nefret ediyorum hayatımdan,herşeyden,herkesten,kendimden...

catherineblake

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
167
105
38
dertleşmeye ihtiyacım var sizle... ne olur beni yargılamayın... lütfen...eşimle severek evlendik.evlendiimizde işi vardı muhasebe gayet iyiydi neden sonra işten çıktı hiçbir işte sebat edemiyor çıkıyor 1 ay çalısıp karar verdim çalışmayı sevmıyor tembel bir adam bütün gün evde idda oynuyor o kadar zor ki bir erkeğin tüm gün evde olması aşık oldugunuz adam dahi olsa işlerim hiç bitmıyor uyku düzenim bozuldu sabaha karsı yatıyoruz bir ara ben boyle hayat istemıyorum senı beklemıcem ben yatıcam dedim 1 ay öyle oldu baktım ki yataga sabaha karsı gelıyor hazmedemedim ben ona ayak uydurdum daha 3 yıllık evlıyım ... kpss ye hazırlannıyorum ben benide çalıştırmıyor. eşim yine işten çıktı düğün de takılan altınlarım hep kiraya gitti kenarda altın falan kalmadı... eşimn ailesi destek oldu arada kiraya falan ama ben bıktım artık destek oldukça söz sahibi oldu annesi delirtti artık beni nefret edıyorum onlardan iki evleri var birinde siz yaşarsınız kendinzi düzeltene kadar diye umut verdi çaresizlikten kabul edecektim son anda yan çizdiler onları affetmeyeceğim... bıktım çıkmazdayım boşansam üvey annem var kabul etmez beni evlenirken sakın boşanıp gelme sığamazsın bu eve seni sığdırmam demişti hiç unutmam... gidecek yerimde yok... birde içimde yanıp tutuşan çocuk hasreti... karar verdim bu adamdan ve bu aileye çocuk yapmayacağım... hayatımı mahfettim sanırım yaş 29 yolun yarısı ve ben boş bir hayale sevgim için aldanmışım aşk kapıdan girip çıkıyormuş anladım... hayatın gerçekleri çok acı...ne yapmam gerektiğini bilmıyorum babam eşimin aylarca işsiz kaldığını bildiği halde umursamıyor sahipsiz bıraktı beni eşimn ailesine de boynu eğik onlara muhtaçmışım gibi yansıttı... kader gülmeyince gülmüyormuş çok acı... sizlerden fikir istesem? belki benim göremediğim şeyleri görürsünüz yardımcı olursunuz... teşekkürler

Allah yardimcin olsun. .2 seçeneğin var..kocana ayak uydurmuyacaksin..o gelmeden yat dinlen..ewde ne eksikse sürekli hatirlat surekli biseyler iste..adam keyfi yatmamasi gerektigini bilmeli! ! 2cisi iyi bir is bulup hayatina yeni bir yön vermelisin bosanmak gibi...cocuk olmadan bu işi enine boyuna dusunmelisin..Ayrıca sakina onunla evliyken işe falan girme sana guvenirse ömrü billah çalışmaz. ..

izin vermıyor ama lütfen şimdi eşinizin eline dizginleri vermişsiniz gibi feminist yorumlar yapmayın inanın pskolojim iyi değil eleştiri kaldıramayacağım yol yordam istiyorum ...
Yok canım öyle demeyeceğim.kendi dayımdan biliyorum bir adam tembelse çok zor çalıştırmak kendi istemedikten sonra,dayimin iki cocugu var karin tokluguna yasatiyor cocuklari.boşanmayı düşünmüyorsan senin çalışman lazım böyle ele minnetle hayat geçmez

Yok canım öyle demeyeceğim.kendi dayımdan biliyorum bir adam tembelse çok zor çalıştırmak kendi istemedikten sonra,dayimin iki cocugu var karin tokluguna yasatiyor cocuklari.boşanmayı düşünmüyorsan senin çalışman lazım böyle ele minnetle hayat geçmez
ah canım inan geçmiyor haklısınn o kadar zor ki evime gelip buz dolabımı karıştıracak kadar söz sahibi oluyorlar

canim çocuk cok güzel bi duygu ama asla evliligin rayına otrmadan yapma bnde 3 yillik evliyim cicim aylarinda edim cok istio die bitane olmasina ikna oldum ve sonrasında çalışmadığım icin kendini garanti de hissetti sanirim oyle boyle devam ederken bi de istemeden bi hamilelik yasadim aldirmak istedigim halde aldiramadim ve ikinci çocukla beraber sorunlarda artti ve simdi cok mutsuz bi evliligim var belki kizacaklar bana ama cocuklar icim devam ettirdigim bi evlilik yasiorum.cok mutsuzum :KK43: eger degsmeyecegne inaniyosan dev etme coxuklarim olmasa 1 gun bile devam ettrmezdim evliligimi bende dunyaya bi kere gelior neden benim de beni seven deger veren isine gucune bakan bi evliligm.olmasin yasin da cok ilerlemis degil hic bisey icin gec degil

Adam hem çalışmıyor hem senin çalışmana izin vermiyor. Hazır paranız bitince neyle geçineceksiniz?

