3 aylık bebeğim 2 günlük olduğundan beri pişik...geçmiyor..lanet olasıca gaz yüzünden.her gaz çıkatmada arkadan pırt azıcık sulu kaka...ben siliyorum, o çıkıyor.resmen savaş halindeyim.....hep sulu kaka. popo hep ıslak.kremler hiçbir fayda göstermiyor. hametan krem ve pomad, travazol, canestan, hipokort, sudokrem, oksinc, troysd, bepanten, zeytinyağı, tahin yağı, rifocin ampul, eczanede hazırlanan mürekkep gibi losyon. bunların hiçbiri geçirmiyor... doğduğundan beri hiç ıslak mendille silmedim.hep pamuk ve ılık su. kurulama pazen parçaları var. havalandırma derseniz her alt açışım en az 20 dk sürüyor. bezi premium care. idrar ve gaita tahlillerinde sorun yok. sadece anne sütü ile besleniyor kuzum..biogaia kullanıyorum 2. şişe bitmek üzere 2 gündür kakasını koyu yapıyor.ama anlamadım gitti gene kızarmaya başladı...en geç 2 saatte bir bezini değiştiriyorum.ama olmuyor.geçmiyor. nefret etme üzereyim kendimden...sanki bebeğime bakamıyormusum gibi...bir yere gitmek ve altını açmak istemiyorum.hemen yanımdaki ulu bilge, otorite ''aaaa pişik olmuş.( sanki ben görmüyorum )''deyip başlıyor yönerge vermeye.. bana yardım edin noooluurrrr
(