Bebek Beslenmesi nefret ediyorum pişikten!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ben henüz anne olmadım gün sayıyorum ama geçenlerde ananemin bi arkadaşıyla görüştük 6-7 çocuk torun torba büyütmüş bilgili bi kadın.. aklımda bulunsun die bana pişikle ilgili bi öneri de bulundu bebeğin pişik olursa poposunu ılık suyla yıka kurula ve sadece sanayağı sür dedi oda sıcaklığında bekletilmiş kremsi kıvam almış bildiğimiz sanayağı.. çok zor durumda olanlar denesin derim o hep o şekilde iyileştirmiş işe yarayabilir kızlar..

canım bende aynı şeyi yaşadım seninle aynı bebek bezini kullanıyoduk doktorumuz bezi değiştirmemizi söyledi fileli bezleri önermiyoruz dedi o gün hemen değiştirdik senin gibi pamukla temızlıyoruz bide hametan çok şükür hiç bişey kalmadı. Filesiz düz olan bebek bezi dene derim

bu arada biz molfixe geçtik. tavsiye ederim

ben altına yaptıgında eger cok kaka varsa mutlaka yıkıyorum.Benim de bebeğim ilk haftalarda pişik olmuştu prima kullanıodum huggies e gectim sıkıntım bıttı bi de desitin ben de kullanıyorum bu arada turkıyede dagıtımı bıttı desitinin buldugunuz yerdekı tum stokları alın derım ben ınternette buldum ben 6 tane aldım.ayrıca arada zeytınyagı ve kantaron yagı mutlaka tavsıye ederım.Geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…