bende ece erkeni sevmem
zeka kapasitesi oldukça düşük
ya yarım anlıyo her şeyi, ya da hiç anlamıyo
hele o anlamadığı zamanlarda, anlamış gibi kendine güvenerekten bi cevap verişi var ya,
çok güldürüyo insanı, onu izlerken çok eğleniyorum
facia ötesi...
kendine dışardan bi baksa, yemin ederim kendide gülmekten kırılır haline
sadece ağzı iyi laf yapıyo o kadar
hay Allah'ım eğlenceli bi konuymuş yaff bu
Tebrik ediyorum bunu yapan arkadaşı çok başarılı olmuş
Bende esra-ceyda kardeşlerden nefret ediyorum
Hele en son twiterdaki rezillikleri internette dolanan fotoğraf mide bulandırıcı
Biri bu nokta kadar bile beyni olmayan cicişleri durdursun Allah aşkına
esra erol, helin avşar, arto, ajdar, cicişler , erol köse, vs.... daha bi sürü var ama yazdıkça midem bulanıyo.....:))) hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum. esra erol'dan nefret etme sebebim; bi kere programa bi kız katılmıştı. kız eş adayının evi olmasını istediğini söyleyince kızı herkesin önünde rezil etti. kıza sen kimsinde bunu istiyosun tavrında hakaretler yağdırdı. o an o kadar sinirlendim ki; sanki kendi bakkalın çırağı ile evlendi. kendi kocası asgari ücretle çalışan eleman olsaydı acaba onun yüzüne bakar mıydı... böylelerine fitil oluyorum, kendilerine gelince herşeye hakları var ama başkalarına gelince bi küçümsemeler bi aşağılamalar... ekran kirliliğinden başka bişey değil bunlar...
İvana Sert. Bu bayan istediği kadar güzel olsun ama kendi kürk işleri için binlerce yavru fokun vahşice katledilmesine sebebiyet verdiğinden güzelliği beş para etmez biridir benim için. Güzellik yetmiyor işte o beyinde akıldan eser olmayınca...
"Beauty without intelligence is a masterpiece painted on a napkin. "
"Zeka olmadan güzellik,kalitesiz bir peçeteye boyanmış sanat eseri gibidir." bu sözü oldum olası sevmişimdir. : )
şafak sezer
m.ali erbil
peker açıkalın vs gibi
bunlara ek olarak
acı hayatta oynayan bir kız vardı sürekli ağlayan hatta sonra adanalı da oynadı sevimsiz beton suratlı kadın ne yetenek var ne güzellik ...mimiksiz
justin biber :) tip velet
müge anlı evet o ... o nasıl bir sinsi surat ..evlat olsa sevilmez
bir de mahmut tuncer ahahahah
Nihat Doğan
Bülent Ersoy
Selin Demiratar
Seda Sayan
Esra ceyhan
Lerzan Mutlu
Paris Hilton
Gülşen
Petek Dinçöz