- 11 Ocak 2024
- 395
- 717
- 37
-
- Konu Sahibi olamazmiolabilir
Evet ya hastalık kokusu yani cidden, kirli bir koku değil. Belli ki temiz ağzı ama hani böyle yaşlı insanlarda bazen koku olur ya öyle bir kokuEnfeksiyon kokusu var diyebilirsiniz grip geçirmiş devam ediyor galiba boğazın derseniz alınmaz çok normal hepimiz yaşıyor olabiliriz grip zamanı
Grip yapar boğaz enfeksiyonu olduğu için geçicidir hepimizde oluyordur hastayken kişi farketmiyor kendisiEvet ya hastalık kokusu yani cidden, kirli bir koku değil. Belli ki temiz ağzı ama hani böyle yaşlı insanlarda bazen koku olur ya öyle bir koku
Evet var bu hastalıktan sonra birazGeniz akıntısı olabilir mi? Lisede bir arkadasimin böyle bir problemi vardı aman Allahım berbat kokuyordu.
Özellikle sabahları oluyorsa ve geçirdği hastalık sinüzitse, hastayken burun tıkanıklığı baş ağrısı yaşamışsa henüz enfeksiyonu atmamış demektir ve bu da koku yaparEvet var bu hastalıktan sonra biraz
Disleri cürümüsse kokar :) benimki agzin kokuyor diyor direk alingan degilim isin icinde sosyal cevremde agzimin kokusu rezil olmak istemem düsüncesi korkuncYa biraz tatsız bir konu şimdiden kusura bakmayın da. Erkek arkadaşım epey ağır bir grip gecirdi sonrasında nefesi kokmaya başladı. Bakımlı temiz bir çocuktur yani dişini filan da herhalde fırçalıyordur diye düşünüyorum da belki de öyle yalapşap mı fırçalıyor artık bilmiyorum. Sorum şu ki bir insana en munasip yolla "nefesin kokuyo" nasıl denir? Melek gibi de çocuk yani, dümdüz bodoslama söylesem bile kesinlikle dikkat eder bundan sonra ama ben lisanımunasiple söylemek istiyorum. Ama bir yandan da böyle çok büyük bir olaymış gibi karşıma alıp "bişey konuşmamız lazım" havalarında söylemek de istemiyorum. Laf arasında nasıl söylenir ya sizce