Sen mutlaka çalış ki aç kalma. Ama bu adam adam olmaz, ömürboyu bu adamı beslemek, kıt kanaat birikimsiz geçinmek istiyorsan boşanma. Boşanmayacaksan para bulmaya bak yoksa aç kalacak gibisiniz.

dertleşmeye ihtiyacım var sizle... ne olur beni yargılamayın... lütfen...eşimle severek evlendik.evlendiimizde işi vardı muhasebe gayet iyiydi neden sonra işten çıktı hiçbir işte sebat edemiyor çıkıyor 1 ay çalısıp karar verdim çalışmayı sevmıyor tembel bir adam bütün gün evde idda oynuyor o kadar zor ki bir erkeğin tüm gün evde olması aşık oldugunuz adam dahi olsa işlerim hiç bitmıyor uyku düzenim bozuldu sabaha karsı yatıyoruz bir ara ben boyle hayat istemıyorum senı beklemıcem ben yatıcam dedim 1 ay öyle oldu baktım ki yataga sabaha karsı gelıyor hazmedemedim ben ona ayak uydurdum daha 3 yıllık evlıyım ... kpss ye hazırlannıyorum ben benide çalıştırmıyor. eşim yine işten çıktı düğün de takılan altınlarım hep kiraya gitti kenarda altın falan kalmadı... eşimn ailesi destek oldu arada kiraya falan ama ben bıktım artık destek oldukça söz sahibi oldu annesi delirtti artık beni nefret edıyorum onlardan iki evleri var birinde siz yaşarsınız kendinzi düzeltene kadar diye umut verdi çaresizlikten kabul edecektim son anda yan çizdiler onları affetmeyeceğim... bıktım çıkmazdayım boşansam üvey annem var kabul etmez beni evlenirken sakın boşanıp gelme sığamazsın bu eve seni sığdırmam demişti hiç unutmam... gidecek yerimde yok... birde içimde yanıp tutuşan çocuk hasreti... karar verdim bu adamdan ve bu aileye çocuk yapmayacağım... hayatımı mahfettim sanırım yaş 29 yolun yarısı ve ben boş bir hayale sevgim için aldanmışım aşk kapıdan girip çıkıyormuş anladım... hayatın gerçekleri çok acı...ne yapmam gerektiğini bilmıyorum babam eşimin aylarca işsiz kaldığını bildiği halde umursamıyor sahipsiz bıraktı beni eşimn ailesine de boynu eğik onlara muhtaçmışım gibi yansıttı... kader gülmeyince gülmüyormuş çok acı... sizlerden fikir istesem? belki benim göremediğim şeyleri görürsünüz yardımcı olursunuz... teşekkürler[/bende cok yoruldum cok intaha etmek icin bile kac kez denedim ama kizim 3 aylik o aklima geldigi an vazgectim cunku onun vebalini alamam onu bensiz birakamAm ihtiyaci oldugu anda ama yinede cekiyorum ailem var ama kimsesizden farkim yok kimseyle konusmak istemiorum biktim tukendim bagirmak istiyorum sadece bagirmak belki biraz rahay ederim

Eşiniz bu durumdan hiç rahatsız olmuyormu yani sizin altınlarda gitmiş bundan sonra neyle geçinecekmişsiniz,sizi çalıştırmıyor,kendi çalışmıyor,ev kirada ,hem para yok hem iddia oynuyor para göktenmi yağacakmış acaba, çok zor bişey,eşinizi ikna edip bi işe girmeye çalışın sonrasında da ayrılın bence bu adam ömür boyu çalışmazsa sizide perişan eder hele birde çocuk olursa daha fena Allah yardımcınız olsun

Eşiniz bu durumdan hiç rahatsız olmuyormu yani sizin altınlarda gitmiş bundan sonra neyle geçinecekmişsiniz,sizi çalıştırmıyor,kendi çalışmıyor,ev kirada ,hem para yok hem iddia oynuyor para göktenmi yağacakmış acaba, çok zor bişey,eşinizi ikna edip bi işe girmeye çalışın sonrasında da ayrılın bence bu adam ömür boyu çalışmazsa sizide perişan eder hele birde çocuk olursa daha fena Allah yardımcınız olsun
bende geleceğimi göremıyorum zaten... kendımı güvende hissetmıyorum çaresiz hissedıyorum... annesinden destek beklıyor işte ailesının maddı durumu cok iyi... çok şımarık büyütmüşler tek çocuk yıllarca çalısıtıp biir işe koymamışlar böyle olmuş ben bulmuşum böyle adamı canım

ona uyma bırak ne hali varsa görsün içinde yoksa olmaz yıprandığınla kalacaksın muhtemelen. kendi uyku çalışma düzenini kur atan ve boşan. yoksa karım atandı diye ömrü billah onu beslersin

Allah yardımcınız olsun.. Babanıza boşanıyım demeyin, ben boşanıyorum! deyin, üvey annenizede halt etmek düşer.. Siz işe girin çalışın baba evinizde..Eşinizle evliliğinizde, hem çalışıp hemde kocanızın iddasına yetişemezsiniz.. Harcatmayın kendinizi.. Güçlü durun.. Depresyon noktasından dönün.. Allah büyük, bu bir sınav deyin, eşiniz ve ailesinin ağız kokusunu çekeceğinize kendi ailenizinkini çekin.. Dik durun.!

X