Bebek İkinci El Nefis bir bebek sepeti, beşiği... iNCİ TUNCEL

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
Bayılarak aldıgım ve çok severek kullandığmız bebek sepetimiz. İnci tuncelden alınmıştır ve halen satışı mevcuttur. İki tipi var biri sallanıyordu diğeri sallanmıyordu ben sallananı secmiştim ki kullanımı rahat olsun. Tekerlekli bebek uyurken dahi evin içinde nerdeyseniz oraya goturebiirsiniz :) yan yastıkları pamuklu iç yatagı çarşafı hatta yastıgıyla gondereceğim. Sadece resimdeki yorganı yollayamam cunku üstünde oğlumun adı yazıyır saklamak isterim.
2sene önce 750tl ye almıştık arkadaslar 350tl den isteyen olursa gonderebilirim. Geröekten çok kaliteli farklı ve özel bir sepet!

$image.jpg

Hıcbır sorunu eksigi yok. Rahatlıkla min6 ay biraz kontrolle ( cunku kalkıyor bebişler sonrasında ) 8 aya kadar bile kullanabilirsiniz. Herseyi de çıkıp yıkanabiliyor..
İnci tuncelin sitesindeki fotoyu koyuyorum. Resimdekinin birebir aynısı. kırık beyaz resimdeki gibi! lgilenenler mail adreslerini verirse bizim evimizdeki fotoğraflarını da gonderebilirim.

Son düzenleme:
elinizde ki ürününde fotoğraflarını koyar mısınız lütfen?tek fotoğraf var bakmadan karar vermeyelim

Ben yine belirtmek isterim,yukarida da yazdigim gibi bu aldigim yerin web sitesindeki fotografi. Bizimkinin aynisi evet ama kendi besigimizin fotograflarini mail adresinizi verirsebiz yarin yollarim ya da yarin bu sayfaya ekleyebilirim...

biliyorum imkansız :( 200 tlye düşseniz düşünmeden alacağım çok hoşuma gitti. ama sanırım düşmezsiniz :(

Bu tesadüfü sizle paylaşmadan geçemeyeceğim :1: oğullarımız aynı ismi paylaşıyor..:52:

Aa ne güzel :)) ben çok severek koydum Alp ismini:)) şimdilik bebekliğinden beri alpiş diyoruz oyle alıştı agzımız...kuzucuk onlar sizin Alp'e de sevgiler... Adıyla uzun mutlu saglıklı yaşasın inşallah!!

Aa ne güzel :)) ben çok severek koydum Alp ismini:)) şimdilik bebekliğinden beri alpiş diyoruz oyle alıştı agzımız...kuzucuk onlar sizin Alp'e de sevgiler... Adıyla uzun mutlu saglıklı yaşasın inşallah!!

Çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için :16: bizde kısa isim koyalım dedik soyadımız uzundu ama bizde siz gibi doğduğundan beri dahada uzatarak ismini alpişko diyoruz:1::nazar:

Çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için :16: bizde kısa isim koyalım dedik soyadımız uzundu ama bizde siz gibi doğduğundan beri dahada uzatarak ismini alpişko diyoruz:1::nazar:

:)))evet baya bir uzatmıssınız siz:))))

Bu arada ekliyim sepet duruyor kızlar... Pek gideceğe de benzemiyor galiba :)))

hangi ilde satılık ve fiyatta indirim olur mu fiyatı biraz fazla geldi, benim de yakında bir oğluşum olucak biraz yardımcı olursanız almayı çok isterim

sanırım elden çıkardınız cvp gelmedi güncelse cvp bekliyorum

Cok ozur diliyorum. Mesajinizi simdi gordum. O siralar oglumun dogumgunu kosturmacasi icindeydim :) Alinti olmadigi icin bildirim de dusmedi. Sepet guncel hala ilgilenirseniz yardimci olmaya calisirim. Uzuluuorum guzel sepet depoda beklemesin.

cvp gecikince başka bir arkadaştan temin ettik çok istemiştim ama nasip değilmiş tşkkrler yine de

Back