Bebek İkinci El Nefis bir bebek sepeti, beşiği... iNCİ TUNCEL

Aa ne güzel :)) ben çok severek koydum Alp ismini:)) şimdilik bebekliğinden beri alpiş diyoruz oyle alıştı agzımız...kuzucuk onlar sizin Alp'e de sevgiler... Adıyla uzun mutlu saglıklı yaşasın inşallah!!
merhaba çilekli hanım 2 arkadaş alıntı yapmadan yorum yapmış :1: hem haberin olsun diye hemde bizim havuz topları için haber vermedin canm onu bi hatırlatıyım dedim :1:

Merhaba gec cvp yazdigim icin kusura bakmayin. Alinti yapmayinca da bildirim gelmedi sepet duruyor ilgileniyirsaniz haberleselim.
vay be alıntı yapmayanlara hemen cevap :20:ben haberiniz olsun diye alıntı yapıp soru sordum sizden hala cvb yok ilginize teşekkürler :19:

merhaba çilekli hanım 2 arkadaş alıntı yapmadan yorum yapmış :1: hem haberin olsun diye hemde bizim havuz topları için haber vermedin canm onu bi hatırlatıyım dedim :1:

Arkadasim ben size bircok defa cevap yazdim ama bir turlu neticelendiremedik. Kargoyla ilgili cekinceniz vardi yanlis hatirlamiyorsam. Yoksa aynen torbasiyla duruyor. Ne istiyorsunuz soykeyin okeyliyirsaniz gonderiyim size. Inanin cok kesik kesik girebildim bu aralar koptum olaylardan cok. Kizmayin bana :(

Arkadasim ben size bircok defa cevap yazdim ama bir turlu neticelendiremedik. Kargoyla ilgili cekinceniz vardi yanlis hatirlamiyorsam. Yoksa aynen torbasiyla duruyor. Ne istiyorsunuz soykeyin okeyliyirsaniz gonderiyim size. Inanin cok kesik kesik girebildim bu aralar koptum olaylardan cok. Kizmayin bana :(
hayır yanlızca 1 kez konuştuk ve siz online olamadığınız için neticelendiremedik fiyat ne kadardı ve nerde oturuyodunuz

hayır yanlızca 1 kez konuştuk ve siz online olamadığınız için neticelendiremedik fiyat ne kadardı ve nerde oturuyodunuz
size yollamışım aşağıdaki mesajı. durum halen bu şekilde geçerlidir. siz nerde oturuyorsunuz,bir de kargo sormuştunuz kargosu ne kadar tutar inanın bilmyorum. yanş hafif ama yer kaplar cunku koca bir torba top :)

Merhabaaa
Nasilsiniz :)
Tam sayisini bilmemekle birlikte 230 250 tane oldugunu tahmin ediyorum. Pilsanin 7 cm capinda renk renk toplari. Ben 500luk almistim havuza cok geldi iste yarisini hic kullanmadik. Cuvaliyla duruyor :)
Nornalde 100 lukler 25 30 civari ben 200 un ustubde topu 30 liradan verecegim. Bursa da oturuyorum hic oyle birsey yollamadim kargosu ne tutar inanin bilmiyorum.
Gorusmek dilegiyle
Sevgiler
Deniz

size yollamışım aşağıdaki mesajı. durum halen bu şekilde geçerlidir. siz nerde oturuyorsunuz,bir de kargo sormuştunuz kargosu ne kadar tutar inanın bilmyorum. yanş hafif ama yer kaplar cunku koca bir torba top :)

Merhabaaa
Nasilsiniz :)
Tam sayisini bilmemekle birlikte 230 250 tane oldugunu tahmin ediyorum. Pilsanin 7 cm capinda renk renk toplari. Ben 500luk almistim havuza cok geldi iste yarisini hic kullanmadik. Cuvaliyla duruyor :)
Nornalde 100 lukler 25 30 civari ben 200 un ustubde topu 30 liradan verecegim. Bursa da oturuyorum hic oyle birsey yollamadim kargosu ne tutar inanin bilmiyorum.
Gorusmek dilegiyle
Sevgiler
Deniz
indirim yapmaz mısınız acep :26:

Besik satildimi ozelden yazamiyorum satilmadiysa son fiyat verirmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bayılarak aldıgım ve çok severek kullandığmız bebek sepetimiz. İnci tuncelden alınmıştır ve halen satışı mevcuttur. İki tipi var biri sallanıyordu diğeri sallanmıyordu ben sallananı secmiştim ki kullanımı rahat olsun. Tekerlekli bebek uyurken dahi evin içinde nerdeyseniz oraya goturebiirsiniz :) yan yastıkları pamuklu iç yatagı çarşafı hatta yastıgıyla gondereceğim. Sadece resimdeki yorganı yollayamam cunku üstünde oğlumun adı yazıyır saklamak isterim.
2sene önce 750tl ye almıştık arkadaslar 350tl den isteyen olursa gonderebilirim. Geröekten çok kaliteli farklı ve özel bir sepet!

Eki Görüntüle 765865

Hıcbır sorunu eksigi yok. Rahatlıkla min6 ay biraz kontrolle ( cunku kalkıyor bebişler sonrasında ) 8 aya kadar bile kullanabilirsiniz. Herseyi de çıkıp yıkanabiliyor..
İnci tuncelin sitesindeki fotoyu koyuyorum. Resimdekinin birebir aynısı. kırık beyaz resimdeki gibi! lgilenenler mail adreslerini verirse bizim evimizdeki fotoğraflarını da gonderebilirim.

canm havuz topları için eşimle görüştüm kesin alıcam özelden telefon numaramı yazıyorum hemen iletişime geçelim :52::52::52:

Siz cvp vrmeyince ben aldim size bisey sorucam o cibinlik nasil takiliyor bn takamadimda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back