşeyiyle baştan sona itici)
Esra Ceyhan (Yapmacık,samimiyetsiz,hele ki çocuğu olduktan sonra iki lafından biri ''ben de bir anneyim'' valla bırakın izlemeyi duymaya bile dayanamıyorum)
Funda Arar-Kıraç (İkisinin de sesleri kulağımı tırmalıyor, ikisi bir arada hiç çekemiyorum)
Mehmet Ali Erbil (Gına geldi şaklabanlıklarından eskittiği kadınlardan)
Lerzan Mutlu (Yorumsuz)

demet akalın
serdar ortaç
murat boz ve o takımdan olan diğer erkek ve bayan şarkıcılar
miley cyrus

....

ece erken

seda sayan

esra ceyhan

yıldız asyalı

hatice

ibrahim tatlıses

mehmet ali erbil

hande yener...

yılmaz morgülü unutursam ayıp olur..

yeni dudaklarıyla harika görünüyor !! :)

Bu konuda Türk ünlülerden sevmediğim değil sevdiğim ünlüleri yazmam lazım sanırım

Oktay Kaynarca... Böğğğğkkkkk

Kendini bi b*k sanıyor o herif. Şımarık, saçma sapan hereketleri var.
Hele o adanalı dizisindeki yapmacık rolleri yok mu.. Iyyyykkkk..
Bu da listemdeki süper itici insanlardan biri.

Selena Gomeeeeeeeez .!!!

Saba Tümer.

Tanrımmm...!!! O nasıl bir gülüştür yaa...Iyyy sesi batasıca.
Çok iticiii. :umursamaz:

ibrahim tatlıses uyuz oluyorum adama ama bazı şarkıları var süper
sonra bengü tam gıcık bide necati şaşmazdan böğğkk geldi ya her perşembe yeter artık bitsin bu vadi çilesi

nefret demeyeyim hoşlanmadığım diyeyim

kıvanç tatlıtuğ
esra ceyhan
ebru destan
hande yener
nükhet duru
esra-ceyda kardeşler
müge anlı
bengü
demet akalın
aysu baceoğlu...

Ebru Gündeş'i ekranda gördüğümde zaplayanlardanım. Seda Sayan da ikincisi. İkisinden negatif elektrik alıyorum çünkü samimiyetsiz buluyorum.

1-gülşen
2-banu alkan
3-bülent ersoy
4-reha muhtar
5-demet akalın
6-kıvanç tatlıtuğ
7-seda sayan
8-acun ılıcalı
9-survivorun tüm yarışmacıları(böğğkk geldi hepsinden)
.
.
vs ... liste daha uza ama benim yüreğim yok yazacak kadar:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…