• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi nefret ediyorum pişikten!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pokinava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
143
5
68
43
İstanbul
3 aylık bebeğim 2 günlük olduğundan beri pişik...geçmiyor..lanet olasıca gaz yüzünden.her gaz çıkatmada arkadan pırt azıcık sulu kaka...ben siliyorum, o çıkıyor.resmen savaş halindeyim.....hep sulu kaka. popo hep ıslak.kremler hiçbir fayda göstermiyor. hametan krem ve pomad, travazol, canestan, hipokort, sudokrem, oksinc, troysd, bepanten, zeytinyağı, tahin yağı, rifocin ampul, eczanede hazırlanan mürekkep gibi losyon. bunların hiçbiri geçirmiyor... doğduğundan beri hiç ıslak mendille silmedim.hep pamuk ve ılık su. kurulama pazen parçaları var. havalandırma derseniz her alt açışım en az 20 dk sürüyor. bezi premium care. idrar ve gaita tahlillerinde sorun yok. sadece anne sütü ile besleniyor kuzum..biogaia kullanıyorum 2. şişe bitmek üzere 2 gündür kakasını koyu yapıyor.ama anlamadım gitti gene kızarmaya başladı...en geç 2 saatte bir bezini değiştiriyorum.ama olmuyor.geçmiyor. nefret etme üzereyim kendimden...sanki bebeğime bakamıyormusum gibi...bir yere gitmek ve altını açmak istemiyorum.hemen yanımdaki ulu bilge, otorite ''aaaa pişik olmuş.( sanki ben görmüyorum )''deyip başlıyor yönerge vermeye.. bana yardım edin noooluurrrr:((

3 aylık bebeğim 2 günlük olduğundan beri pişik...geçmiyor..lanet olasıca gaz yüzünden.her gaz çıkatmada arkadan pırt azıcık sulu kaka...ben siliyorum, o çıkıyor.resmen savaş halindeyim.....hep sulu kaka. popo hep ıslak.kremler hiçbir fayda göstermiyor. hametan krem ve pomad, travazol, canestan, hipokort, sudokrem, oksinc, troysd, bepanten, zeytinyağı, tahin yağı, rifocin ampul, eczanede hazırlanan mürekkep gibi losyon. bunların hiçbiri geçirmiyor... doğduğundan beri hiç ıslak mendille silmedim.hep pamuk ve ılık su. kurulama pazen parçaları var. havalandırma derseniz her alt açışım en az 20 dk sürüyor. bezi premium care. idrar ve gaita tahlillerinde sorun yok. sadece anne sütü ile besleniyor kuzum..biogaia kullanıyorum 2. şişe bitmek üzere 2 gündür kakasını koyu yapıyor.ama anlamadım gitti gene kızarmaya başladı...en geç 2 saatte bir bezini değiştiriyorum.ama olmuyor.geçmiyor. nefret etme üzereyim kendimden...sanki bebeğime bakamıyormusum gibi...bir yere gitmek ve altını açmak istemiyorum.hemen yanımdaki ulu bilge, otorite ''aaaa pişik olmuş.( sanki ben görmüyorum )''deyip başlıyor yönerge vermeye.. bana yardım edin noooluurrrr:((

Canim gecmis olsun kullandigin kremler cok iyi lremler hic mi faydasi olmadi? Fito yu sene bir de benimbebiste bahsettigin bez hem pisik yapiyordu hem sirtina kadar cikiyordu ki ben de sik degisirim bezini popoda bekletmem.bebek beZIMIN markasini degistim degisiklik da sikinti yaratabiliyor ama bu riski gozze aldim nitekim zaten pisikti popisimiz hep.bence bezini degistir dene bir de...umarim gecer ..

