merhaba ,uzun zaman geçmiş bu konunun üzerinden umarım cvp alabilirim sizden.kimden aldınız nefes terapisini ? arastırıyorum bir süredir ,emin olamıyor insan.önemli gelişmeler yaşamışsınız,bu sebepten güven verdi bana .isim adres herhangi bir bilgi verirseniz cok memnun olurum.merhaba ben ankarada gittim ve inanaılmaz faydasını gördüm reglim düzensizdi bebek istiyorduk olmadı aşılama bile oldum ama pes ettim sonra nefes terapisine başladım ilk önce reglim düzeldi ve ardında hamile kaldım şuanda 4 aylık hamileyim ama hertürlü rahatsızlığı ilaçsız saatlerce konuşmadan çözebiliyolar ben şiddetle öneririm hatta kendi yaşam koçuma sorayım istanbulda tanıdığı varmı şimdiden geçmiş olsun
merhaba ,uzun zaman geçmiş bu konunun üzerinden umarım cvp alabilirim sizden.kimden aldınız nefes terapisini ? arastırıyorum bir süredir ,emin olamıyor insan.önemli gelişmeler yaşamışsınız,bu sebepten güven verdi bana .isim adres herhangi bir bilgi verirseniz cok memnun olurum.
ve bir diğer sorum seanslarda nasıl bir uygulama yapıyor ?
Merhabalar iki postun üzerinden de uzun zaman gecmıs ama sansımı denemek ısterım eger hala foruma gırıyorsanız..Bende Ankarada yasıyorum nefes terapısı alabılecegım guvenılır bı yer arıyorum yardımcı olurmusunz tesekkurler
Merhabalar Ankara’da nerede ve kimden befea terapisi aldınız acaba yaşam koçunuzun adı adresi telefonu var mıdır? 2014 yılına ait bir paylaşımda bulunmuşsunuz ama hala sizde bilgikwri vardır belki nefes koçıunuzun cevaplaraanız çok memjun olım şimdiden çok yeşekkürlwe cevabi dönüşünüz için.merhaba ben ankarada gittim ve inanaılmaz faydasını gördüm reglim düzensizdi bebek istiyorduk olmadı aşılama bile oldum ama pes ettim sonra nefes terapisine başladım ilk önce reglim düzeldi ve ardında hamile kaldım şuanda 4 aylık hamileyim ama hertürlü rahatsızlığı ilaçsız saatlerce konuşmadan çözebiliyolar ben şiddetle öneririm hatta kendi yaşam koçuma sorayım istanbulda tanıdığı varmı şimdiden geçmiş olsun
Merhabalar Ankara!da gittiğiniz nefes koçunuzun adını adresini paylaşabilir misiniz rica etsem şimdiden çok teşekkürler. mesaj olarak atarsanız çok memnun olurum. mail adresim: …buradan ulaşabilirsiniz bana ben Ankara'da avukatım bir ihtiyacınız olursa bende seve seve yardımcı olurum size teşekkürler tekrardan cevabi dönüşünüz içinmerhaba ben ankarada gittim ve inanaılmaz faydasını gördüm reglim düzensizdi bebek istiyorduk olmadı aşılama bile oldum ama pes ettim sonra nefes terapisine başladım ilk önce reglim düzeldi ve ardında hamile kaldım şuanda 4 aylık hamileyim ama hertürlü rahatsızlığı ilaçsız saatlerce konuşmadan çözebiliyolar ben şiddetle öneririm hatta kendi yaşam koçuma sorayım istanbulda tanıdığı varmı şimdiden geçmiş olsun
Merhabalar Ankara!da gittiğiniz nefes koçunuzun adını adresini paylaşabilir misiniz rica etsem şimdiden çok teşekkürler. mesaj olarak atarsanız çok memnun olurum. mail adresim: …buradan ulaşabilirsiniz bana ben Ankara'da avukatım bir ihtiyacınız olursa bende seve seve yardımcı olurum size teşekkürler tekrardan cevabi dönüşünüz için
merhaba ben ankarada gittim ve inanaılmaz faydasını gördüm reglim düzensizdi bebek istiyorduk olmadı aşılama bile oldum ama pes ettim sonra nefes terapisine başladım ilk önce reglim düzeldi ve ardında hamile kaldım şuanda 4 aylık hamileyim ama hertürlü rahatsızlığı ilaçsız saatlerce konuşmadan çözebiliyolar ben şiddetle öneririm hatta kendi yaşam koçuma sorayım istanbulda tanıdığı varmı şimdiden geçmiş olsun
Abkarada kimse gittiniz bana da soylermisinjzmerhaba ben ankarada gittim ve inanaılmaz faydasını gördüm reglim düzensizdi bebek istiyorduk olmadı aşılama bile oldum ama pes ettim sonra nefes terapisine başladım ilk önce reglim düzeldi ve ardında hamile kaldım şuanda 4 aylık hamileyim ama hertürlü rahatsızlığı ilaçsız saatlerce konuşmadan çözebiliyolar ben şiddetle öneririm hatta kendi yaşam koçuma sorayım istanbulda tanıdığı varmı şimdiden geçmiş olsun
Benim arkadaşımda Türkiye’ye bu uygulamayı ilk getirenin Nevşah fidan olduğunu ama sonra sakıncalarını fark edip başka tekniklere yöneldiğini söyledi.Nevşah Fidanın transformal nefes teknikleriyle ilgili kitabını tavsiye etmişti bende size edeyim ama uygulamadım iyiki hatırlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?