Anladigim kadariyla bebeginde ishal var. sulu kaka demissin. 3 aylik bebegin kakasi affedersibiz krema gibi olmadli ne sulu ne koyu.
Doktora gidince 100ce ilac önerecekler. Benden çok doktor gezen yok. En dogalindan kirmizi organik elmani püre yap suyunu sikip yarim tatli kasigi ver. Gittikce artir. Gecicek insallah. Ben öyle yapardim.
Bide sütüne de tahlil yaptir derim.
Selametle..

benim kzmda küvezde kaldı bir hafta
o süre zarfında pişik olmuş her saat başı alt değiştiriyorum her seferinde bepanten sürüyorum geçmedi tam olarak
sonra bezini değiştirdim ben de prima kullanıyordum. Geçti çok şükür

ama bu pişik bir kez oldu mu hep oluyor galiba
bi de çok zor geçiyo yaa

ben bebeğime doktorumunda onaylamasıyla ozon yağı kullanıyorum sadece.bence denemelisin eminim hiç bir kızarıklık kalmıyacak bebeğinde

arkadaşlar benim bebeğimde pişik mantara dönüşmüştü doktor 37 liralık bir krem önerdi.DESİTİN eczanelerden temin edebilirsiniz. bizim mantar 2 günde iyileşti şimdi her bezden sonra sürüyorum

ilk kullandığım molfix ti. sonra premium care kullanmaya başladım. şimdi hangisini kullansam karar veremiyorum....desitin kremde pareben var diye kullanmak istemiyorum:( ama o kadar çok krem kullandım ki onu deneyeceğim sanırım....ilginiz için herkese tsk ederim. kafayı yemek üzereyimmmm

Umarim tez zamanda gecer ben de tam tersi primadan molfixe gecenlerdenim bebisim yeni dogdugusiralarbaktim popis fena oluyor kocisi guc bela ikna ettim gobek bagi oyumtusu var diye-bez degisikligidaha beter yaar diye kocam razi olmamisti- simdisorun yok sikca degistiriyorum tabii..sen de forumda birarastiristersen arkadaslar bez konusunda deneymlerini paylasacaklardir.gecmis olsun sevgiler..

Umarim tez zamanda gecer ben de tam tersi primadan molfixe gecenlerdenim bebisim yeni dogdugusiralarbaktim popis fena oluyor kocisi guc bela ikna ettim gobek bagi oyumtusu var diye-bez degisikligidaha beter yaar diye kocam razi olmamisti- simdisorun yok sikca degistiriyorum tabii..sen de forumda birarastiristersen arkadaslar bez konusunda deneymlerini paylasacaklardir.gecmis olsun sevgiler..

eşim huggıes organık pamuklu almaya gitti. bakalım birşey değişecek mi?

yeni bezin ön yan bantları uzun değil.çırt çırtın içine kadar girmiyor.normal mi?bu beze özel bir durum mu? yoksa benim bebişe küçük mü geliyor? kızım 7 kg. bez 3 numara 4-9 kg...bilgisi olan var mı??

yeni bezin ön yan bantları uzun değil.çırt çırtın içine kadar girmiyor.normal mi?bu beze özel bir durum mu? yoksa benim bebişe küçük mü geliyor? kızım 7 kg. bez 3 numara 4-9 kg...bilgisi olan var mı??

merhaba, bence sen desitin kullan pişik için birebirmiş. ben henüz doğum yapmadım, hamileyim şimdiden araştırma yapıyorum. desitin için herkes süper diyor.

Ben de tam şunu bunu kullanın yazacaktım kiş zaten hepsini sıralamışsınız. Öncelikle geçmiş olsun benim bebeğim de aynı süreçlerden geçti özellikle 7 hafta poposu hiç geçmedi kabus gibiydi. Kontrole gittiğimizde aslında pişik probleminin mantara dönüştüğünü öğrenmiştik. Meğer o yuzden geçmiyormuş kuzumun poposu ve mantar denen illet de maalesef aylar sürebiliyor. Poposunu sürekli kuru tutmak ve uygun bir ilaç kullanmak en doğrusu eğer mantar probleminiz varsa. Bu sivillerin başı hafif beyaz gibiyse mantar olma olasılığı çok yüksek zaten uzun süren pişik eninde sonunda mantara dönüyor. Bir doktorumuzun önerdiği bir ilaçla veraber bepantene kullanmıştık geçtikten sonra her ishal olduğunda mantarı tekrar etti. Mantarı tamamen geçirmemiz 6 ayımızı aldı maalesef. Tavsiyem bir cilt doktoruna götürüp göstermeniz...

Ben de tam şunu bunu kullanın yazacaktım kiş zaten hepsini sıralamışsınız. Öncelikle geçmiş olsun benim bebeğim de aynı süreçlerden geçti özellikle 7 hafta poposu hiç geçmedi kabus gibiydi. Kontrole gittiğimizde aslında pişik probleminin mantara dönüştüğünü öğrenmiştik. Meğer o yuzden geçmiyormuş kuzumun poposu ve mantar denen illet de maalesef aylar sürebiliyor. Poposunu sürekli kuru tutmak ve uygun bir ilaç kullanmak en doğrusu eğer mantar probleminiz varsa. Bu sivillerin başı hafif beyaz gibiyse mantar olma olasılığı çok yüksek zaten uzun süren pişik eninde sonunda mantara dönüyor. Bir doktorumuzun önerdiği bir ilaçla veraber bepantene kullanmıştık geçtikten sonra her ishal olduğunda mantarı tekrar etti. Mantarı tamamen geçirmemiz 6 ayımızı aldı maalesef. Tavsiyem bir cilt doktoruna götürüp göstermeniz...[/QUO

tam geçmeye başlamıştı ki, lanet kızarıklıklar kasıklarında başladı...cilt doktoruna mutlaka gideceğim..

Canim gecmis olsun kullandigin kremler cok iyi lremler hic mi faydasi olmadi? Fito yu sene bir de benimbebiste bahsettigin bez hem pisik yapiyordu hem sirtina kadar cikiyordu ki ben de sik degisirim bezini popoda bekletmem.bebek beZIMIN markasini degistim degisiklik da sikinti yaratabiliyor ama bu riski gozze aldim nitekim zaten pisikti popisimiz hep.bence bezini degistir dene bir de...umarim gecer ..

Anladigim kadariyla bebeginde ishal var. sulu kaka demissin. 3 aylik bebegin kakasi affedersibiz krema gibi olmadli ne sulu ne koyu.
Doktora gidince 100ce ilac önerecekler. Benden çok doktor gezen yok. En dogalindan kirmizi organik elmani püre yap suyunu sikip yarim tatli kasigi ver. Gittikce artir. Gecicek insallah. Ben öyle yapardim.
Bide sütüne de tahlil yaptir derim.
Selametle..

benim kzmda küvezde kaldı bir hafta
o süre zarfında pişik olmuş her saat başı alt değiştiriyorum her seferinde bepanten sürüyorum geçmedi tam olarak
sonra bezini değiştirdim ben de prima kullanıyordum. Geçti çok şükür

ama bu pişik bir kez oldu mu hep oluyor galiba
bi de çok zor geçiyo yaa

ben bebeğime doktorumunda onaylamasıyla ozon yağı kullanıyorum sadece.bence denemelisin eminim hiç bir kızarıklık kalmıyacak bebeğinde

arkadaşlar benim bebeğimde pişik mantara dönüşmüştü doktor 37 liralık bir krem önerdi.DESİTİN eczanelerden temin edebilirsiniz. bizim mantar 2 günde iyileşti şimdi her bezden sonra sürüyorum

merhaba, bence sen desitin kullan pişik için birebirmiş. ben henüz doğum yapmadım, hamileyim şimdiden araştırma yapıyorum. desitin için herkes süper diyor.

nivea nın pişik kremini dene derim

hepinizin ilgisine çooook teşekkür ederim hanımlar... kızımın pişiği GEÇTİ! inanır mısınız her alt açışımda eyvah diyerek açıyorum. ya gen kızarmışsa? ödüm kopuyor resmen. ama vallahi geçti:) ne kadar çok uğraştım lanet pişikle.....

3. bez değişiminden sonra yaklaşık 1 hafta sonra iyileşme belirtileri başladı ve geçti. şuan sadece bepantol pişik kremi kullanıyorum ve çok memnunum...sevgiler:)

Arkadaşım benim bebeğimde sürekli pişik oluyodu kremler fayda etmiyo cildi çok hassas komşum yumurta akını sürmemi bir gece bekletmemi söyledi denedim faydasını gördüm bi deneyin isterseniz

Back